Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netten tanıştığınla buluşursan böyle olur =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün minübüsteyim ben sefkilimle buluşucam bi tip bindi minibüse
ama direk dikkatimi çekti
uzun boylu zayıf şaşkın bi tip saçlarını yapıştırmış yana doğru taramış bi garipti saçları gören güler yani öyle bi tip.

Sonra bi durağa geldik.Herkes indi buda indi ben daha ileriye gidicem minübüs bekliyor.
tamda parkın yanında bekliyor.
O sırada parkta güzel bi kız dikkatimi çekti.
Kızı kesiyordum baktım bu delikanlı kızın yanına gidiyor.
Allah allah dedim bunlamı çıkıyor bu kız =)

Sonra çocuk geldi merhaba dedi.
Kız döndü baktı tanımadığı biri herhalde gitti ileriye doğru
çocuk tuttu kızı kolundan o benim yaptı(yabancı bi nick söyledi ama hatırlamıyorum şimdi).

Kızz ıyyy senmisin yaptı
Çocuğun kalbini kırmamak için iyi neyse yaptı
ama suratı baya bi buruştu.Kızla o sırada göz göze geldik ben koptum =) kızda bana baktı güldü.

Sonra kız ben arkadaşlarla buluşcam çok kalamııcam dedi.
Çocuk gel çay içelim dedi.

o sırada minübüs gitti =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
buluşulur mu öyle netten tanımadığın adamla hocam ya .. Ben buluşmam mesela tanımadıklarım hariç.Bi pati buluşması olsa gitmem . Neden gitmem ? cok siyasi yazı yazıyorum orda bide adamlarla kavga edicem kanlı bıcaklı olcak olmaz..Kız'da olsa buluşulmaz.Nerde kuku saldır oraya diye bişey olmaz ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
cocuk herhalde başka bi resim falan yolladı kıza :)
kızın bütün hayalleri yıkılmış olmalı[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
2 taraf içinde hoş olmasa gerek bi yanda hayal kırıklıgı bi yanda rezil olma fln..

zeki uyanık cin uye elaidi den inciler...Çocuk zengin deilse hiç bulusmaması lasımmıs aslında dimi elaidi ?
sana gore herkes salak herkes okuz herkes az beyinli bi uber marjinal sensin vay be !![signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
@cintonick:sendin galiba o cocuk? dogru biseye bu kadar tepki verdigine gore[signature][hline]fol lol the doh fol the day

[Bu mesaj enema tarafından 25 Temmuz 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah noluo yaw

bence cocuk resim illaki yollamıştır.yoksa en kalitesiz kotu niyetli kız bile buluşmaz

cocuk yollamıştır birinin resmini.bide insan msn den ordan burdan öyle bi konusuoki.en okuz bi insanda olsa net ortamında öle bi konusursunki öle bi tanıtırsinki kendini kız bulusmak ister.sorada öle bi odun gorunce hyalleri yıkılır :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
Mesaj tarihi:
said:
enema, 25 Temmuz 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
@cintonick:sendin galiba o cocuk? dogru biseye bu kadar tepki verdigine gore

bence sendin o cocuk ve deşifre olmamak için cintonick'e bok atıyosun ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
abi o değilde nette birbirlerine resim gönderiyorlar işte bu babamın eski müdürlükteki bir memuru.Kadın artık aşmış çıplak fotolarını bile gönderiyor.Buluşma günü.Kadın türbanlı.

Budur dumur anı adam hiç selam vermeden arkasını dönüp gitmiş ehuehe :)
Mesaj tarihi:
enema lolsun[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
niye arkasını dönüp gidio ki abi ? karı cıplak resmi gösterecek kadar teşhirciyse ve eğer ki adamda onunla cinsel bişeyler yaşamak için buluştuysa o türbanı çıkartmasınıda bilir heralde[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
said:
Cintonick, 25 Temmuz 2005 02:57 tarihinde demiş ki:

zeki uyanık cin uye elaidi den inciler...
sana gore herkes salak herkes okuz herkes az beyinli bi uber marjinal sensin vay be !!

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
ahana pardon fotoraf yasaktı dimi ya özür..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 25 Temmuz 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Doruk nediyosun ?
hayır anlayamadımda ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
yok yaf aslında cidden öle bişi yazmadığına göre yapılabilir mi merak ettim yani ikincisini deli savunurum tabü o yanılgıya düşen çok insan var da birincisinin oılayını merak ettim şindi[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 25 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
abi tövbe tövbe ya netten çıplak fotoraf gönderilmez diye bişey yazıyo mu kuranda ya da seks caiz deildir diye bişi..

wtf?
Mesaj tarihi:
ya aslında.. ne bilim şindi türbanlı meselesi falan açıldı da ordan aklıma geldi. yani türbanlı biri ciddden bunun günah olmadığını düşünerekten böle bişi yapabilir mi? ne de olsa kuranda değinilmemiştir büyük ihtimal??[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
soyunan biri demek gerçekten türbanlı degilmiş
bu işi parayla yapanlar var onlardandır[signature][hline]"Far away is a place where I hide
Mesaj tarihi:
kem ben de sen editlemeden önce yazmıştım hay allah deja vu mu bu?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 25 Temmuz 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...