Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper mario oyunu

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
OHAA Verdiğin link'e baktım ADAM RESİDENT EVİL SERİSİNİ 1.5 saatten önce bitirmiş ve yeni çıkan 4'ü 2.5 saatte BUNE LAN. FALLOUT'U 12 dakkada ama bi olay bulmuş öyle bitirmiş[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
said:
Best time, Normal skill: 0:58:27 by Wesley 'Molotov' Corron on 17.06.05 in 3 segments.
Best time as Super Dante, Normal skill: Single-segment 0:49:35 by Wesley 'Molotov' Corron on 17.04.05.

0_o[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
şimdi farkettim aslında farklı başlık açacaktım üşendim konu dışıdan çık bilgisayar oyunlarına git....[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
Morrowind 14dk da mı?? Hbebelblelbelblelble Kafayı yedirtmeyin bana aylarca oynadım ben o oyunu [harika bir zırh koleksiyonum vardı o ayrı][signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
hmm orda bir şey varmış işte yapmak gereken tek bi görev var aslında adam onu yapıyo hileli bir şekilde meanları ve tuşları ezberlemiş direkt oraya giiyor bitiriyor du...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
http://spaces.msn.com/members/mhangman
  • Yeni Oluştur...