Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mondragon'da Gidici Heralde.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle bi adama ihtiyacımız yok bağrımıza bastığımız adam 5 kuruş için her sene takımını satıyor anlayış anlayış yeter artık bu adamdan hayır gelmez zaten cehenneme kadar yolu var.[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh
Mesaj tarihi:
lig tv nin açıklamalarına göre ki dogru diolar.
mondragon palermo ile anlaşamamş ve özhanı aramış.pazartesi geri geliomuş[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
p.tesi geri geliomus ama zam yapılırsa kalcakmıs[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
ztn zam yapmışlardı ona ama begenmemişti.şimdi gene tutuştu zam falan istemez sanmıyorum aynı fiyata gelir[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Taviz verilmedi, Palermo da zaten istediği parayı vermemiş. Eh sürüne sürüne geliyo geri... Göstermelik az buçuk zam yapılır kalır bence...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
zam yapıldığı halde gelmek istememişti ama şimdi mecburen dönüyor,bence önemli olan samiyene çıktığında eskisi gibi bir taraftar sevgi bulamaması olacak.[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
  • Yeni Oluştur...