Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vic(j de olaiblir)dan azabi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
edit:düzeltmişsin kendi mesajını[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!

[Bu mesaj Dynun tarafından 23 Temmuz 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yazar konuştuğu bir arkadaşının online olduğunu diğerine söylemiş (kaç ulan kaç hebe hebe online) diye. Bu mudur?

Ancak keşke resimlerdeki mail adreslerini kapatsaydın resim editörü ile... hoş olmamış.. Neyse[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 23 Temmuz 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
...
Ancak keşke resimlerdeki mail adreslerini kapatsaydın resim editörü ile... hoş olmamış.. Neyse

sağol hatırlattığın için hemen.[signature][hline]ankthepot - undying mage of alaturqua / bladefist
Mesaj tarihi:
ya özet şu:
bir sınıf arkadaşın sevilmiyor. kimse sevmiyor ama kimse bunu yüzüne söylemiyor. herkez hiç bişi yokmuş gibi konuşuyor, ama aslında hiç biri umursamıyor, hiç bir yere çağırmıyor. ben de onlar gibi davrandım ve hiç bişi yokmuş gibi davranırken bir yandan da "kaç kaç alihsan geldi" dedim başka bir sınıf arkadşaıma. bu da sinirimi bozdu ve paylaşmak istedim :[signature][hline]ankthepot - undying mage of alaturqua / bladefist
Mesaj tarihi:
said:
ankthepot, 23 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
ya özet şu:
bir sınıf arkadaşın sevilmiyor. kimse sevmiyor ama kimse bunu yüzüne söylemiyor. herkez hiç bişi yokmuş gibi konuşuyor, ama aslında hiç biri umursamıyor, hiç bir yere çağırmıyor. ben de onlar gibi davrandım ve hiç bişi yokmuş gibi davranırken bir yandan da "kaç kaç alihsan geldi" dedim başka bir sınıf arkadşaıma. bu da sinirimi bozdu ve paylaşmak istedim :

... ve..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
eeee? diyenler kervanına benide katın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
herkes kendini kötü hissettiyse başka bi tırede geçebiliriz.[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
  • Yeni Oluştur...