Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vic(j de olaiblir)dan azabi

ankthepot

Öne çıkan mesajlar

yazar konuştuğu bir arkadaşının online olduğunu diğerine söylemiş (kaç ulan kaç hebe hebe online) diye. Bu mudur?

Ancak keşke resimlerdeki mail adreslerini kapatsaydın resim editörü ile... hoş olmamış.. Neyse[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

ya özet şu:
bir sınıf arkadaşın sevilmiyor. kimse sevmiyor ama kimse bunu yüzüne söylemiyor. herkez hiç bişi yokmuş gibi konuşuyor, ama aslında hiç biri umursamıyor, hiç bir yere çağırmıyor. ben de onlar gibi davrandım ve hiç bişi yokmuş gibi davranırken bir yandan da "kaç kaç alihsan geldi" dedim başka bir sınıf arkadşaıma. bu da sinirimi bozdu ve paylaşmak istedim :[signature][hline]ankthepot - undying mage of alaturqua / bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ankthepot, 23 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
ya özet şu:
bir sınıf arkadaşın sevilmiyor. kimse sevmiyor ama kimse bunu yüzüne söylemiyor. herkez hiç bişi yokmuş gibi konuşuyor, ama aslında hiç biri umursamıyor, hiç bir yere çağırmıyor. ben de onlar gibi davrandım ve hiç bişi yokmuş gibi davranırken bir yandan da "kaç kaç alihsan geldi" dedim başka bir sınıf arkadşaıma. bu da sinirimi bozdu ve paylaşmak istedim :

... ve..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...