ankthepot Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sağol dynun feci vicdan azabi hissediyorum :[Bu mesaj ankthepot tarafından 23 Temmuz 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 edit:düzeltmişsin kendi mesajını[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! [Bu mesaj Dynun tarafından 23 Temmuz 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 anlamadım ben burdaki olayı ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankthepot Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bi insanla konuşurken arkasından kaç kaç demek sinir bozucu ama gerçek bu...[signature][hline]ankthepot - undying mage of alaturqua / bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yazar konuştuğu bir arkadaşının online olduğunu diğerine söylemiş (kaç ulan kaç hebe hebe online) diye. Bu mudur? Ancak keşke resimlerdeki mail adreslerini kapatsaydın resim editörü ile... hoş olmamış.. Neyse[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankthepot Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: dasaaa, 23 Temmuz 2005 21:52 tarihinde demiş ki: ... Ancak keşke resimlerdeki mail adreslerini kapatsaydın resim editörü ile... hoş olmamış.. Neyse sağol hatırlattığın için hemen.[signature][hline]ankthepot - undying mage of alaturqua / bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bişey anlamadım desem ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 eee?[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankthepot Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya özet şu: bir sınıf arkadaşın sevilmiyor. kimse sevmiyor ama kimse bunu yüzüne söylemiyor. herkez hiç bişi yokmuş gibi konuşuyor, ama aslında hiç biri umursamıyor, hiç bir yere çağırmıyor. ben de onlar gibi davrandım ve hiç bişi yokmuş gibi davranırken bir yandan da "kaç kaç alihsan geldi" dedim başka bir sınıf arkadşaıma. bu da sinirimi bozdu ve paylaşmak istedim :[signature][hline]ankthepot - undying mage of alaturqua / bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 :D anladım ehehhuh[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: ankthepot, 23 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki: ya özet şu: bir sınıf arkadaşın sevilmiyor. kimse sevmiyor ama kimse bunu yüzüne söylemiyor. herkez hiç bişi yokmuş gibi konuşuyor, ama aslında hiç biri umursamıyor, hiç bir yere çağırmıyor. ben de onlar gibi davrandım ve hiç bişi yokmuş gibi davranırken bir yandan da "kaç kaç alihsan geldi" dedim başka bir sınıf arkadşaıma. bu da sinirimi bozdu ve paylaşmak istedim : ... ve..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 eeee? diyenler kervanına benide katın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 nolmuş nolmuş ?[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sonuc? yani adam kendini kotu hissetmiş,olay bu sanırım?[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 herkes kendini kötü hissettiyse başka bi tırede geçebiliriz.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 saban:heeeeeeeeeeeeeeeeee annamadm :))))[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 o_O ?[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eee bunu düzeltmek için naaptın?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar