McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçen haberlerde vardı. el kaideye bağlı olan malum örgüt, en son uyarımızı yaptık avrupa eski avrupa olmıcak falan diyolardı. hayırlısı bakalım
redge Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bildiğim kadarı ile ingiltere azad olsa destekliyordu pkk yı desteklemek derken ne denir onları koruyucu olarak gösteriyodu bize olunca sesini çıkartmayan ingiltere şimdi napıcak acaba ..Ben şahsen ingilizleri pek sevmem ama sonuçta onlarda insan ...Bence iyice tepki toplamak için yapıyo pkk bakalım daha neler olucak..O adamda bomba olduğu kesin değil[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Biz niye bombalandık, bunun bir çok sebebi var 1-) İlk saldırılar yahudi cemaatine ait yerlerdi ki zaten bunun sebebini açıklamama gerek yok herhalde. 2-) İkinci saldırı ingiliz bankası ve konsolosluğuna yönelikti ki bunların seçilme sebebi de son derece açık 3-) Türkiye radikal islamcıların gözünde zaten dar'ül harb olan yani müslümanların eziyet gördüğü, kafir bir ülke. 4-) Türk firmaları Irak'da deli gibi ihale alıp orada amerika ile işbirliği içerisinde çalışıyorlar, Türk kamyonları sürekli lojistik malzemeleri taşıyıp duruyor Bu liste rahatlıkla uzatılabilinir, ben esas bizim neden bu derece az hedef olduğumuzu anlayabilmiş değilim hele ülkede bu derece yoğun bir militan potansiyelleri varken.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yargisiz infaz'lar basladi avrupa'da... basa gelince olay degisiyor tabii, ne oldu insan haklari?
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Mathias, 22 Temmuz 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Bu kadar niye gıcık kaptılar onu merak ediyorum. Ne yaptı İngiltere yani? Niye Amerika değil de İngiltere.. İlginç Ingiltere Araplarin ortasina 1948 yilinda Israil adinda bir devlet kurup dunyanin dort bir yanindan yahudileri buraya yerlestirmesi disinda pek bi sey yapmadi. O gunden beri bolge savas halinde. Bu da Araplarin pek hosuna gitmemis sanirim ;) Ha bi de Irak'in yaklasik 1/3'u Ingiliz "isgali" altinda. Bu da cok sempati toplayacak bi davranisa benzemiyor.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: demirbilek2, 22 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki: yargisiz infaz'lar basladi avrupa'da... basa gelince olay degisiyor tabii, ne oldu insan haklari? bombaları görünce kim takar magna cartayi , kim takar insan haklarını .. boşversenize siz hepsi göstermelik hepsi kışkırtma amaçlı şeyler ( insan hakları vb .. )[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa, Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 "They pushed him to the floor, bundled on top of him and unloaded five shots into him" Witness Mark Whitby[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 burası oyuna başladığın yer...[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
huun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Mathias, 22 Temmuz 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Bu kadar niye gıcık kaptılar onu merak ediyorum. Ne yaptı İngiltere yani? Niye Amerika değil de İngiltere.. İlginç cunku muslumanlarin bugune kadar en rahat yasabildigi bati baskanti londraydi . her dinden her irktan insana genis musamaha vardi . bazi serefsizlerin isine gelmez ama bu . sanayi devriminden sonra gunumuzde bir diger aydinlama cagini baslatabilecek 1-2 baskentten birisiydi londra . artik cok daha zor ama bu .
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ingilizler amerikalilar ispanyollar vs gibi degildirler. serefli irktirlar bir bakima bizim gibidirler. yani bomba gordumu olen insan gordumu korkup saklanmazlar dahada inada biner. bu bombalar ingilteredeki irak savasina destegi artirir baska bir halt yapmaz[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: helena, 22 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki: harika oyuna yine başlıyoruz cami, islam, kuran->terör [signature][hline]let's rock !
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: CusTodeM, 22 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: abi bunlar yuzunden londraya gidemiyoruz ya off annem istemiyor gitmek :P amsterdam öneririm[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kimseanlayamaz anlatamaz bi bokta bilemez bu konular hakkında..istediği anda isteği boku yaparlarmı..?%90 eet.de kimse ne olur bilemez..zamanında bunları besleyen ingiltereye ve müslümanlığı terör dini olarak gösterenlerede benim kafam girsin..belki görürüz usameyide arkada ne usameler evrki..bi kere usame vermı?:)bu böle gidecekte fazla puan kazanamazlar kendilerince böle..en azından kargasa oretamı tam oalrak olmuo..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Elisha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: tahakiraz, 23 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki: kimseanlayamaz anlatamaz bi bokta bilemez bu konular hakkında..istediği anda isteği boku yaparlarmı..?%90 eet.de kimse ne olur bilemez..zamanında bunları besleyen ingiltereye ve müslümanlığı terör dini olarak gösterenlerede benim kafam girsin..belki görürüz usameyide arkada ne usameler evrki..bi kere usame vermı?:)bu böle gidecekte fazla puan kazanamazlar kendilerince böle..en azından kargasa oretamı tam oalrak olmuo.. Up ..
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İşin sinir bozucu tarafı Türkiyede de patlamalar başlayabilir her an.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 teror olayları ingiltere - amerika - israile yapılır ve yapılmaya devam edicektir. Türkiyenin hatırladıgınız üzere bombalanma nedeni amerikanın ortadoğu projesinde Türkiyeyi üs olarak kullanmak istemesi ve buna karşın teror orgutlerinin İstanbuldaki ingiltere bankasi, buyukelciligi ve israil sinagogunu bombalayarak gözdağı vermesiyle ilgilidir. Neden ispanya bombalanmiyor diyorsunuz cunku bu harekatta ispanya gorev almıyor sadece barış birliklerini bolgeye getiriyor ve arasıra amerikan askerleri ile birlikte kucuk capli operasyonlar yapıyor ama bunlar devede pire kalır. [Bu mesaj k-Potti tarafından 23 Temmuz 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Prawler, 23 Temmuz 2005 15:57 tarihinde demiş ki: said: CusTodeM, 22 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: abi bunlar yuzunden londraya gidemiyoruz ya off annem istemiyor gitmek :P amsterdam öneririm Ben hiç önermem. Hatta gitme :/[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 amsterdama gidin canım nası olsa uyuşturucu serbest her bi bok serbest gay olursan evlendiriyorlar seni ekonomisi de iyi ol geber orda...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b]
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Nebuch, 23 Temmuz 2005 17:13 tarihinde demiş ki: amsterdama gidin canım nası olsa uyuşturucu serbest her bi bok serbest gay olursan evlendiriyorlar seni ekonomisi de iyi ol geber orda... hmm yani ozgur ,cagdas,insanina deger veren bir ulke diyosun,dogrudur ole bir ulkedir hollanda[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 çok guzel bi ulke ya. çok çağdaş çocuğun 18 yaşına gelince ondan kira falan alabiliyosun yani. tuvaletlerinde su da yok valla tuvalet kağıdı gibi çağdaş bi madde varken ne suyu?[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @nebuch eee biz insanların müslümanlara bakış açısından bahsediyoruz sen demişin gaylere para falan. Ona bakılırsa Hollanda'da evsizlere ev veriliyor beleş ama evsizler sokakta takılıyor. Öyle bir memleket işte :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bırakıp ülkenizi gitmeyin oralara burası daha ii londra desendaha patlayacak gibi ora!!![signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 uyuşturucu belirli yerlerde, belirli dozlarda serbest.Düzenini kurmuşlar, belirli bir miktardan fazlası verilmiyor.Bizdeki gibi karaborsadan bulmak zorundasın yani bi yerden sonrasını illa altın çakıp gebermek istersen. Gaylerin evlendirilmesini ben de tasvip etmem,hatta gaydir şudur budur hiç haz etmem. Direk sapkınlıktır, cinsel tercih falan değildir.Direk karşı cinsle münasebet için yaratılmışızdır cinsel organlar da bunun göstergesidir. Ben gezip tozmak için dedim amsterdam'ı yaşanabilir aslında, kişisel olarak zaten öneri sundum. Ayrıca sadece amsterdam'ı öneririm dedim, git amsterdamda geber tabutun gelsin demedim saptırmayalım. Ayrıca yabancı ülkelere değil,onların bizi kullanmasına izin veren milletimize, toplum olarak silinmiş,köşeye sinmiş olan bize bakalım önce.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yok ben muallak konulara cevap yazmamaya yeminliyim de hollanda konusunu gorunce o konuda yazim bari dedim.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ha o zaman başka da, sonuçta bu adamların kültürü. Zaten Hollanda ekonomiyi uyuşturucu hap vs üzerine kurmuş gibime geliyor :).Yani fazla bir aksiyon göremiyorum ben Hollanda'da dümdüz toprakları var, verimleri konusunda bir bilgim yok ama ortaçağda heriflerin muazzam bir deniz filosu vardı sanırım.Yanlış hatırlıyor da olabilirim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
Öne çıkan mesajlar