Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Abi Reanult amblemi cok buyuk olmus yanliz ben begenmedim..[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 iyi işte yazık tır şöföerline azcık lüks yapsınlarda adamlar rahat etsin[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Abı zper yaa :D[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Abi tek kelime muthis.. Babam renaultta calisior getiriordu katalokları paso süper tırlar var bunu yeni gördüm. Ama hayran kaldım ya alsammı acaba yolda gezmeye cıkarım :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 muhtesem. gecen zaten tv de de gormustum tanıtımını. harikaydı direksiyonu on kabini hep otomotaik. bi tusa basıyon direksiyon cikiyo bi yerden. bide her tarafi kameralarla doluydu. harika gercekten.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 [signature][hline]i love this game!youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ne tırı ya yola bak sen yola. Cillop gibi(üstteki resim deil ilk sayfadaki resimden bahsediom). Ne zaman böyle bir yolda gidebilecem ben arabamla ya. Böyle savrulma korkusu olmadan. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 04 Ocak 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 tem otoyolunun 2 seneden beri yenilenen kısımlar bence çok iyi. ve bozulmuyorlarda maaşallah her yolumuz öyle olur iişallah. sonuçta AB sürecinde yollarımıza kadar herşeyimizin kalitesi artıcak[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu kesin kalkıp robot flan da oluyordur optimus-prime misali :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Biz buna TIR değiL ÇEKİCİ diyoruz :) Bizim işte aracın tipi ve şoförün rahatLığı en son düşünüLen şeydir...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aşılmış tabii de söförün halen nerden bindigini anlamadim :D[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Mave, 05 Ocak 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Biz buna TIR değiL ÇEKİCİ diyoruz :) Bizim işte aracın tipi ve şoförün rahatLığı en son düşünüLen şeydir... Türkiyede böyle olabilir ama mesela amerikada öyle değil amerikan tırlarının bizim bir çok binek aracımızdan tip olarak da konfor olarak da .çok daha iyi olduğu aşikar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bu tırı bir Tv programında göstermişlerdi. Evet şöför kapıyı açınca dışarı dğru basamaklar çıkıyor (ön tekerleğin hemen önüne bakın). Hiç ayna yok kameralar var. İçerde iki tane küçük monitör (dikiz aynası modunda) vi birtane daha büyük (15" falan) çok amaçlı monitör var, lcd tabe :D . Arka taraftaki yatak kısmı istenirse koltuk+masa şeklinde ufak bir ofise dönüşebiliyor. İçerisi aşmış derecede lüks ve futuristik. Ben bunun henüz satıldığını zannetmiyorum.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 [Bu mesaj aktiftablet tarafından 05 Ocak 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj aktiftablet tarafından 05 Ocak 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: BlackRose, 05 Ocak 2005 20:54 tarihinde demiş ki: said: Mave, 05 Ocak 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Biz buna TIR değiL ÇEKİCİ diyoruz :) Bizim işte aracın tipi ve şoförün rahatLığı en son düşünüLen şeydir... Türkiyede böyle olabilir ama mesela amerikada öyle değil amerikan tırlarının bizim bir çok binek aracımızdan tip olarak da konfor olarak da .çok daha iyi olduğu aşikar Evet şu anda 1995 modeL RenauLt MajorLerdeki havaLı koLtukLardaki konfor biLe çoğu Lüks arabada yok. Ama bizim insanımıza rahat battığı gibi şoförLerimize de fazLasıyLa batıyor :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cheova Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 abi bu ne ya manyak bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya bizim şoförler ztn yolda uyuya kalıolar bi de rahat koltuk bilmem ne olunca direkt uyur adam eheheh[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya ben buna benzeyen bişeyi avcılara doğru giderken gördüm ama kasası yoktu rengi sarıydı bide çok benziyodu, bir an heyecanladım kimindir bu tır diye ama bu değildi [Bu mesaj forgiver tarafından 06 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 çok harıka bı sey bu turkıyeye gelse ayvayı yerız dandık tırlarla ucanlar bunşa neler yapar neler[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 abi ne mükemmel bir alet yaa bakmaya doyamıyorum valla bu dizayna ancak ohaa denirrr[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kapı yooooooooooooooook omg![signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 güzel tır girçek :D[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kapı yok? nası yok anlatayım. şimdi bu tır üretilirken özel şoforler seçiliyor ve üretim esnasında tırın içindeki koltuga oturtuluyor. gerisini siz anladınız zaten.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Renault'a da bu yakışırdı zaten nede olsa ilk kamyonu üreten marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Fistan, 08 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: kapı yok? nası yok anlatayım. şimdi bu tır üretilirken özel şoforler seçiliyor ve üretim esnasında tırın içindeki koltuga oturtuluyor. gerisini siz anladınız zaten. hıı bende ole duşunmustum yuku yukluosn herife soluosn suraya suraya die goturuo direk hemde beleşe..[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kapısız tır ,ayakkabısının arkasına basmayan kamyon şöförüne benzer.sıradışı ve saçma :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar