Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tır budur:)

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

muhtesem. gecen zaten tv de de gormustum tanıtımını. harikaydı direksiyonu on kabini hep otomotaik. bi tusa basıyon direksiyon cikiyo bi yerden. bide her tarafi kameralarla doluydu. harika gercekten.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Ne tırı ya yola bak sen yola. Cillop gibi(üstteki resim deil ilk sayfadaki resimden bahsediom). Ne zaman böyle bir yolda gidebilecem ben arabamla ya. Böyle savrulma korkusu olmadan.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 04 Ocak 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tem otoyolunun 2 seneden beri yenilenen kısımlar bence çok iyi. ve bozulmuyorlarda maaşallah her yolumuz öyle olur iişallah. sonuçta AB sürecinde yollarımıza kadar herşeyimizin kalitesi artıcak[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Tunch geçen gün babasına demişki:
Hiç para seçmem. Ne olsa yerim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

Biz buna TIR değiL ÇEKİCİ diyoruz :)

Bizim işte aracın tipi ve şoförün rahatLığı en son düşünüLen şeydir...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 05 Ocak 2005 17:26 tarihinde demiş ki:

Bizim işte aracın tipi ve şoförün rahatLığı en son düşünüLen şeydir...

Türkiyede böyle olabilir ama mesela amerikada öyle değil
amerikan tırlarının bizim bir çok binek aracımızdan tip olarak da konfor olarak da .çok daha iyi olduğu aşikar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tırı bir Tv programında göstermişlerdi. Evet şöför kapıyı açınca dışarı dğru basamaklar çıkıyor (ön tekerleğin hemen önüne bakın). Hiç ayna yok kameralar var. İçerde iki tane küçük monitör (dikiz aynası modunda) vi birtane daha büyük (15" falan) çok amaçlı monitör var, lcd tabe :D . Arka taraftaki yatak kısmı istenirse koltuk+masa şeklinde ufak bir ofise dönüşebiliyor. İçerisi aşmış derecede lüks ve futuristik. Ben bunun henüz satıldığını zannetmiyorum.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 05 Ocak 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 05 Ocak 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 05 Ocak 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
said:
Mave, 05 Ocak 2005 17:26 tarihinde demiş ki:

Bizim işte aracın tipi ve şoförün rahatLığı en son düşünüLen şeydir...

Türkiyede böyle olabilir ama mesela amerikada öyle değil
amerikan tırlarının bizim bir çok binek aracımızdan tip olarak da konfor olarak da .çok daha iyi olduğu aşikar

Evet şu anda 1995 modeL RenauLt MajorLerdeki havaLı koLtukLardaki konfor biLe çoğu Lüks arabada yok.
Ama bizim insanımıza rahat battığı gibi şoförLerimize de fazLasıyLa batıyor :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

çok harıka bı sey bu turkıyeye gelse ayvayı yerız dandık tırlarla ucanlar bunşa neler yapar neler[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne mükemmel bir alet yaa bakmaya doyamıyorum valla bu dizayna ancak ohaa denirrr[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 08 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
kapı yok? nası yok anlatayım.
şimdi bu tır üretilirken özel şoforler seçiliyor ve üretim esnasında tırın içindeki koltuga oturtuluyor.
gerisini siz anladınız zaten.

hıı bende ole duşunmustum yuku yukluosn herife soluosn suraya suraya die goturuo direk hemde beleşe..[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...