Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tır budur:)

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

bu adamlar manyak
yani sadece renault değil diğer tır markaları da aynen böyle bir yarışın içindeler

eskiden bu kadar değildi ama artık o tırların içinde klasik tabirle bardakta viskinizi dökmeden yol alabiliyorsunuz(muş) ;)

ehem...
tabi direksiyon başında içmemeli, kötü örnek olmayalım şimdi...

yalnız ne yaparlarsa yapsınlar, bana amerikan burunlu tırlarının verdiği zevki veremezler hiçbir şekilde, onların yeri ayrı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Hatlarına uygun bir şekilde kargo kısmınıda da yumuşak hatlar taşısa daha bir hoş olur sanki. Gerçi konteynırlar standarttır ama ne bileyim belki kızaklı bir yuva tasarlanabilir. Gerçi o zaman da yükseklik artacak. Hmm...

Meesa give up.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sürtünmeyi azaltmak için dizaynı baya o yönde geliştirmişler gibi
mesela arka tekerlerin oraya bakarsanız içerde kalmış
işte tepe noktası ve kenarlar oval hatlara sahip

zaten olayda burda
amerikan tırlarında fln devasa görüntü ve yakıt konusunda umursamaz bir tutum varken avrupada üretilen tırlarda bi okadar tersine cimri..

amma bi devasa volvo tırla bu çarpışsa volvo bunu yer bitirir gibi ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Sosyal ağlarda paylaş

BoccoB o dediğin de halen var ama tiptronik de var dedikleri gibi

zaten ondan hastayım, şöyle burunlu bir Mack'im olacak ki of of gerisi hikaye[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikan Tırları görünüş olarak güzel, ama Amerikan. Yani benzinin galonunun 30 cent olduğu bir memlekette(abartı tabi de, bize göre sudan ucuz), yakıt tüketimi hiç önemli olmayan bir konu.
Avrupada ise, bu konu maliyet bazında çok önemli. Tırları bu yüzden giderek yuvarlıyor, yarış arabasına benzetiyorlar.

TIRın basıp basmaması, bence biraz da şoförüne bakar. TEMde giderken, hızım 150 olmasına rağmen arkamdan cam yüklü bir TIR gelip selektör çaktı, nasıl kaçtığımı bilemedim, herif 170kmdeyken beni öyle bir sallayarak geçti ki olduğum yerde takla atıp gidiyordum az daha. Önüne bir şey çıksa, hele ki yokuş aşağı giderken, o kadar ağır yüklü TIR nasıl durur Allah bilir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yeri gelmişken Allah öyle giden şoförlerin de belasını versin mümkünse sadece kendilerinin olmak üzere

ben 150 ile giderken (ki gitmem Türkiyede hiçbir yolda 150 km ile gitmek serbest değil çünkü) arkadan selektör yapan tırın da peşini bırakmam şikayet edip durdurana kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...