onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Tir budur abi renault asmis[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 fazla besili sw ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu adamlar manyak yani sadece renault değil diğer tır markaları da aynen böyle bir yarışın içindeler eskiden bu kadar değildi ama artık o tırların içinde klasik tabirle bardakta viskinizi dökmeden yol alabiliyorsunuz(muş) ;) ehem... tabi direksiyon başında içmemeli, kötü örnek olmayalım şimdi... yalnız ne yaparlarsa yapsınlar, bana amerikan burunlu tırlarının verdiği zevki veremezler hiçbir şekilde, onların yeri ayrı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 arkadaşım bu yaz amerikaya gitti. orda yokuş yukarı 70 mille(yaklaşık 110 km) giderken giderken mack tırı zor geçmiş. üstelik tır dahada hızlanıyomuş.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 garibime giden şey şu. yan aynaları nerde? tamam biliyorusz ülkemizde tır şöförleri sağ aynalarına bakmıyolarda bari solda ayna olsaydı :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 kesin arkada kamera falaan gibi bişi vardır.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 iki tarafta da ayna var işte biraz ince kaçmış ama var :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hmm dikkatli bkınca uzantılar gözüküyo. ama iki taraftada kamera var diyelim.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hatlarına uygun bir şekilde kargo kısmınıda da yumuşak hatlar taşısa daha bir hoş olur sanki. Gerçi konteynırlar standarttır ama ne bileyim belki kızaklı bir yuva tasarlanabilir. Gerçi o zaman da yükseklik artacak. Hmm... Meesa give up.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 biraz daha yüksek olsaymış şöför merdivenle tırmanıcakmış..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Onun içinde universal soldiers var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sürtünmeyi azaltmak için dizaynı baya o yönde geliştirmişler gibi mesela arka tekerlerin oraya bakarsanız içerde kalmış işte tepe noktası ve kenarlar oval hatlara sahip zaten olayda burda amerikan tırlarında fln devasa görüntü ve yakıt konusunda umursamaz bir tutum varken avrupada üretilen tırlarda bi okadar tersine cimri.. amma bi devasa volvo tırla bu çarpışsa volvo bunu yer bitirir gibi ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bu arada mesaj başlıgını editledim arama sonuclarında rahat bulunabilmesi için buna dikkat ederek başlıklarda yazım hatası yapmamaya özen gösteriniz [signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Cidden çok güzelmiş. Ama çok yüksek bunun gizli bi merdivenide vardır yoksa şöför o yandaki çamurluklardan kayar binemez araca =) Bu arada Tırlar çok performanslı ve konforlu olur o kro şöförlerin altında harcanıyolar ama bineniniz varsa bilir Tiptronik vitesleri fln var =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 böyle araç versinler bana seve seve kamyoncu olayım =)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Yok Mercedes Actroslar da Tiptronik vites var. 4 yıl kadar önceydi. Şimdi bir çok marka da vardır heralde.. 20 vitesli fln tırlar var onları demiyorum bildiğimiz + - tiptronik vites =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 BoccoB o dediğin de halen var ama tiptronik de var dedikleri gibi zaten ondan hastayım, şöyle burunlu bir Mack'im olacak ki of of gerisi hikaye[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 çok güzel bi tırmış. ama ben mack burunlu tırları tercih ederim :P[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 acayip hastasıyım bu tırların ben ilk okulda öğretmen sormuştu büyüyünce ne olcan diye herkez doktor mühendis lölö.. derken ben de tır şöförü demiştim ne güzel günlerdi onlar be..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 aynaların olduğu yere kamera koymuşlar ben asıl içini merak ettm . Bence çok hoş ama ben amerikadaki tırları daha çok sewiorm[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Amerikan Tırları görünüş olarak güzel, ama Amerikan. Yani benzinin galonunun 30 cent olduğu bir memlekette(abartı tabi de, bize göre sudan ucuz), yakıt tüketimi hiç önemli olmayan bir konu. Avrupada ise, bu konu maliyet bazında çok önemli. Tırları bu yüzden giderek yuvarlıyor, yarış arabasına benzetiyorlar. TIRın basıp basmaması, bence biraz da şoförüne bakar. TEMde giderken, hızım 150 olmasına rağmen arkamdan cam yüklü bir TIR gelip selektör çaktı, nasıl kaçtığımı bilemedim, herif 170kmdeyken beni öyle bir sallayarak geçti ki olduğum yerde takla atıp gidiyordum az daha. Önüne bir şey çıksa, hele ki yokuş aşağı giderken, o kadar ağır yüklü TIR nasıl durur Allah bilir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bu arada yeri gelmişken Allah öyle giden şoförlerin de belasını versin mümkünse sadece kendilerinin olmak üzere ben 150 ile giderken (ki gitmem Türkiyede hiçbir yolda 150 km ile gitmek serbest değil çünkü) arkadan selektör yapan tırın da peşini bırakmam şikayet edip durdurana kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yol budur yol ! ne tırı =)[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Geçen sene pendikte mi kartalda mı ne bi tanker faciası olmuştu hatırlayanlar için. Yokuş aşağı kaptırmış gelirken baya bi aracı dümdüz etmişti.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 walla güzel yapmışlar.Sanki bir konsept tır havası var havalı bir araç[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar