elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 32 yasında genc bir anne ve 16 yasındaki kızının hayatını konu alan bir dizi. Soft eglencelik birşeyler arayanlar için super. Oyle deli bir kurgu falan yok, klasik ingiliz sarcasm esprileri bolca var. Pazar kahvaltısından sonra izlenince guzel olabiliyor. [Bu mesaj elvyn tarafından 20 Temmuz 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gayet begenerek izliyorum. rory'yi oynayan kiz sin city de de rol aliyor.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hereksin mütemadiyen mutlu olduğu dizilkerden hoşlanmam. Bunda bütün karakterler mutluluktan ölüyor nerdeyse.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aksine kesin bir mutluluk veya uzuntu yok. dizideki karakterlerin sorunları her zaman icin var. [Bu mesaj elvyn tarafından 20 Temmuz 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kız çok tatlı anneside öle :) güzel bir dizi arasıra izliyodum ama çalışınca izleyememeye başladım[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 anne gilmore akillara ziyan :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Süper bayık bi dizi. Bu kadar mı yapmacık olabilir bir dizi. Bırakın anne kızı bi düzine daha taş gibi manken getirseler kurtaramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dizide bolca sarcasm var. sarcasm yaparken mimik kullanımı biraz farklı oluyor, o yuzden o yapmacıklık sayılmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya alay malay etmesin ayrıca nedir bu espri yapma kaygısı. Böyle bi anne kız ilişkisi varmıdır ya varsa gachayım öyle aileden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sen gach. bence cok sevimliler. yapmacik gelmiyor hareketleri bana.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 İşte yapmacık bi hareketime takıldın, bunu anlatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 vay anasını sayın seyirciler.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 başarılı bir dizi. tanıtımları falan girdiğinde ,ne biliyim, sivrilemeyecek vasat bir dizi görüntüsü veriyordu ama güzel olmuş. herkesin mutlu olduğu filmlerden dizilerden ben de hoşlanmam (happy tree friends ahahahah alakası yok ama olsum hahahha) ama bunda farklı bir cevher var. Diziden daha çok sanki tiyatro gibi bir şey. Tamam abartılı bir senaryo ve ounculuk var. Dizideki karakterler osurmaz,sıçmaz,büyüüük dertleri olmaz... bunları budayıp yönelmek istediği şeylere vermiş tüm gücünü dizi.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 evet kız o kız ben gece tekrarlara göz atıorum sıkıntıdan yapçak bişi olmuo gece bilg. başındayken öle bakıom öle bi dizi işte aman aman deil..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ABD'de bir ara seyrediyorduk, 2-3 bolum sonra sIktI. simdi direk zap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Pazar günleri izlemek güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 güzel bence yapmacık değil herkesin mutlu olduğunuda sanmıyorum[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hiç izlemedim ben .ama bi izliyim bakiim beğencem mi..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sevemedim diziyi. Anne'nin ilişkileri çok klişe geldi bana.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu akşam kız ağlıyordu hep mutlu diyenlere ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Onda bile garip bi mutluluk var. Bir de herşey çok mükemmel, insanlar iyi falan.. I ıh. Olmamış :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kız dana kadar dondurma yedi ve hala pizza yicek b ne kadar üzücü bi kız açısından... siz erkekler anlamazsınız =P[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 the o.c gibi saçma buluyorum ama nedendir ben de anlamadım 2 sini de izliyorum,cnbc e nin yeni sezonu (daha çok six feet under ve arrested development) yayınlanmaya başlanıncaya kadar izleyeceğim bir kaç diziden biri. i love you ve cevap olarak i love the car buldukları en iyi fikir değildi :D daha iyi bi şekilde ayırabilirlerdi ama ben anneye hastayım hehe[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing [Bu mesaj December_Flower tarafından 23 Temmuz 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hoş bi dizi ama çok öğreti içeriyor ve bu da onu bayan dizisi yapıyor...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] terör=şalvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gayet beğendim ya anne kız diologları falan çok ilgi çekici geliyo bana[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar