Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler yardım,sinir edici bi saka falan lazım

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

:D tahmin ettiğin şeyi tabiki de ordaki normal deplasman takım içi muhabbetleri için yapılmış bir tanım yoksa normal hayatta sadece sürtmece yapardık[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

E aferin yani, nedir uyurken ağzına vermece, orasına burasına sürtme ya?
Şakanın da bir dozu var, karşınızdaki de insandır. Şaka(!) kaldıranı var, kaldırmayanı var.
Yazılanlardan yapılabilinecek en uber şaka kibrit kutusu - hamam böceği kombinasyonu, ki bana yapılsa 1 hafta komada kalırım.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes birbirine diil tabi ceza babında 1 kişiye herkes!!!
ha bak herkes demişken aklıma geldi tashmoo
şimdi şaka yapılacak kişinin yatacağı yere önceden yapılacak bi operasyondur bu özellikle yastığına.
özetleyim herkes( bizim takımda herkes şaka yapılcak kişi hariç geriye kalan 12 kişi demektir) şak yapılacak kişinin yastığına boşalır ve geceleyin mışıl mışıl uyumasını keyifle izler.
ratingi düşük bi olaydır pek tutulmadı bizde.ha ama dersenki herkes boşalırken fotoları çekeriz sonra eleman uyurken ççekeriz,sonra sabahleyin fotoları gösterip yüzünün alacağı ifadeye saatlerce güleriz dersen o ayrı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozkolous, 24 Temmuz 2005 04:30 tarihinde demiş ki:
herkes birbirine diil tabi ceza babında 1 kişiye herkes!!!
ha bak herkes demişken aklıma geldi tashmoo
şimdi şaka yapılacak kişinin yatacağı yere önceden yapılacak bi operasyondur bu özellikle yastığına.
özetleyim herkes( bizim takımda herkes şaka yapılcak kişi hariç geriye kalan 12 kişi demektir) şak yapılacak kişinin yastığına boşalır ve geceleyin mışıl mışıl uyumasını keyifle izler.
ratingi düşük bi olaydır pek tutulmadı bizde.ha ama dersenki herkes boşalırken fotoları çekeriz sonra eleman uyurken ççekeriz,sonra sabahleyin fotoları gösterip yüzünün alacağı ifadeye saatlerce güleriz dersen o ayrı

derdin ne?[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lyrent, 24 Temmuz 2005 04:33 tarihinde demiş ki:
Ha bide yastığa 12 kişiyi boşaltıp adamın suratının alacağı ifadeye gülebileceksin?
Yazık ya..

valla ben güldüm geçmişte seni bilmem ister gülersin ister gülmezsin gülmeyeceksen zaten yapmazsın.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi

Malzemeler
Süt
Yumurta akı

bunları karıştır.bu velet uyuken enseye dök sonra uyandır fakat uyandırınca donu toparlar gibi yap.ve " ohh ne iyi kase var lan sende birde pardon lan ense şarap çanaa gibi oldu bişi olmaz silersin"

cvp aynen şöyle olur kesin - Ten Bembeyaz zaten

" LAn LAN NAPTINIZLAN -**** **** *** * ** **** DÖTÜM ..... "[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

eşek şakası oluyo onlar. bende denense polise giderim lan :P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

bana bir arkadaşım anlatmıştı gerçekten yaptılar mı salladı mı bilmiyorum ama şöyle bir şey yapabilirsiniz.Önce bir arkadaşınız şaka aracı seçilecek ve gece eve en son şaka yapılacak arkadaş görmeden girecek.Sonra siz o şakacı arkadaşın resmini şaka yapılacak arkadaşın yatağına koyacaksınız.Sonra elemana yatacağı yeri göstereceksiniz.Eleman bu kim diye sorunca.Gerçekten üzgün bir şekilde 2 yıl önce ölen bir arkadaşımızın resmi.Hatıra olarak yatağında saklıyoz ama sen bu gece burda yat diceniz.Eleman o andan itibaren tırsar zaten.Sonra herkes yatınca o resmini koyduğunuz arkadaş yatağın altına saklanacak ve gecenin ilerleyen saatlerinde yatağı sallamaya başlayacak.Eleman korku içinde ne oluyor len diye uyanınca diğer eleman yatağın altından çıkacak(beyazlar içinde tabi).Ruvari bir sesle 'kalk ulan yatağımdan diyecek'sonra arkadaşın beyaz yüzü zevkle izlenecek

p.s.arkadaşın kalb rahatsızlığı falan olmamasına dikkat.
p.sçok komplike bir şaka gece sonuna kadar beklemeniz lazım ama çok etkili :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli kesinlikle uyudukları esnada hiçbir eşyaya dokunmadan dışarıya çıkıp yataklardan yerlere doğru kan izleri bırakmak (boya kullanın ha ketcap falan kullanmayın)
sonra duvarlara vurarak uyandırmak. Sizin olmadığınızı ve yataklarınızdan kapıya doğru kan lekelerini görünce baya güzel tepki verirler tahminen:) dışarıyada çıkamazlar.[signature][hline]kedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...