BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: ozkolous, 24 Temmuz 2005 03:50 tarihinde demiş ki: ilk uyuyanın ağzına vermece puhahah :lol:[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 "azına vermece" normallik fışkırıyo vallaha :) ne veriyosunuz abi azına anlamadım ben hayır sormamın nedeni fesatlık değil, merak ve korku. kötü şeyler geliyo aklıma. [Bu mesaj Black-ice tarafından 24 Temmuz 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 :D tahmin ettiğin şeyi tabiki de ordaki normal deplasman takım içi muhabbetleri için yapılmış bir tanım yoksa normal hayatta sadece sürtmece yapardık[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ibnemisiniz abi sürtüosunuz birbirinize :) ulan adam vurma sebebi lan sürtmece agza vermce falan ne demek[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 E aferin yani, nedir uyurken ağzına vermece, orasına burasına sürtme ya? Şakanın da bir dozu var, karşınızdaki de insandır. Şaka(!) kaldıranı var, kaldırmayanı var. Yazılanlardan yapılabilinecek en uber şaka kibrit kutusu - hamam böceği kombinasyonu, ki bana yapılsa 1 hafta komada kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 gerçekten çok korkuyorum. dünyada neler oluyo be :-O[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 herkes birbirine diil tabi ceza babında 1 kişiye herkes!!! ha bak herkes demişken aklıma geldi tashmoo şimdi şaka yapılacak kişinin yatacağı yere önceden yapılacak bi operasyondur bu özellikle yastığına. özetleyim herkes( bizim takımda herkes şaka yapılcak kişi hariç geriye kalan 12 kişi demektir) şak yapılacak kişinin yastığına boşalır ve geceleyin mışıl mışıl uyumasını keyifle izler. ratingi düşük bi olaydır pek tutulmadı bizde.ha ama dersenki herkes boşalırken fotoları çekeriz sonra eleman uyurken ççekeriz,sonra sabahleyin fotoları gösterip yüzünün alacağı ifadeye saatlerce güleriz dersen o ayrı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 patide ne adamlar varmış be...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ha bide yastığa 12 kişiyi boşaltıp adamın suratının alacağı ifadeye gülebileceksin? Yazık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 lol[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: ozkolous, 24 Temmuz 2005 04:30 tarihinde demiş ki: herkes birbirine diil tabi ceza babında 1 kişiye herkes!!! ha bak herkes demişken aklıma geldi tashmoo şimdi şaka yapılacak kişinin yatacağı yere önceden yapılacak bi operasyondur bu özellikle yastığına. özetleyim herkes( bizim takımda herkes şaka yapılcak kişi hariç geriye kalan 12 kişi demektir) şak yapılacak kişinin yastığına boşalır ve geceleyin mışıl mışıl uyumasını keyifle izler. ratingi düşük bi olaydır pek tutulmadı bizde.ha ama dersenki herkes boşalırken fotoları çekeriz sonra eleman uyurken ççekeriz,sonra sabahleyin fotoları gösterip yüzünün alacağı ifadeye saatlerce güleriz dersen o ayrı derdin ne?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Lyrent, 24 Temmuz 2005 04:33 tarihinde demiş ki: Ha bide yastığa 12 kişiyi boşaltıp adamın suratının alacağı ifadeye gülebileceksin? Yazık ya.. valla ben güldüm geçmişte seni bilmem ister gülersin ister gülmezsin gülmeyeceksen zaten yapmazsın.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 12 kişi boşalana kadar adam uyanır konuya. Kaba falan boşalın sonra bolgesel olarak saçarsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ufakken yapardım , yarı açık kapıların üstlerine bilimum eşyayı koyuyuosunuz ve kapı açılınca kafaya doink , hehe.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 şimdi Malzemeler Süt Yumurta akı bunları karıştır.bu velet uyuken enseye dök sonra uyandır fakat uyandırınca donu toparlar gibi yap.ve " ohh ne iyi kase var lan sende birde pardon lan ense şarap çanaa gibi oldu bişi olmaz silersin" cvp aynen şöyle olur kesin - Ten Bembeyaz zaten " LAn LAN NAPTINIZLAN -**** **** *** * ** **** DÖTÜM ..... "[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eşek şakası oluyo onlar. bende denense polise giderim lan :P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kıl mısın olm sen ne istiyosun adamlardan?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bana bir arkadaşım anlatmıştı gerçekten yaptılar mı salladı mı bilmiyorum ama şöyle bir şey yapabilirsiniz.Önce bir arkadaşınız şaka aracı seçilecek ve gece eve en son şaka yapılacak arkadaş görmeden girecek.Sonra siz o şakacı arkadaşın resmini şaka yapılacak arkadaşın yatağına koyacaksınız.Sonra elemana yatacağı yeri göstereceksiniz.Eleman bu kim diye sorunca.Gerçekten üzgün bir şekilde 2 yıl önce ölen bir arkadaşımızın resmi.Hatıra olarak yatağında saklıyoz ama sen bu gece burda yat diceniz.Eleman o andan itibaren tırsar zaten.Sonra herkes yatınca o resmini koyduğunuz arkadaş yatağın altına saklanacak ve gecenin ilerleyen saatlerinde yatağı sallamaya başlayacak.Eleman korku içinde ne oluyor len diye uyanınca diğer eleman yatağın altından çıkacak(beyazlar içinde tabi).Ruvari bir sesle 'kalk ulan yatağımdan diyecek'sonra arkadaşın beyaz yüzü zevkle izlenecek p.s.arkadaşın kalb rahatsızlığı falan olmamasına dikkat. p.sçok komplike bir şaka gece sonuna kadar beklemeniz lazım ama çok etkili :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 st dreamer ınkı gusel bak :D , olm sole yaratıcı olsun bea senınkılerde guselde , gıdıp attırıyon oldu olcak tutak 5-6 kısı guzeelce tıkek sonada karsısına gecıp "sakaa sunun yuzune" bak dıyelm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Çarşafları damgalayın , sonra gençlere siz daha bu çarşafları onaylatmadınızmı , yurt müdürüne çıkın geyiii yapın[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ehehe bleeding buda çok güzelde adamlar yurtta değil ki dağ evinde kime onaylatcaklar ranger a mı :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ha ne bilmiyodum onu bak :) .. Ayıya onaylatsınlar biraz kan çıkabilir ama[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 dağ eviyse öcü böcülü şakalar yapılmalı. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Yumurta akını ben de yazacaktım fakat burdaki sapık ruhlu insanları görünce vazgeçtim ama yine de yazılmış yumurta akı etkilidir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 en güzeli kesinlikle uyudukları esnada hiçbir eşyaya dokunmadan dışarıya çıkıp yataklardan yerlere doğru kan izleri bırakmak (boya kullanın ha ketcap falan kullanmayın) sonra duvarlara vurarak uyandırmak. Sizin olmadığınızı ve yataklarınızdan kapıya doğru kan lekelerini görünce baya güzel tepki verirler tahminen:) dışarıyada çıkamazlar.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar