Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cama yumruk atmak :/

dory

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun.
Bende kardeşim abime arada sırada böyle şeyler yaparım :)
[hline]
Başlıkla ilgili birşeyler yazmak istiyorum.
Sevdiğim kız beni aldattığı zaman duvarları yumrukluyodum. Kesinlikle iğrenç bişi.
O zmn lisedeydik ve basket maçları vardı.
Arkadaşlar beni değil takımı düşünüyolardı (hınzırlar) "yapma etme" fln diyolardı "değmez olm salla" :)

Bende 1-2 vurduktan sonra elimi sardım esprisine zaten sıkıcanlıyımdır :) kıyamam kendime.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

cam kırma hadisesi olarak bayram günü bayram namazından sonra abimle evde 3 odanın kapı camlarını aşağı indirmek ve babamın bana dalması bayram günü berbat bi anımdı..

bide abimle böle seken plastik bi topla evde top oynarken bi koymuştum aynalı vitrin şangırrrr die aşağı inmişti..orda da boku yedim demiştim tam..nası olduysada bana suç kalmıştı..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi gün delirip cama bi gömmüştüm cam inmişti böle elimi çekip hırlamya devam ettim fartk etmedim kanadıını abimin gözleri açılınca elime bi baktım şakır şakır kan akıo baya derin kesilmiş
benim de öle kanama kesilme çok olayım war beynim döndü gittim elimi yıkıorum su kırmızı akıo
lan dedim noluoz bez bastık hemen hastaneye gittim yattım uyku bastı herif dondurucu sıktı elime yara iyice açıldı böle cam warsa görmek içinmiş elim böle 2 katına flm çıktı açılınca ilginçti baya
nese işte sonra dikiş attılar geçti[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

Camların hepsinden nefret ediyorum LANET ŞEYLER... Ben küçükken annem cama vurdu camların hepsi suratıma ve vüdcuduma girdi... suratımda ve vücudumda hala onun izlerini taşıyorum uzak durun şu CAMLARDAN! sinirlenince Git duvara vur kır elini ama cama vurma geçen sene abim cama yumruk attı : bileğinden dirseğinin yarısına kadar yarıldı ... hepsinden tiksiniyorum kırık cam görmeye bile tahammül edemem ..[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

ya öle olr genelde kesiklerde küçük küçük olsa da acıtır ben okul bıçağı kesmio lan diye gösterirken de kolumu kesmiştim ama çok ufaktı yani yine de acır
o elim yarıldıında baya acı çektim ama dikişler flm atıldı 2 saat sonra flm acı geldi yerleşti
dua et daha kötüsü olmadı olabilcekler
benim başıma gelen gibi yarılabilirdi çok feci ya da bzm bi arkadaşa oldu yatakanede attı cama yumruk bileğini kesti hastaneye götürdüler ucuz kurtulmuşsun..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

Kızların alıp veremediği nedir camlarla :D 3 sene önce 2 kız arkadaşım aynı gece sinirlerinden cama yumruk atmışlardı. Biri buzlu cama atmıştı ama. Neyse evvelsi gün geldiklerinde cs çeviriyorduk bunların aynı ellerinde bandajlar.Bizde geyie vurup[bandaj] adlı bi clan kurduk hemen. Sonra adı değişti lvl turnuvasına falan gittik. Derece aldıkmıydık neydik unuttum. Plan yoktuki bödöz diyerekten dalıyorduk. öyle işte :P[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

cift camdan kafayla karsi tarafa gecmistim gittigimiz bi barda.
garsonlar bana bisey oldumu diye telas yasarlarken bir arkadasin

- abi en az 40 milyon bu cam (ozamanin parasiyla tabi)

demesi uzerine ,"bana bisiler oluyor hastaneye gidelim" diye mekandan kacmamiz bir oldu.sansima alnimdaki cizikler haric hic birsey olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çok geçmiş olsun dory bişey olmaz merak etme :p

said:
Ferrero, 23 Temmuz 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
HUZahuzhu 6 yaşındaki halimi hatırladım, aynısıydım haehae... Geçmiş olsun :(

bildiğim kadarıyla insan 6. yaşı ve ondan öncesi dönemi hafıza olarak hatırlamıyor ama :hmm:[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 24 Temmuz 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...