NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben bugun başladım oyuna. bi tane warrior karakter açtım. battle stance den peace e (veya her ne deniyorsa) nasıl geçildiğini bulmadım bir turlu. Boyle balanced duruş şekli mi ne var ona tıklıyorum. kafasında iki tane çapraz balta resmi çıkıyor. ama geri normal moda geçmiyor. Ölünce düzeliyor ancak. yardımlarınız için şimdiden saolun.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 o duzelmez ole kalir. ole kalicak zaten . 10 lvlda def 30 lvlda zerker stanceleri ogreniceksin. dovus stili gibi dushun 1 stil bilyiorsun shu anda.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 dumrul horde için berserker stance görevini kim veriyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yani normal normal yuruyemeyecek miyim istersem?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Lvl 10 ve Lvl 30 stance questlerini tum warrior trainerlar verir. Nasil duz yurumek onu anlamadim bu arada.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Soyle dusun Normal normal yuruyorsun zaten. Battle normal normal. Def stance e gechince %10 daha az dmg vurursun %10 daha az dmg alirsin Zerker stance e gechince +%3 crit ama %10 daha fazla dmg alirsin Yoksa karakterin hep normal normal yuruyor zirt pirt basmana gerek yok battle stance e. (Atlamayin stanceler o kadar diye simdiden korkutmayalim)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 battle stance düğmesine tıkladığında sanki battle stance'e geçiyor gibi gözüküyor. oysa sen zaten her zaman battle stancedesin zaten. istediğin kadar battle stance düğmesine bas. karakterinin kafasında işaret görmüş olsan bile sonuçta senin normal halin battle stance oluyor. yeni stanceler geldikçe stance değiştirebilirsin. ancak "normal stance" diye bir durum yok.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 battle stance zaten warrior un normal stance i..herseyin ortası yani bunlara + olarak def stance var yukarda denildigi gibi instance larda kullanılıyo shield falan kullanınca cok guzel tanklık yapıyosun..berserker da daha cok dmg veriyosun buna karsılık daha cok dmg alıyosun..bunların ortası yani hic bir + vermeyen battle stance dmg in normal aldıgın dmg normal falan vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben lvl 37 oldum hala defans stanceini almadim dersem :) nasi alinio yahu atladim gectim heralde :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Warrior Trainerden quest ile alıyorsun.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 allah allah ben goremedim oyle bisi adi varsa soyleyin de silerim falan :D defans stance pek kullanilan bisi mi ya ben hic beni disarm eden player gormedim de ondan soruyorum[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Ainu, 24 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: ben lvl 37 oldum hala defans stanceini almadim dersem :) nasi alinio yahu atladim gectim heralde :D Aman allahım..![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ehe komik oldu biraz valla sormayin priest oynattigim icin onceden warriorda direk ameleyim kabul etmeme gibi sansim yok :) defensive dungeonda tankin tek kullancagi seydir aslinda ama aptallik iste napalim :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bi de sevabina duzgun calisan ise yarar addon soyler misiniz bu cosmos cantalarimi falan kaydirio sacma sapan isler yapio,nurfed de eksik bence anlamadim gitti bi tane bulsam hep onu kullancam Addon Updater die bi addon var ztn onun sayesinde patch gelsede kullanabiliorum... buarada priestla sadece heal flash heala basmaktan baska bisi yapmayinca insan aylarca boyle stanceleri gorunce bunlar ne be diyo haliyle kusura bakmain valla ;D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 titan ve ctmod kullanıyorum. çok memnunum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 evet evet tıtan ben de kullanıyorum ama sadece panel..bı de ctmodu bı gun oturup incelicem sanırım gereken parçalar nelerdir şeklinde ama uyuz oluyorum her patchde değiştirme olayına..[signature][hline]Lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar