Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warrior yardım

NuKe

Öne çıkan mesajlar

ben bugun başladım oyuna. bi tane warrior karakter açtım. battle stance den peace e (veya her ne deniyorsa) nasıl geçildiğini bulmadım bir turlu. Boyle balanced duruş şekli mi ne var ona tıklıyorum. kafasında iki tane çapraz balta resmi çıkıyor. ama geri normal moda geçmiyor. Ölünce düzeliyor ancak. yardımlarınız için şimdiden saolun.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle dusun
Normal normal yuruyorsun zaten.
Battle normal normal.
Def stance e gechince %10 daha az dmg vurursun %10 daha az dmg alirsin
Zerker stance e gechince +%3 crit ama %10 daha fazla dmg alirsin
Yoksa karakterin hep normal normal yuruyor zirt pirt basmana gerek yok battle stance e.
(Atlamayin stanceler o kadar diye simdiden korkutmayalim)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

battle stance düğmesine tıkladığında sanki battle stance'e geçiyor gibi gözüküyor. oysa sen zaten her zaman battle stancedesin zaten.
istediğin kadar battle stance düğmesine bas. karakterinin kafasında işaret görmüş olsan bile sonuçta senin normal halin battle stance oluyor.

yeni stanceler geldikçe stance değiştirebilirsin. ancak "normal stance" diye bir durum yok.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

battle stance zaten warrior un normal stance i..herseyin ortası yani bunlara + olarak def stance var yukarda denildigi gibi instance larda kullanılıyo shield falan kullanınca cok guzel tanklık yapıyosun..berserker da daha cok dmg veriyosun buna karsılık daha cok dmg alıyosun..bunların ortası yani hic bir + vermeyen battle stance dmg in normal aldıgın dmg normal falan vs..
Sosyal ağlarda paylaş

ben lvl 37 oldum hala defans stanceini almadim dersem :) nasi alinio yahu atladim gectim heralde :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah ben goremedim oyle bisi adi varsa soyleyin de silerim falan :D defans stance pek kullanilan bisi mi ya ben hic beni disarm eden player gormedim de ondan soruyorum[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe komik oldu biraz valla sormayin priest oynattigim icin onceden warriorda direk ameleyim kabul etmeme gibi sansim yok :) defensive dungeonda tankin tek kullancagi seydir aslinda ama aptallik iste napalim :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bi de sevabina duzgun calisan ise yarar addon soyler misiniz bu cosmos cantalarimi falan kaydirio sacma sapan isler yapio,nurfed de eksik bence anlamadim gitti bi tane bulsam hep onu kullancam Addon Updater die bi addon var ztn onun sayesinde patch gelsede kullanabiliorum...
buarada priestla sadece heal flash heala basmaktan baska bisi yapmayinca insan aylarca boyle stanceleri gorunce bunlar ne be diyo haliyle kusura bakmain valla ;D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...