Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askta yas farki kac ?

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 15 Temmuz 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
-+5 güzelde bunun minimum kaç yaşta olacağını belirt yani 15 yaşındaki birinin 10 yasındaki ile ilişkisi teeeyy teeyy teeyy canıııııım

hatta benim gibi 19 yaşındaki birinin 14 yaşındaki biri ile ilişkisi daha da tey tey. çok başıma geldi de mecburen yolu gösterdim.

edit//ama nedense son 1 sene içinde hep kendimden 3 yaş büyük (83) insanlar ilgileniyo benle.
[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player

[Bu mesaj toggie tarafından 15 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 15 Temmuz 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
sorun yaratacak kadar ciddi bi yaş farkı yok sizin aranızda

20'lere gelmeden önce, kendim adına konuşuyorum, 1 yaş bile çok şey değiştiriyor, hayat tecrübesi.

O yüzden kendimden küçük kızlarla ilişki yaşamadım hiç, birşey bildikleri olmuyor genelde çünkü.Nadir çıktı bir kaç tane, onlarada arkadaş sıfatını yapıştırdık, kaybetmeyelim diye saklıyoruz.
Yaşıt bir adet kız arkadaşım oldu, gayet problemli sakat ve ruh hastası bir ilişkiydi 1 sene 6. aydan sonra birer ay arayla devam etti, güzeldi açıkçası.
Kız bir daha kimseyle ilişki yürütmeyi düşünmediğini söyledi geçen gün, bende yürütmedim zaten hiç.
Olmuyor yani haha.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

eh, ben de kendimden örnek verecek olursam yaşıtlarımla çıkmaktan hoşlanmıyorum, anlaşamıyoruz çünkü.

kişilik ön plana çıkar burda, ama zaten 16 yaşındaymış kız. bazı konuları aşmıştır heralde.

anladınız siz anladınız.

*!kaçar*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

üniversiteye giden insan liseye giden birsiyle çıkıyorsa yaş farkı 1 bile olsa bence bayağı önemli...
erkek arkadaşım benden küçük olsun istemem yani 1 yaş belki ama dahası ıhh ıhhh,mümkünse benden fazlada büyük olmasın...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 15 Temmuz 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
yani kız liseye gidiyo diye anlaşamıyon ama aynı kız seneye üniye gidince anlaşcan mı?

ben katılmam buna...

hayır bu daha çok üniversiteye gidince insanlarda oluşan değişimle ilgili benim fikrim bu ayrıca,ben liseyi bitirince insanların daha olgun daha bazı şeyerin farkında olduğunu düşünüyorum...
dediğin şeyde mümkündür lisede anlaşamadığın aynı kızla üniversiteye geçince anlaşabilmen,çünkü insanlar büyüyor bazı gereksiz kaprisleri geride kalıyor...
bunları genellemek doğru değil tabi her zaman istisnalar olabilir ama ben nadir olacağını düşünüyorum...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...

[Bu mesaj Frigg tarafından 15 Temmuz 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frigg, 15 Temmuz 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
said:
paspatur, 15 Temmuz 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
yani kız liseye gidiyo diye anlaşamıyon ama aynı kız seneye üniye gidince anlaşcan mı?

ben katılmam buna...

hayır bu daha çok üniversiteye gidince insanlarda oluşan değişimle ilgili benim fikrim bu ayrıca,ben liseyi bitirince insanların daha olgun daha bazı şeyerin farkında olduğunu düşünüyorum...
dediğin şeyde mümkündür lisede anlaşamadığın aynı kızla üniversiteye geçince anlaşabilmen,çünkü insanlar büyüyor bazı gereksiz kaprisleri geride kalıyor...
bunları genellemek doğru değil tabi her zaman istisnalar olabilir ama ben nadir olacağını düşünüyorum...

o da doğru aslında...;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Temmuz 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
Baban annen ile 16 yaşında çıkmaya başlamadı ama değil mi? Demek istediğimiz bu :)

annem 17 sinde evlendi 18 inde abim dünyaya geldi Aralarında 17 yaş fark wardı. YAAA NBRR????[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 15 Temmuz 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
ben 18 yasındayım ama sanırım 15 yada 16 yasındaki bi kıza tutuldum... sapik gibi hissediıorm ama resımlerımızı yan yana koyunca hıj bı fark yok yanı aynı gosterıorz

baba bi sorun yok kızlar doğaları gereği erkek lerden daha once cinsel gelişimi tamamlıyorlar...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...[ hline ]
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][ hline ]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...