Pha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bulmuşsun çıtır takıl ya ne yaşı hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 17 yaşındayım,yaşı benimkinin 2 katı olan bayanlarla ilşkiler yaşamak istiorum,ama aşk deil. milf hunter strikes back![signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Ceday, 15 Temmuz 2005 17:18 tarihinde demiş ki: aslında aşkta yaş farkı yoktur, ilişkilerde vardır.. Katılıyorum. Aranızda fazla bi yaşta yok zaten.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aşkta yaş farkı olmaz , eğer olursa zaten o aşk olmaz... zira aşk sınır tanımaz...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 +/- 5, o kadar. gerisi uyuma bağlıdır.[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 -+5 güzelde bunun minimum kaç yaşta olacağını belirt yani 15 yaşındaki birinin 10 yasındaki ile ilişkisi teeeyy teeyy teeyy canıııııım[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 En güzeli hanım 40 olunca 2 20lik yapmak hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Absolut, 15 Temmuz 2005 18:26 tarihinde demiş ki: -+5 güzelde bunun minimum kaç yaşta olacağını belirt yani 15 yaşındaki birinin 10 yasındaki ile ilişkisi teeeyy teeyy teeyy canıııııım hatta benim gibi 19 yaşındaki birinin 14 yaşındaki biri ile ilişkisi daha da tey tey. çok başıma geldi de mecburen yolu gösterdim. edit//ama nedense son 1 sene içinde hep kendimden 3 yaş büyük (83) insanlar ilgileniyo benle. [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player [Bu mesaj toggie tarafından 15 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sorun yaratacak kadar ciddi bi yaş farkı yok sizin aranızda[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 OMFG[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: helena, 15 Temmuz 2005 18:32 tarihinde demiş ki: sorun yaratacak kadar ciddi bi yaş farkı yok sizin aranızda 20'lere gelmeden önce, kendim adına konuşuyorum, 1 yaş bile çok şey değiştiriyor, hayat tecrübesi. O yüzden kendimden küçük kızlarla ilişki yaşamadım hiç, birşey bildikleri olmuyor genelde çünkü.Nadir çıktı bir kaç tane, onlarada arkadaş sıfatını yapıştırdık, kaybetmeyelim diye saklıyoruz. Yaşıt bir adet kız arkadaşım oldu, gayet problemli sakat ve ruh hastası bir ilişkiydi 1 sene 6. aydan sonra birer ay arayla devam etti, güzeldi açıkçası. Kız bir daha kimseyle ilişki yürütmeyi düşünmediğini söyledi geçen gün, bende yürütmedim zaten hiç. Olmuyor yani haha.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eh, ben de kendimden örnek verecek olursam yaşıtlarımla çıkmaktan hoşlanmıyorum, anlaşamıyoruz çünkü. kişilik ön plana çıkar burda, ama zaten 16 yaşındaymış kız. bazı konuları aşmıştır heralde. anladınız siz anladınız. *!kaçar*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Aşk diyoruz ulen aşkkk Öbür türlüsünü zaten 35 sayfalık bir topikde tartışmıştık. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 üniversiteye giden insan liseye giden birsiyle çıkıyorsa yaş farkı 1 bile olsa bence bayağı önemli... erkek arkadaşım benden küçük olsun istemem yani 1 yaş belki ama dahası ıhh ıhhh,mümkünse benden fazlada büyük olmasın...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yani kız liseye gidiyo diye anlaşamıyon ama aynı kız seneye üniye gidince anlaşcan mı? ben katılmam buna...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Universiteye gidiyor isen lisedeki ortam ile farkını çok rahat anlamışsındır. Olay bu ilişki yürümez değil sadece daha sağlıklı olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: paspatur, 15 Temmuz 2005 18:51 tarihinde demiş ki: yani kız liseye gidiyo diye anlaşamıyon ama aynı kız seneye üniye gidince anlaşcan mı? ben katılmam buna... hayır bu daha çok üniversiteye gidince insanlarda oluşan değişimle ilgili benim fikrim bu ayrıca,ben liseyi bitirince insanların daha olgun daha bazı şeyerin farkında olduğunu düşünüyorum... dediğin şeyde mümkündür lisede anlaşamadığın aynı kızla üniversiteye geçince anlaşabilmen,çünkü insanlar büyüyor bazı gereksiz kaprisleri geride kalıyor... bunları genellemek doğru değil tabi her zaman istisnalar olabilir ama ben nadir olacağını düşünüyorum...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... [Bu mesaj Frigg tarafından 15 Temmuz 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 babam 55 annem 40 yaşında :D işte olay budur +-15[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Baban annen ile 16 yaşında çıkmaya başlamadı ama değil mi? Demek istediğimiz bu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 annem 17 yaşındayken babamla evlenmiş 18 yaşında abimi doğurmuş :D[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Frigg, 15 Temmuz 2005 18:57 tarihinde demiş ki: said: paspatur, 15 Temmuz 2005 18:51 tarihinde demiş ki: yani kız liseye gidiyo diye anlaşamıyon ama aynı kız seneye üniye gidince anlaşcan mı? ben katılmam buna... hayır bu daha çok üniversiteye gidince insanlarda oluşan değişimle ilgili benim fikrim bu ayrıca,ben liseyi bitirince insanların daha olgun daha bazı şeyerin farkında olduğunu düşünüyorum... dediğin şeyde mümkündür lisede anlaşamadığın aynı kızla üniversiteye geçince anlaşabilmen,çünkü insanlar büyüyor bazı gereksiz kaprisleri geride kalıyor... bunları genellemek doğru değil tabi her zaman istisnalar olabilir ama ben nadir olacağını düşünüyorum... o da doğru aslında...;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Absolut, 15 Temmuz 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Baban annen ile 16 yaşında çıkmaya başlamadı ama değil mi? Demek istediğimiz bu :) annem 17 sinde evlendi 18 inde abim dünyaya geldi Aralarında 17 yaş fark wardı. YAAA NBRR????[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hocam 15-16 yı napıcan ya git büyüklere sar şöyle 20 21 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: tashmoo, 15 Temmuz 2005 00:50 tarihinde demiş ki: ben 18 yasındayım ama sanırım 15 yada 16 yasındaki bi kıza tutuldum... sapik gibi hissediıorm ama resımlerımızı yan yana koyunca hıj bı fark yok yanı aynı gosterıorz baba bi sorun yok kızlar doğaları gereği erkek lerden daha once cinsel gelişimi tamamlıyorlar...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...[ hline ] [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][ hline ] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aşk söz konusu oldumu, tüm kurallar biter[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar