Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 mesela 29 yaşındaki bi adamın 20 yaşındaki bir kızla çıkması çok normal 9 yaş farkıda olsa ama 19 yaşındaki birinin 10 yaşındaki bir kızla çıkması abzürt.. belli bir yaştan sonra yaş farkı söz konusu olmaz ama tabi senin şuan 15-16 yaşındaki ile biri olman gayet normal çok normal[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki: said: trash_, 15 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: bende ingilizce hocama aşıktım. kendisi ingilizde ve taştı. Yuh. 24 bi ingilizce hoca geldiydi 2 sene önce Okula sınıfa girerdi Erkekler alkışlardı Islık falan FİUYY WUHUUU FALAN bağırırlardı böle millet abazan ya.. ehueh Kızlar tip tip bakardı ... 27 erkek 11 kız vardı ehue 38 kişi sonra 34 33 32 31 28 e düştüydü sınıf eheh... Ne sınıfta yahu ehue Hoca bi girerdi içeri Millet ıslık alkış çığlık ne varsa maksat pijelik ya... Sınav sonuçlarını acıkladığı gün demişti 95 üstü alan olursa yemeğe götürcektim.Millet döndü bana baktı ehueuh 91 aldıydım :D Yanımdaki arkadaşlarda diyodu lan biraz daha yapsaydınya mal. ehue[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben bu konularda marjinallikte sınır tanımıyorum. +10, -10'a kadar yolu var:). Hatta küçükten alıp eğitmek en güzeli (12-15 yaş arası tam karar. İşi bilmeyen sübyancılık diyebilir:) [bakın filmlere, yakışıklı jön gençken lolita bir kızı istemeden kendine aşık eder. Aradan geçen uzun yıllar da kız elemanı unutamaz ve ne zaman büyümüş serpilmiş şekilde karşısına çıkar o zaman mutlu son işte:)])... Yaklaşık 4-5 sene önce yazlıkta benden 7 yaş büyük bir bayanla ilişkim olmuştu. Evlenip boşanmış ve 6 yaşında kızı olan bir bayandı. 2 sene önce de 91 doğumlu bir kız tutulmuştu tatilde. Konuşana kadar işin aslını farketmedim:D. 15-18 arası(çıtır dönemler) ise bence çok tehlikeli. Hep bir arayış içinde olurlar, her zaman daha fazlasını isterler, ne çocukturlar ne yetişkin, seni parmağında oynatırlar(uyarması benden)... P.S: Kardeşim bu yeni nesil Avrupa mamalarla mı besleniyor, nedir anlamadım??? Hepsinin maşallahı var!!![signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İki tarafta gelişimini tamamlamışsa yani 20 yaş üstü filansa 5-10 yaş bile fark olabilir.Ama ergenlik döneminde filan yaş farkı çok koyuyo.Hele lisede filansa 1 yaş fark bile çok rahatsız edici olur. Sorun şurda ki, 16-18 olayı bozuyo. 18-20 olsa hiçbir sorun olmaz. En iyisi 2 sene filan bekle gayet uygun bi çift olursunuz=)
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 şu an kız arkadaşımla 3 yaş war fazla sorun olmaz.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi bence hiç bekleme ya.al kızı biraz romantizm yaşıyın.kız ilişkiyle beraber gelişir ve büyür zaten.aşk insanı geliştirir... hadi açıl kıza...sübyancı falan diilsin.kendini öle hissetme..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya 15 16 yaşndaki kızlar acayip.Olgun fikir yapısı fln olanlar 20 yaşındakilerle falan çıkıyo, çok da mutlular, çocuksu kızlar 14 le 20 arası çıkıyo yanii..
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kız minumum 17-18 olduktan sonra zegna'nında dediği gibi ondan sonra yaş farkı cok önemli değil. Tabi 18 yaşındaki kizlad 40-50 yaşındakı adamın aşkı pek taktir edilir değil ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Erutan, 15 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 15 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki: said: trash_, 15 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: bende ingilizce hocama aşıktım. kendisi ingilizde ve taştı. Yuh. 24 bi ingilizce hoca geldiydi 2 sene önce Okula sınıfa girerdi Erkekler alkışlardı Islık falan FİUYY WUHUUU FALAN bağırırlardı böle millet abazan ya.. ehueh Kızlar tip tip bakardı ... 27 erkek 11 kız vardı ehue 38 kişi sonra 34 33 32 31 28 e düştüydü sınıf eheh... Ne sınıfta yahu ehue Hoca bi girerdi içeri Millet ıslık alkış çığlık ne varsa maksat pijelik ya... Sınav sonuçlarını acıkladığı gün demişti 95 üstü alan olursa yemeğe götürcektim.Millet döndü bana baktı ehueuh 91 aldıydım :D Yanımdaki arkadaşlarda diyodu lan biraz daha yapsaydınya mal. ehue ZUHAA
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi süper yanlız Hoca kapıyı açar açmaz millet Islık WAHUWWW falan bağırışmalar çığlıks alkış ne varsa yapıolar.Çok komik ya...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 3[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çoğunun da dediği gibi yaş farkı değil, tanıştığınızda kaç yaşlarında olduğunuz önemli. Bazen Fedo'ya takılıyorum, "Sen üniversiteye başladığında ben ortaokuldaymışım hehe" diye ama üniversiteyi bitirmiş, çalışan iki insan olarak tanışınca bu fark önemini yitiriyo, şimdi hayatın aynı aşamasındayız çünkü...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kızla erkek arasında çıkma konusunda 2 max 3 yaş normal bence. Sonuçta evlenmiyoruz çıkıyoruz :D (ayrıca 7-8 yaş demişsiniz. Eskiden evlenenler arasında o kadar yaş olması normaldi. Şimdi değil gibi (: )[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 tut kolundan kaçır kızı.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 15 Temmuz 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben 30 yaşında olsaydım 20 yaşındaki kızla evlenirdim[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 31 yaşındayım ve 20 yağındaki biriyle evlenmenin büyük hata oldugunu düşünüyorum. Aranızda dağlar kadar fark var yani o daha gençliğinin baharında iken sen artık 30lu yaşlardasın. O her gece dışarı çıkmak eğlenmek isteyecekken sen artık 20li yaşlar bitti ohh be evimede kavuştum biraz popo keyfi yapayım diyor olacaksın, o yaşıtı arkadaşları ile aklı bir karış havada eğlence peşindeyken sen istemedende olsa ne kadar genç ruhluyumde desen 10 sene önce yaptıklarını bir daha yapmak salakça gelecek. Cinsel açıdan diyorsan o ayrı ama sadece onun içinde evlenilmez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Absolut, 15 Temmuz 2005 16:14 tarihinde demiş ki: 31 yaşındayım ve 20 yağındaki biriyle evlenmenin büyük hata oldugunu düşünüyorum. Aranızda dağlar kadar fark var yani o daha gençliğinin baharında iken sen artık 30lu yaşlardasın. O her gece dışarı çıkmak eğlenmek isteyecekken sen artık 20li yaşlar bitti ohh be evimede kavuştum biraz popo keyfi yapayım diyor olacaksın, o yaşıtı arkadaşları ile aklı bir karış havada eğlence peşindeyken sen istemedende olsa ne kadar genç ruhluyumde desen 10 sene önce yaptıklarını bir daha yapmak salakça gelecek. Cinsel açıdan diyorsan o ayrı ama sadece onun içinde evlenilmez. dediklerinde haklısın. o yaşlarda dinamizm azalır. hiç bu yönden düşünmemiştim. zamanla öğrenirim inş çok yönlü düşünmeyi.[signature][hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 askta yas farki sekizdir[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Infeqted, 15 Temmuz 2005 16:24 tarihinde demiş ki: askta yas farki sekizdir hıncal uluç un "seks 4 dakikadır" demesi gibi oldu[signature][hline]
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ne öle yaş farkına göremi eş seçiceksiniz yapmayın etmeyin .. eğer "tutulduysan" aranızdaki yaş farkı "gerektiği" kadardır...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bişey olmaz 2 yaştan.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
irin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ask engel tanımaz...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kız 17+ olsun yeter[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aslında aşkta yaş farkı yoktur, ilişkilerde vardır..
Öne çıkan mesajlar