MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bugun saat 09:00-09:30 saatleri arasında Vakıfbank'ın Basmane şubesinde maaşını çeken adamı bıçaklamışlar,bankaya gidince duydum,şok oldum.Adam parasını çektikten sonra kartını almak için beklerken bıcaklayıp parasını almışlar.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kolay. insanlıktan nasip almamış şerefsizler dolu. sadece bu konuda değil her konuda.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 şimdi burası türkiye derim bi ton laf ederler en iyisi hiç demiyim.. ps:ama demiş oldum demi..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Allah'a havale ediyorum. Başıma gelmesinden korkuyorum. Daha önce de bir çok kez yaşandı bu durum hala şu bankamatik önlemlerini alamadık, üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 iyide ne yapsınlar her bankamatiğe 1polis mi koysunlar.polis koysalar adam takıp eder ılerde calar.Haram mala göz dıken ınsanlardan hersey beklenır.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Evet basit.Neler oluyor bilmediğimiz daha.Yanında 357 taşıyacaksın bu adaletsiz yerde.Kovan bırakmadığı için bişey olmaz.Kafasına sıkma ama 2ye ayrılır.Bacağından falan vurursan kopabilir.Kurşunu yedikden sonra ne hale gelebileceğini ogrishden bakabilirsiniz.En güzeli fırına sokup yavas yavaş yakmak.Yanma onlar için bu dünyada başlamalı.Bu arada evinize giren adamı vurabilirsiniz nefsi müdafa sayılıyor. http://pun.org/josh/archives/josh's-357.jpg[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion [Bu mesaj AcimasizKemal tarafından 18 Temmuz 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Madcat, 18 Temmuz 2005 16:59 tarihinde demiş ki: şimdi burası türkiye derim bi ton laf ederler en iyisi hiç demiyim.. ps:ama demiş oldum demi.. Eh hocam laf eden etsin. Burası Türkiye.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet işte böle çözüm bulmaya çalışın...[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Başka türkü bulunsa bulunurdu şimdiye.Aynısı yakın oldugun birisinin başına gelirse polis diye bağırıp gelmesini beklemezsin heralde[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Çaldıkları para nekdar mış bari bir insanı öldürecek kadar çok bir paramıymış bari.Bi arada trende 50 milyonluk tel için 17 yaşında bi gençi öldürdüler.Allah belalarını wersin bunların[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yazık ya nerede yaşıyoruz böle biz ya.. hala hayatta kalmamız bi mucize yani.. biz de bi gun bi serseri kurşuna gitmeyelim de..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bunlar birtek Turkiyede olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bırakın bankamatikleri bankalarımız cok güvensiz. Hicbir prosedürleri yok. Biz babamla bikere bankaya yüklü para cekimine gitmiştik. 2 canta ile cıktık cıkıstı 2 adam tip tip bakıyolardı. Bankanın içinde ne oldugu belirsiz insanlar dolasabiliyor. adam girip istedigi gibi cıkabiliyor. İşlem yapan insanları gözetliyor falan filan ...[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: DaraKoma, 18 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki: Çaldıkları para nekdar mış bari bir insanı öldürecek kadar çok bir paramıymış bari.Bi arada trende 50 milyonluk tel için 17 yaşında bi gençi öldürdüler.Allah belalarını wersin bunların bir insan hayatı ne kadar eder acaba? sen bi fiyat biçebiliyo musun?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: AcimasizKemal, 18 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Başka türkü bulunsa bulunurdu şimdiye.Aynısı yakın oldugun birisinin başına gelirse polis diye bağırıp gelmesini beklemezsin heralde senin dediğine asla lafım yok benim lafım 'burası türkiye' diyenlere. herşee burası türkiye burası türkiye demekle hallolmuyo diyorum. senin yorumuna tamamen +1[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 550 milyondu yalnış hatırlamıyosam.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 insanlarda acıma duygusu kalmamış hiç.yazık değil mi o adama hem 1 aylık maaşı gitti hemde bıçaklandı.sağlığına mı üzülsün parasına mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu bankamatiklerde gizili kamera gibi birseyler olmuyor mu. Bir ara televizyonda bankamatikten para cekmeyi bilmeyenleri dolandiran hirsizlari gostermislerdi diye hatirliyorum. Kucuk siyah beyaz bir kamera goruntusu hatirliyorum. Bu kameralardan her bankamatikte yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sabah oluyor birde bu olay pff. Bunları ıslak odun paklar[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bence yağlı kazık. yalı kazık > ıslak zopa.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ah turkiyem, ah gençliğim.....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yazık ya ; 550ytl için yapılanlara bak demicem adamlar 10ytl için birbirlerini öldürüyo.. Bu tip insanlar akıllanmaz uslanmaz...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: MartinLGore, 18 Temmuz 2005 17:40 tarihinde demiş ki: bir insan hayatı ne kadar eder acaba? sen bi fiyat biçebiliyo musun? büyük ihtimalle bi tek sigara (o da samsun hatta).... burası türkiye.. fark burada ..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yazık.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Madcat, 18 Temmuz 2005 16:59 tarihinde demiş ki: şimdi burası türkiye derim bi ton laf ederler en iyisi hiç demiyim.. ps:ama demiş oldum demi.. Dogru dedin su kapkacc1lari yakalayip bu h1rs1zlari yakalayip bi güzel sevmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar