Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özcan Deniz'in Yeni İmajı

geffen

Öne çıkan mesajlar

şunun gibi sevgilim olsun bütün elfler düşman olsun.tanımam üstüne :D
konu saptı bu arada :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 22 Temmuz 2005 08:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 22 Temmuz 2005 05:34 tarihinde demiş ki:
ya cok bikkinlik geldi bu tiplerden..
yok mu soyle siyah sacli yesil gozlu ufak tefek gotik olmayan hos kiz resimleri>?
Mesela Sophie Marceau gibin, tabi o da geldi 40 ina belki de gecti

ehahehae pati ahalisi azmış...
sıcaktan canım sıcaktan :P[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

özcan iice saçmaladı.Artık rap de yapar bu[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Moda OLURSA VARYA Direk Basarım küfürü. Ulan saçlarımı bende böyle yaptığımda Anasının nikahı kadar Laf işittim.Annemden, Kafedeki patronlardan Arkadaşlardan Sokaktaki krolardan.Eğer Moda olursa Bu yüzden Basacam küfürü.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 22 Temmuz 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
Eğer Moda OLURSA VARYA Direk Basarım küfürü. Ulan saçlarımı bende böyle yaptığımda Anasının nikahı kadar Laf işittim.Annemden, Kafedeki patronlardan Arkadaşlardan Sokaktaki krolardan.Eğer Moda olursa Bu yüzden Basacam küfürü.

herkese yakı$ıcak diye bir kaide yok ki?yakı$mamı$sa öyle demi$lerdir belki de?[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

Ya pardon da ne kadar ablak ablak mesajlar atıyorsunuz ya bilen biliyor kendinide konuyu nie saptırıyorsunuz aman bu benim kız arkadşaım olsa ben buna kaysam sen şuna kay bu ne ya konu hakkında görüş yazın kardeşim başka düşünceniz varsa gidin yeni konu açın... Yeter ne bu ya açılan her konu bu kadarmı saptırılır.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...