Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 şunun gibi sevgilim olsun bütün elfler düşman olsun.tanımam üstüne :D konu saptı bu arada :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 22 Temmuz 2005 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Dorsia, 22 Temmuz 2005 05:34 tarihinde demiş ki: ya cok bikkinlik geldi bu tiplerden.. yok mu soyle siyah sacli yesil gozlu ufak tefek gotik olmayan hos kiz resimleri>? Mesela Sophie Marceau gibin, tabi o da geldi 40 ina belki de gecti ehahehae pati ahalisi azmış... sıcaktan canım sıcaktan :P[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 özcan iice saçmaladı.Artık rap de yapar bu[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ya bence helal olsun abi adama.. kendini geliştirdi sürekli. Sonuçta orası farklı bir dünya. Yani ilk haline bakıp birde bu Asmalı Konak'ta oynadığı zamandaki haline bakarsak. Bence helal olsun.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Lockwood çizmeyecek de kim çizecek. Frp işinde daha güzel çizen bir adam yok bence. Masaüstü bölümünde açılmıştı " ejderha resimleri " olarak. Bu arada Özcan Deniz = George Michael Deniz olmuş.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 beğenmedim yeni halini zaten eski halini de beğenmiyodum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 konu sapıtmaktada üzerinize yok ha! :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ne yaparsa yapsın olmuyorrrrrrrrr[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tebrik ediyorum, özcan denizin yeni imajından, en seksi kız kim e getirmeyi başarabilmek de bir marifet sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi rüyamda gördüm herifi aman allahım.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: twistedemo, 22 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: ne yaparsa yapsın olmuyorrrrrrrrr [signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: trapt, 22 Temmuz 2005 03:08 tarihinde demiş ki: said: jay, 22 Temmuz 2005 02:58 tarihinde demiş ki: gumus mu? gecicek bunlar zamanla. balonunda yepyeni..dikkat et patlamasin.. Denmese çatlanır zaten.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 walla olmuyo özcan ne dielm[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: cenin, 22 Temmuz 2005 00:45 tarihinde demiş ki: Bu halinden de kötü olabilir mi? Ay off offf gülmekten geberdim surda. ADam burda Jimi Hendrix'e benziyo yaw uheuehemm.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 demekkı eskıden mc donald's kaşlıymıs:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 şii tamam sakın ol!!! o sadece bı ozcan denız tamam sakın ol rahatla....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 moda olunca sana nooluyo ki?[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Eğer Moda OLURSA VARYA Direk Basarım küfürü. Ulan saçlarımı bende böyle yaptığımda Anasının nikahı kadar Laf işittim.Annemden, Kafedeki patronlardan Arkadaşlardan Sokaktaki krolardan.Eğer Moda olursa Bu yüzden Basacam küfürü.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hmmm ok. qanladım.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 o saşlar yakışmazdı sana.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Erutan, 22 Temmuz 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Eğer Moda OLURSA VARYA Direk Basarım küfürü. Ulan saçlarımı bende böyle yaptığımda Anasının nikahı kadar Laf işittim.Annemden, Kafedeki patronlardan Arkadaşlardan Sokaktaki krolardan.Eğer Moda olursa Bu yüzden Basacam küfürü. herkese yakı$ıcak diye bir kaide yok ki?yakı$mamı$sa öyle demi$lerdir belki de?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yakışma ile Alakası yok.Ozaman Yurdum tikkylerinede Yakışmıyo millet bakıyormu onlara?[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 "vay kıro vay" diye bakan çok.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ya pardon da ne kadar ablak ablak mesajlar atıyorsunuz ya bilen biliyor kendinide konuyu nie saptırıyorsunuz aman bu benim kız arkadşaım olsa ben buna kaysam sen şuna kay bu ne ya konu hakkında görüş yazın kardeşim başka düşünceniz varsa gidin yeni konu açın... Yeter ne bu ya açılan her konu bu kadarmı saptırılır.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben konuda bi sapkınlık gormedim ama neyse...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar