Murk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Mavi, 23 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki: İğne, tornavida [küçük] yutanlar var. Onları başka yerden yutuyor olmasınlar! :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: MartinLGore, 23 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Anne babanın ilgisizliği yaptınız be.. Ya her saniye kontrol mü edecek anne, o an boşluğuna gelmiştir. İlgisizlik diye genellemeyin, yargılamayın, peşin hükümlü olmayın, önyargı yapmayın, terli terli su içmeyin.. İçmeyiz martin saol[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Mavi, 23 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Küçük çocuk bilmiyor ki daha bişey ? Elinde tuttuğunun ne olduğundan haberi bile yok. Eli ağzına gidiveriyor ve yutuyor elindekini. Anne - baba'nın ilgisizliği tabiki vardir. 4 yaşında ya nasıl bilmiyo o yaştayken cips kola gofret hesabı kafa 2500... Asıl onun bilmesi lazım 1 YTL'yi[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 para yutma muhappetini okuyunca aklıma kardeşin küçükken burnuna leblebiyi sokması ve o leblebi nemlenip burnunda(burun deliğinin içinde)şişip kalması gibi.doktora zor yetiştirdik burnu şişti çocugun..doktorlar uyusturucu iğne yapıp cıkartmıslardı 2 saat ugrasarak.. :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 @hocaefendi seninkini başına gelen de baya ilginçmiş be..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: cenin, 23 Temmuz 2005 01:23 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 23 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Küçük çocuk bilmiyor ki daha bişey ? Elinde tuttuğunun ne olduğundan haberi bile yok. Eli ağzına gidiveriyor ve yutuyor elindekini. Anne - baba'nın ilgisizliği tabiki vardir. 4 yaşında ya nasıl bilmiyo o yaştayken cips kola gofret hesabı kafa 2500... Asıl onun bilmesi lazım 1 YTL'yi Cips, kola, gofret hesabı ee o zaman yutmaması gerek gidip gofret, cips alması gerek neden yutuyor ? Bilmiyor, küçük.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tamam küçük ama illa akıllı olmak zorunda mı? :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: MartinLGore, 23 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Anne babanın ilgisizliği yaptınız be.. Ya her saniye kontrol mü edecek anne, o an boşluğuna gelmiştir. İlgisizlik diye genellemeyin, yargılamayın, peşin hükümlü olmayın, önyargı yapmayın, terli terli su içmeyin.. İlgisizlik diye genellemedim dikkatli okursan çocuğun küçük olması gibi koşullarıda yazdım. Annenin, babanın ilgisizliği yaparım, doğurduysan sahip olmak zorundasın çocuğunu bıraktığın odada yutabileceği, kırabileceği, kendisine zarar verebileceği eşya pıl pırtı ne varsa toplasın başka odaya götürsün. Daha bugün örneğini yaşadım feribotla Bursa'dan Istanbul'a geçiyorum 3 - 4 yaşındaki bir çocuğu annesi bırakmış çocuk koşarken takıldı tümseğe düştü kaşını yardı. Sonra o anne ah yavrum vah yavrum diye söyleniyor orda sahip çıkacağın dikkat edeceğin 1 şey var o'da küçük yaştaki evladın onuda beceremiyorsan ne diyim ben.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yani anne babada bi yere kadar dikkatli olaiblirler.. bütün gün çocugun peşimde dolaşamazlar ki..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bilemiyorum benim görüşüm farklı katılmayanlar olucaktır katılanlar olucaktır. İleride çocuğum olursa ben işte iken başına bu tip bir sakatlanma gelirse hanıma söylenirim.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bende bi keresinde sagra specialdan bole açık doldurmalı çikolata-şekerlemelerden almıştım. Koca koca şekerler vardı. Bi tanesini ağzıma attım. Bi anda boğazıma bi kaçtı. Arabadaydık, ilk an bi dumur yaşadım 5 sn. Sonra babamı dürttüm öhö öh yaptım nefes alamıyorum ama. İğrenç bi duygu, oyle iğrençki iğrençliğinden hayatın bi film şeridi gibi bile geçemiyo gözlerinin önünden nefes almaya kitlendiğin için. Film mi izlicen, şekeri mi çıkarıcan. Her neyse babam caaart diye bi durdu yolun ortasın indi bende indim ama babamın anlattığına göre suratım gitmiş kızarmış. Zaten bi gr nefes alamıyorum beynim döndü havasızlıktan. Eğildim babam oyle bi şaplak patlattı ki sırtıma, elinin ayarı yokmuş az daha ciğerlerimde çıkıyodu.. Bi de bi süre boğazımdan kan geldi. Hani bonibon u bi süre emince bole pütürlü olur ya yüzeyi, o şekildeydi şeker. Çizmiş boğazımı falan.. Zaten boğazımı bi süre anal bekareti bozulmuş hatun gibi hissettim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Son cümleye bittim ben.. Bu ne yaa! Puahhahahahha[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 baba akşam akşam yardın...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 o cümle ile benim kayışlar koptu gülmekten yarıldım.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 martin abi. walla sende az haşara değilmişsin küçükken.. :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ne küçüğü lan 3-4 sene önce.. ahahah[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yuhh.. abi naptın ya söleme kimseye duymasın millet.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Akerfeldt, 23 Temmuz 2005 00:49 tarihinde demiş ki: boğulsun ölsün salak. Bazen diyorumda keşke kabloların içinde süzülüversem...monitörden çıkıversem falan..ve senin gibileri webcam önünde döwsem.. 4 yaşındaki çocuk bu.. bak kan beynime sıçradı yine[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çocuğun yaptığı gayet normal özellikle 1-3 yaş arası çocuklarda bu var.. bi çok çocuk boğuldu bu yüzden..komşunun çocuğu buna en iyi örnek.. neyse allah korusun dielim de[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: siyahkedi, 23 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki: AL İŞTE!!! Eyyy Devlet Ey Tayyip duyun sesimizi MADENİ PARA İSTEMİYORUZ Yürürken cebimizin şıngır şangur etmesini istemiyoruz yeter!!! ya insanoğluna neden yaranılmaz.herşeye bi kulp buluyor insanoğlu..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 4 yaşındaki çocuğu bakkalamı gönderiyomuş bide tek başına
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 delirtmeyin onu, yutturur cebindeki parayi.
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Gerçekten şu madeni 1 YTL likler ve 50 Ykr luklar insanın canını sıkıyor, piyasa da aşırı derece de madeni para var. Nereden alışveriş yapsan kasiyer para üstünü madeni veriyor, hele bi de 10 YTL nin üstü madeni olarak geri gelince offf offfff. Küfür ediceksin kasiyere olmuyacak, küfür edilecek yer başka aslında.(Sıkıldım şu madeni paralardan, gına geldi.) Konuyla alakalı değil ama kusura bakmayın, içimi döktüm ohh beee[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Temmuz 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: trapt, 23 Temmuz 2005 02:39 tarihinde demiş ki: said: Akerfeldt, 23 Temmuz 2005 00:49 tarihinde demiş ki: boğulsun ölsün salak. Bazen diyorumda keşke kabloların içinde süzülüversem...monitörden çıkıversem falan..ve senin gibileri webcam önünde döwsem.. 4 yaşındaki çocuk bu.. bak kan beynime sıçradı yine verdigi tepkiden ne oldugunu belli ediyor zaten arkadas o yuzden hic sinire gerek yok rahat ol
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hastanelik oldu diyince ciddi bi şey bekliyodum ama haberi okuyunca herşey kontrol altında gibi geldi(çocuk hariç o ayrı kontrol dışı bi insancıkmış. O yaşta ben madeni paradan tiksinirdim ellemezdim bile bide ağzına almış :))[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde.
Öne çıkan mesajlar