karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 FMV Özel Işık Lisesi Mezunuyum. Yarın değil öbür gün ÖSS'ye girecem... İnşallah veni vidi vici olur...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Saint-Benoit Lise 1[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 University of Indianapolis - Mezun Bolum: Computer Information Systems 1. Yan bolum: Computer Science 2. Yan bolum: Matematik Meslek - ARIS Administrator[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Darkdaemo karizmayı acaip koymuş yalnız :) zaten 2003'ten beri üye, adamın 79 mesajı var... pehpehpeh :D Ayrıca benim liseden de üniversiteden de kimsecikler yoq? Olmadı şimdi... Neysa, 7 sene A.M.A.L (Adnan Menderes Anadolu Lisesi) 3,5 sene I.T.U. İşletme Müh. 0,5 sene Inholland Rotterdam Economics seneye de mezun inşallah... bıktım okumaktan[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ümraniye 75.Yıl Devlet Malzeme Ofisi Anadolu Bilgisayar Teknik Lisesi lise 3[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 samsun milli piyango anadolu lisesi lise 3 e geçtik.öss stresine başlıcas bisde[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 zonguldak atatürk anadolu lisesi(ZAAL)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Burak Bora And Lis. (Lise 3)[signature][hline]m²-T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kartal Anadolu Lisesi Lise 3 tm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ATO anadolu lisesi (adana ticaret odası)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Half_Cow, 07 Şubat 2005 18:00 tarihinde demiş ki: Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi (ISDFL) 11-A*** ( bitiyoooooo...) ben deeeee bende 11-aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Dralnu, 20 Ocak 2005 09:19 tarihinde demiş ki: said: fizban, 16 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: kadıköy anadolu lisesinde eğitim, boğaziçi üniversitesi kimya müh. te öğretim alırım. same here aynen ben de...[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Gazi Anadolu Lisesi-Ankara[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 2003-Atılım üni haz. 2004-atilim üni 1. sınıf 2005-öss hazırlık:) 2006-meçhul[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Kahramanmaraş Sütçüimam Üniversitesi :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 inşallah boğaziçi üniversitesi matematik bölümü olcak bir iki ay sonra :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Öğretim hayatına 1990 yılında nostaljik taşbinasıyla Suadiye'nin göz bebeği olan, Öğretmen Turhan ve Mediha Tansel çiftinin (ruhları şad olsun) açmış olduğu ve yine bu iftina dını taşıyan öğretim kurumunda başlamış yarı zamanlı olarak (sınıf 50+ idi bu sayede derslerde kaçıp dışarıda takılıp okula geri dönerdi) okuyup öğretmenlere illallah dedirterek bitirmiş akabininde hiç zaman kaybetmeden mucizevi bir şekilde 1995 yılında eğitim hayatına Kadıköy Anadolu Lisesi'nde başlamış bu okulda 8 sene okumuş (2 sene hazırlık 3 sene ortaokul 3 sene lise) yetmemiş bütün çabalarına rağmen sınıfta kalamayarak eksiksiz şekilde ve lise 2-3 sınıfları yarı zamanlı okuyarak (tembel heriiif pis heriiiif) 2003 de mezun olmuş yine hiç zaman kaybetmeden (ne |3ok varsa) İİBF Marmara Üniversitesi Bahçelievler (sürgün) kampüsde öğretyim hayatını devam ettirmeye başlamıştır. Mevcut durumda kendisi 3. sınıfa geçmiş ve Başbakanlık bursunu inatla kaybetmeyerek (yok ben böyle bir irade böyle bir inat görmedim) öğrenimini devam ettirmektedir. Kısmet olursa doğal yollardan okulunu uzatacak mutlu mesut şekilde yaşamaya devam edecek. (ee alışmışız bir yerde en az 5 sene kalmaya olamzsa olmaz. özet; 1990-1995 Turhan ve Mediha Tansel İÖO 1995-2003 Kadıköy Anadolu Lisesi 2003- NA İİBF Marmara Üniversitesi İktisat (hem Türkçe hem de ikinci öğretim yuh be abi gördüm de bu kadar tembelini görmedim)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ohh En Çok Karışık Benimkisi 1991-1992 Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu(Yalova) Ana Sınıfı 1992-1999 Öncü Koleji (yalova) 1-Ortaokul1 1999-2001 Ortadoğu Koleji (ist)(kaçtım direk) 2001-2001 Mehmet Akif İlköğretim okulusu(Yalova) 2002-2004 ŞOAL 2004-20?? Ankara Üniversitesi. Ceoloci Mühendizliği.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kadıköy anadolu lisesi[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İzmr Konak KARATAŞ Lisesi (geçen sene mezn oldm:)) Bu sene artk hayrlısıyla üniversite:):D[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Maltepe Anadolu Lisesi'nden mezunum Almanya'da Kaiserslautern Teknik Üniversitesinde yarim dönem bilgisayar destekli makine mühendisligi okudum. Hic ilgi alanim olmadigini görünce bölüm degistirerek Informatik (Information Technologies) okumaya basladim. Ilk dönemim bitmek üzere. Daha en az 3-4 senem burada cürüyerek sanirim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 06 Temmuz 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Erzurum AtatürK Üniversitesi B.E.S.Y.O edik : fdd. [signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." [Bu mesaj insight tarafından 06 Temmuz 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bahçeşehir üniversitesini bıraktım bu sene trakyaya geçmeyi düşünüyorum ( Bide zaman geçirmek icin bilgeadam var :-P )[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 09 Temmuz 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yıldız teknik üni.[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mimar sinan güzel sanatlar[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar