Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik halkı nerede eğitim/öğretim alır?

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Darkdaemo karizmayı acaip koymuş yalnız :) zaten 2003'ten beri üye, adamın 79 mesajı var... pehpehpeh :D

Ayrıca benim liseden de üniversiteden de kimsecikler yoq? Olmadı şimdi... Neysa,

7 sene A.M.A.L (Adnan Menderes Anadolu Lisesi)
3,5 sene I.T.U. İşletme Müh.
0,5 sene Inholland Rotterdam Economics

seneye de mezun inşallah... bıktım okumaktan[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Öğretim hayatına 1990 yılında nostaljik taşbinasıyla Suadiye'nin göz bebeği olan, Öğretmen Turhan ve Mediha Tansel çiftinin (ruhları şad olsun) açmış olduğu ve yine bu iftina dını taşıyan öğretim kurumunda başlamış yarı zamanlı olarak (sınıf 50+ idi bu sayede derslerde kaçıp dışarıda takılıp okula geri dönerdi) okuyup öğretmenlere illallah dedirterek bitirmiş akabininde hiç zaman kaybetmeden mucizevi bir şekilde 1995 yılında eğitim hayatına Kadıköy Anadolu Lisesi'nde başlamış bu okulda 8 sene okumuş (2 sene hazırlık 3 sene ortaokul 3 sene lise) yetmemiş bütün çabalarına rağmen sınıfta kalamayarak eksiksiz şekilde ve lise 2-3 sınıfları yarı zamanlı okuyarak (tembel heriiif pis heriiiif) 2003 de mezun olmuş yine hiç zaman kaybetmeden (ne |3ok varsa) İİBF Marmara Üniversitesi Bahçelievler (sürgün) kampüsde öğretyim hayatını devam ettirmeye başlamıştır.

Mevcut durumda kendisi 3. sınıfa geçmiş ve Başbakanlık bursunu inatla kaybetmeyerek (yok ben böyle bir irade böyle bir inat görmedim) öğrenimini devam ettirmektedir. Kısmet olursa doğal yollardan okulunu uzatacak mutlu mesut şekilde yaşamaya devam edecek. (ee alışmışız bir yerde en az 5 sene kalmaya olamzsa olmaz.

özet;
1990-1995 Turhan ve Mediha Tansel İÖO
1995-2003 Kadıköy Anadolu Lisesi
2003- NA İİBF Marmara Üniversitesi İktisat (hem Türkçe hem de ikinci öğretim yuh be abi gördüm de bu kadar tembelini görmedim)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Ohh En Çok Karışık Benimkisi
1991-1992 Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu(Yalova) Ana Sınıfı
1992-1999 Öncü Koleji (yalova) 1-Ortaokul1
1999-2001 Ortadoğu Koleji (ist)(kaçtım direk)
2001-2001 Mehmet Akif İlköğretim okulusu(Yalova)
2002-2004 ŞOAL
2004-20?? Ankara Üniversitesi. Ceoloci Mühendizliği.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Sosyal ağlarda paylaş

Maltepe Anadolu Lisesi'nden mezunum

Almanya'da Kaiserslautern Teknik Üniversitesinde yarim dönem bilgisayar destekli makine mühendisligi okudum. Hic ilgi alanim olmadigini görünce bölüm degistirerek Informatik (Information Technologies) okumaya basladim. Ilk dönemim bitmek üzere. Daha en az 3-4 senem burada cürüyerek sanirim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 06 Temmuz 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Erzurum AtatürK Üniversitesi B.E.S.Y.O
edik : fdd.
[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."

[Bu mesaj insight tarafından 06 Temmuz 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...