Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 özel kalamış lisesi lise son[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Marmara Üniversitesi- Iktisat (Son sinif..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kadıköy anadolu (lise 1)[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hacettepe Üni. Grafik/Animasyon bölümü[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Başkent Üniversitesi İktisat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kabatas Erkek Lisesi 2 Fen A mutsuzum ama gururluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Marmara İşletme[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bilgi Universitesi - Bilgisayar[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: -tnG-Portnoy, 26 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki: dikkat ettim de patilerimizin çoğunluğu lise öğrencisi. burdan mütiş bi sosyoloji araştırması,hatta bitirme tezi çıkar ama banane çünkü ben; Hacettepe Üni. Fen Fakültesi İstatistik okuyorum.o araştırmayı sosyoloji okuyanlar yapsın.:-) bütün genellemeler yanlıştır. Buradan patilerimizin çoğunun lise öğrencisi olduğu sonucunu değil, bu konu başlığını gören ve cevap verenlerin çoğunun lise öğrencisi olduğu sonucunu çıkarırız.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 FMV Nişantaşı Işık Lise1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Avusturyada (1 sene) İlhami Ahmet Örnekal (5 sene) Mustafa Mihriban (3 sene) Ümraniye Anadolu Lisesi (4 sene) Yeditepe Üniversitesi ( ? sene) Kadıköy-Moda-Caddebostan-Taksim(arkasokak) bu hayat okullarınada gitmeye devam etmekteyim.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 cağaloğlu anadolu lise 3[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Demon_of_Hell, 02 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Avusturyada (1 sene) İlhami Ahmet Örnekal (5 sene) Mustafa Mihriban (3 sene) Ümraniye Anadolu Lisesi (4 sene) Final Dergisi Dershanesi haftaiçi (1 Sene) Yeditepe Üniversitesi ( ? sene) Kadıköy-Moda-Caddebostan-Taksim(arkasokak) bu hayat okullarınada gitmeye devam etmekteyim. [signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Osmangazi unv. insaat müh. (son)[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ist uni - ekonometri 2. sınıf[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çoğu kişi eski okullarını da yazmış ben de yazayım.. [li]kaynarca(pendik) öğretmen evleri ilköğretim okulu[/li] [li]kaynarca(pendik) yıldırım beyazıt(aynen böyle yanlış yazmadım :)) ilköğretim okulu[/li] [li]pendik merkez ilköğretim okulu[/li][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: -tnG-Portnoy, 26 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki: dikkat ettim de patilerimizin çoğunluğu lise öğrencisi. burdan mütiş bi sosyoloji araştırması,hatta bitirme tezi çıkar cogunlugun yasi kac olursa olsun zaten pati sosyolog ve psikologlar icin cennet hehe[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ODTÜ Elektrik-elektronik daha taze Lise: Üsküdar Amerikan[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysegul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 marmara tekstil terbiye öğretmenliği[signature][hline]aysegul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: goldenice, 26 Ocak 2005 07:51 tarihinde demiş ki: GAL yane gölbaşı anadolu lisesi 10.sınıf oh be sonunda ankaradan bi anadolu lisesi çıktı bende Dr.Rıdvan-Binnaz Ege Anadolu Lisesi yanii BREAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 FMV nişantaşı ışık lisesi Yıldız teknik universitesi[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi son sınıf..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Galatasaray Lisesi 9. sınıftayım Ortaokul Çapa Atatürk İlköğretim İlkokul Oğuzkaan Koleji[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi (ISDFL) 11-A*** ( bitiyoooooo...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar