OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bonecrusher: abi işte cehennem doom3teki gibi fıçıfıçı fıçı fıçı yapan garip şeylerle dolu, ama yani karanlık babam çıksa vururum[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bonecrusher: cehenneme kafam girsin.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Natural_Jedi, 23 Temmuz 2004 19:57 tarihinde demiş ki: eagle_dnz:kıyamet kopmuş...nasıl kopmuş puahahah :D:D ehü zuhaah LOL LOL ehehehehe alemsin jedi :horace:[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bish : görev tamam[signature][hline]my world my reality
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Pyr0, 10 Eylül 2004 02:51 tarihinde demiş ki:eagle_dnz: hele $ukur bir daha a$ık olmadan kıyamet koptu işte bu!!![signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kopmasın.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 14 Eylül 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Korax: Ya tam Norveç'e gitmek için vize almıştım.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Muhaha :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Uplama ihtiyaci hissettim... Ilk sayfadaki geyige rakip cikacagini zannetmiyorum Alexi saolsun:) Petinin eskileri bilirler yapilan espirinin ayarini:) NOT: Alexi ye benzeyecez diye espri yapipi pokunu cikarmayalim tadi damagimizda kalsin:)[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çiptek: ALL I HEAR IS "BURRRRNNN!!!" evet, konser heyecanı. =) @Dorsia' nın notu: Allah korusun valla öyle bi amacım yok :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog [Bu mesaj Chiptech tarafından 22 Temmuz 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 güzelmiş. :B[signature][hline]peace!
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 -Penthesilea : Nasıl olurya ama ALLAH yoktu ben inanmıyodum - Zebani : Sus lan höyt gir hadi gir girr - Cennet Bekçileri : Burdan asla geçemezsinn .. ( Lords of the Cennet )[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 dm:iki şeytan görünüşlü yaratık ellerindeki spearları size doğrultarak ateşi gösteriyor.hsktr gerçek lan bu ![signature][hline]Aslında..
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tam bi yıl once acılmıs :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Müdürünüz ile görüşebilir miyim?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla guzel ama bazilari igrenc[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 wow bolumu : wipe yedik boss dan cehennem girisinde regroup ve rebuff pls moonchild : ohh askerlikten yirttim wow bolumu : [Hell Channel 4: Looking For a Group]: LFM Hell Satan Run +60 konu disi bolumu : Bence kiyamet insanin kendine yakisani olmesidir Bonecrusher : Acilmisti bu daha once. Arasaniza dogru duzgun Nuh tufani[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Wow bölümü: Hunter rollar abicim mis gibi bonus veren kırbaç işte neden rollamasın. UO bölümü: Osman kırbacımı rolladı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Keremcan: keremcan keremcan bidaha accunu açık unutma lan! [signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 22 Temmuz 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 -Paticik.com:Area zebaniz are son of a bitch! -Yeni gelenler:Ben gelmedim zorla getirdiler..meraba -Donanım&Yazılım:Baglantıya ne oldu? -Konu dışı:Kimse beni sevmiyor acı cekiyorum :( -masaustu:ACsi 30 olan yaratık...sol masada oturuyor -Tarih:Adolf Hitler (user:Bombacı_adolf) -Görsel sanatlar:Kan ter ve gözyasıyla resim sanatı -öğretiler:Az acı cekme sanatı tutorial v1. -Buluşma-event:3.geleneksel paticik cehenneme git bulusması -Meydan savası 3. kat..(no satısh) -Pazar alanı:Alınık tuzlu kırbaç -Kişisel:Yanıyorum onun icin:( -Pati pet:Hellhound aldım :))) cok şekerrr -Gezdim tozdum:Nispeten serin yerler (kat:2) -Starcraft:1.13 patch cıktı -WoW:Yeni class eklendi:Zebo.. -garbage:Kamcılanırken zevk alıyorum neyim ben üheühüeh.[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Dragonutopia, 22 Temmuz 2005 11:30 tarihinde demiş ki: -Gezdim tozdum:Nispeten serin yerler (kat:2) lol[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yerlerdeyim :D wow oynayan kişilikler :ooh bu instance da lag yok mis gibi world server down hay içine ....[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: fedaykin, 23 Temmuz 2004 17:43 tarihinde demiş ki: :-) en süperi bu bence said: Ardeth, 23 Temmuz 2004 17:29 tarihinde demiş ki: Ultima Oyuncusu: Hadi iblisleri kesip lootlarını paylaşalım huehue harbi super +1[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: [b]Sparkcaster, 22 Temmuz 2005 12:28 tarihinde wow oynayan kişilikler :ooh bu instance da lag yok mis gibi world server down hay içine .... OMGF!ROFL![signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 donanım/yazılım; işlemcim 138 derece imdaaak[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Öne çıkan mesajlar