Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: _gZm_, 20 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: al ıstee... yazık be kız arkadasına!! sımdı erkek mılletı nolcak dıcem olmıcak aynı durumu kendın ıcın dusun bıde, en yakın arkadasının kız arkadasını falan ayarttıgını.... kendini kız arkadaşının yerine koy[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bana yapılırsa illaki birilerini komalık yaparım o yuzden yapmam :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Armut?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 terbiyesiz,rezil bi insan olduunu düşünüyorum LoRd_MsC[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hayatı yazış bu adamın sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 utan kendınden cıx cıx[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bunu bende bi kere denedim ama fena çuvalladım sanırım :D Benim hatunla çıkalı 1 ay oldu ve tüm ortamını gördüm ( pek bişiy yok zate :) ) ben hatunda kalırken bunun en yakın arkadaşıda orda kalıyodu. Önce kız bana asılmaya başladı bende hiç sallamadım mis hatun var yanımda bide senlemi uğraşçam dedim falan filan neyse aradan 1 hafta felan geçti sıkıldım kızdan ve bana asılan kızın numarasını benim hatundan istedim o da verdi 1-2 gün sonra ben bunu aradım ve bombaları arka arkaya patlattım. Ertesi gün kız bunalrı bi kız arkadaşına anlatmış oda bana çattı sen napmaya çalışıyosun diye bende hiiiiç dedim ve tabi bu olay benim hatunun kulağına gitti ama hala hatunla çıkıyoruz ve beni deliler gibi seviyo :D eeee arada öbürünüde götürmüyo değilim.. :D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! [Bu mesaj Die_Human tarafından 21 Temmuz 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 önce seni , sonra senin hatunu ıslak meşeyle pataklamak istiyorum.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 olm kız arkadaşına yapılırmı la bu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: HymnOfSnuk, 20 Temmuz 2005 22:23 tarihinde demiş ki: pipili kız o ... insallah.. :-P aldattigi kiz da biyikli biseymis zaten. said: Cintonick, 21 Temmuz 2005 03:35 tarihinde demiş ki: hayatı yazış bu adamın sanırım. +1 bu adam bence sapin onde gideni :lol: ilk deneyimindede pipiliye catti, ii oldu. :P [Bu mesaj Bobo tarafından 21 Temmuz 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çok karizmasın yavrum be 2 kız birden ha süpersin Ulan ne komleksli ezik adamlar var ya kimse sallamıyo adamları burda atıp tutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kız zor biri değilmiş belli. Benim ilk ve son aşkım şuan ayrı olduğum kızda benim eski bi çıktığımın arkıydı çok diretmişti sen arkımlaydın falan diye. Ama abi ben ayrıldıktan bi zaman sonra çıktım. senin yaptığın bence absürt ve patavatsızca bi haraket... Senin o anki kız arkınıda düşünmen gerekiyor... O kadar zamanınız geçti sonuçta bi çırıpıda silip atmak yanlış. VE Abi siz siz olun KIZ AHI almayın şu 1 sene hariç illallah dedim. Burnumdan geldi. neyse..[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bugün kız arkadaşına böyle yapan yarın karısına yapar öbürsü günde karısı ona öyle yapar yakışır sonra bi topic daha okuruz karım beni aldattı diye Copyright www.paticik.com © 2001-2020 yazar herhal aşadada[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aklıma cok pıs bı beddua gelıyor (kı benım beddualarım tutar:) ) ve sanırım dayanamıcam.... niohahaoha :D haketmısler ama benım bı sucum yok...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ne pis bi adammissin sen be[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ohoho lafı kodu. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 herkes bişi yazıo bende yazacam özendim bir gün kız arkadaşımla gidioz yanına 10 tane taş hatun geldi bunlar arkadaşıymış hemen orda muhabbeti kurdum tabi götürüyorum onları benim hatun yakaladı. benide gruba alın dedi aldım onuda öyle sürüp gidio hayatımız işte[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu ne yaa herkes tutturmus sevgılımın arkadası ala ala yaa:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kız arkadaşına acıdım ne çıkmak içn adam gbi birini bulabilmiş ne de gerçek bi dost![signature][hline]**IN METAL, WE TRUST** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yaw olm iste bnde gidiodm bnm kzla bi baktim mc de 5 li bi kiz grubu hmn nolarni aldm hepsinin soora onnara takldm bi baktm solda 6 li kz grubu iste onnarnda nsun aldm onnarla takliom iste soora.... yazk yaw bu millet nelerle owunolar helal dstum dwm et...[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yaf onu geç , geçen benim kız arkımın arkı geldi , ayarı çektim , onun da arkı geldi ona da çektim.onun arkının arkı da gelmez mi ? ona çekemedim.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 helal be abi hah bgn gidiom caddede bnm ex girl i grdm srf ona nispet icn starbucks ta oturan 7 li kiz grubna tkldim iste bn buyum yaa[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 biraz daha ufak yiyemiyoruz bunları...[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 walla bu da bayaa byk oldu bea =)[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Tebrik ediyoruz arkadaşı. Bravo.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar