fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Westside tarafını dinleyen biri olarak 2Pac'ı da biraz dinliyorum. bu album bana cok garip gelmedi ama bazı 2paccı arkadaslarım 2pac bu albumu dinleyebilseydi intihar ederdi fln dediler bakalım siz ne diyosnz raple ilgilenenler?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne dmek istediğini anlamadım pac yaşasaydı loyal to the game hakkında ne mi derdi :) şarkının türkce anlamını araştırdım bulamadım onu okumam lazım http://2pacyasiyor.sitemynet.com/turkcearsivi1.html eğer 2pac dinlersen burda onunla ilgili detaylı bilgi türkce olarak bulabilirsin bunun yanında resmi sitesinin biliyorsunur www.2pac.com eğer gerçekten ne demek istediğin örenmek istiyorsan bu şarkının türkce anlamını bul oku ve öle düşün eğer bunun klıpin izlemek ve hakkında yorum okumak istiyorsan fakat tamam mı ingilizce şu adresi sana öneriyorum http://www.sixshot.com/articles/4719/ burdan Click here to get to the official 2Pac Loyal to the Game Website! bu yazıyı tıklaman gerekiyor bu albümün sayfası acılır karşına 2pac bir efsane ___[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aga sen tezgahı yanlış yere açtın aslında burda millet metal ci rock cu punk cı dolu kaynıyo[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 2pac east deilmi yaw ?[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 olurmu yaf east olan didy[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tupac, biggie onu vurdurunca batıya gecti... ben acayip rap dinlerim, hatta yazarım da.. bazı arkadaslar bu albüme kıl olunca bende de bir merak konusu oldu sizin fikirleri de merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 east coast west coast yeah! fln gibi şeyler diolardı bunlar dimi?[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 he kurban öle diyolar[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 artık yok diye biliom ole şeyler[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo [ quote ]MartinLGore, 14 Temmuz 2005 17:12 tarihinde demiş ki: ... ütünün fişi fişteyken ..[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aslında yok gorunuyo ama her albumde alakalı bir sarkı var mesela; the game'in documentary'sinde 2 nolu sarkı: westside eger gozlerime bakarsan olene kadar gangster olacagımı gorursun diyor 50cent, ve ardından nigga westsideee die bagırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben amerikalı arkzadaslara sordum tam olarakonnarda acıklayamadı east west olayını merak ediyorum o nedenle bu konu hakkında tek yorumum east westin turk veriyonu olan tarabyada bizim usaklar etilerde yumusaklar dır[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: 2pac, 19 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki: aga sen tezgahı yanlış yere açtın aslında burda millet metal ci rock cu punk cı dolu kaynıyo demek ki senin gibi, konuya cevap verebilenler çıkıyorsa, "tezgahı yanlış yere" açmamış oluyor :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Temmuz 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aga ben buraya bi rock veye metal cı hakkında bişey yassaydım bi dünya adam fikir yasardı ama şimdi 1 kişinin bişey yasmasıyla 10 kişin yasmassı aynımı hem bide ben şimdi yardım ettim ya bana bi tüy verirsiniz artık yanda dursun :)[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sana tuy degil de kil verebilirler[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2Pac falan hikaye.. Run DMC, NWA, Public Enemy şahane..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Slat, 21 Temmuz 2005 00:58 tarihinde demiş ki: 2Pac falan hikaye.. Run DMC, NWA, Public Enemy şahane.. hikaye mi bana kaset satış rakamlarını söle ya başka bişey demiyorum sna[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kaset satış rakamları baz alınsaydı eminem kraldı o zaman..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eminem mi o rap mı sölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kasetten anlaşılır tabii bi insanın nasıl yorumcu olduğu bunu bilmessen bişey demem gerek yoq ki dostum taam dedin elemanlarda sıkı adamlar lafım yoq ama 2 pac öle boş insan değil onun bi felsefesi var[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Doğrudur.. Hatta şöyle bi parça da var.. N.W.A - 2Pac - California Love (feat. Dr Dre & Roger Troutman)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dunya durusu war di mi 2 pacin bole farkli ehuehue zenci lan iste[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 21.07.2005 SEX, DRUGS , ROCK&ROLL and BONEPARTS BLOG. YEAH. - Axl Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2pac inne gibi bir felsefesi olabilir ki? Para kazanayim Mideme sicak yemek girsin KArilari gotureyim Beyazlar tasak gecerse oldureyim Siyahlar benim arkadaslarima saldirirsam oldureyim Milyon dolarlik evlere sahip olayim Beni kuzu gibi dinleyen hayranlarim olsun...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Dorsia, 21 Temmuz 2005 02:39 tarihinde demiş ki: 2pac inne gibi bir felsefesi olabilir ki? Para kazanayim Mideme sicak yemek girsin KArilari gotureyim Beyazlar tasak gecerse oldureyim Siyahlar benim arkadaslarima saldirirsam oldureyim Milyon dolarlik evlere sahip olayim Beni kuzu gibi dinleyen hayranlarim olsun... tupac hakkında bişey bilmiyosan konuşmana gerek yoq[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eheh.. Arkadaş gangsta felsefesinden bahsediyordur..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya gene rap rock kavgası baslıcak[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 21.07.2005 SEX, DRUGS , ROCK&ROLL and BONEPARTS BLOG. YEAH. - Axl Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar