sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu grubu bilen/dinleyen/seven var mı merak ettim. oldukça enteresan bir kariyerleri var, tarzları her albümde farklılaşıyor, gelişiyor, derinleşiyor, çok sevdiğim bir gruptur, biraz tanıtmak istedim, emulede, soulseekde rahat rahat bulabilirsiniz. Discography: Bergtatt - 1995 ilk albümlerinde black metal'e yakın bir müzik yaptılar, ancak clean vokal var, ve bu vokal biraz kilise şarkıları gibi huzur verici, arada akustik pasajlar da mevcut, opeth sevenler bi göz atsınlar derim. Kveldssanger - 1996 tamamen norveç folk şarkılarından oluşan bir albüm, çok başarılı ve melodik akustik gitarlar, çello, koro ve solo halinde vokaller, alkolle beraber iyi giden şarkılar mevcut, bu tarz müzikten hoşlanıyorsanız size göre. Nattens Madrigal - 1997 leş gibi bir black metal albümü. tamamen gürültü, kasıtlı olarak kötü kaydedilmiş gitarlar, cızırtı, kaos korkunç bi vokal..tavsiye etmiyorum :) Themes From William Blake's The Marriage Of Heaven And Hell - 1999 kariyerlerindeki en büyük değişiklik, bu albüm ambient/elektronik karışımı bir albüm, uzun sessiz bölümlere sahip, oldukça deneysel. Metamorphosis EP - 1999 artık iyice elektroniğe kaydıklarının bir başka göstergesi bu EP, çok başarılı şarkılar mevcut. Perdition City - 2001 elektronik tarzda yaptıkları en başarılı çalışma, harika bir clean vokal, çok başarılı düzenlemeler, piyano, bateri, efektler, tınılar, herşey özene bezene düzenlenmiş, hayatımda dinlediğim en iyi albümlerden biridir. Silence Teaches You How To Sing EP - 2001 ve artık elektronikten de kopup iyice ambient'e ve kısık sese yaklaşan bir tarzı deniyorlar bu Epde. deneysel müzikten hoşlananlar için. Silencing The Singing EP - 2001 bir üsttekinin devamı gibi :) Lyckantropen Themes - 2002 bu bir filmin soundtrack'i perdition city ile silence ep'sinin karışımı gibi bişey, bu da en başarılı çalışmalarından biri. A Quick Fix Of Melancholy EP - 2003 bu albümü kategorize etmek ve yorumlamak o kadar zor ki artık..nefes kesici, biraz klasik müzik, biraz elektronik, biraz sakinlik, ritmik öğelerin bir kenara bırakılması, elektronik sesler..çok orjinal, çok heyecan verici bir çalışma, yeni bişeyler arıyorsanız, size göre. Blood Simple - 2005 henüz yeni çektim, dinleyince yorum yaparım :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 babamla severek dinliyoruz,bana Blood inside onermişti çok sevdim baya iyiler. burda da bir röportajları var[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kveldssanger isimli albğmlerinde "Naturmystikk" diye bir çalışmaları vardı ki.. amanın...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 The Madrigal Of The Night albümünü dinliyodum bende sabah sabah nerden estiyse.Bi baktım ulver topici :) Severim bende baya.Black yaptıkları halleri daha çok hoşuma gidiyor.
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 1-2 şarkılarını dinledim. Blackmetalradio da da varlar zaaten. Ama hastası değilim :) dasaaa söylediğin şarkıyıda dinlicem.. [signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 23 Temmuz 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ulver'in bende ilk Black Metal yaptıkları zamanki albümleri var.Sora biraz daha yumusadıkları albümü ve elektronik müziğe gectikleri albüm.Dogruyu sölemek gerekirse elektroniğe döndükleri zaman ben takip etmeyi bıraktım cünkü yakısmıyordu bana göre.Şimdi ne yaptıklarını bilmiyorum takip edelim.Zamanın hırcın cocukları şimdi elektronik müzige baş koymuslar.Saygı duyalım :) Zaten bi röportajlarında '' Artık yaptıgımz bu sert ve kirli sound dan bıktık ve artık daha rahatlatıcı seyler yapmak istioruz..'' :)[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu abilerin sviddneger adında bi albümleri varmı acaba? - evet var aha bak.. http://www.jester-records.com/releases_sub.php?ID=35 euhe araştırmadan beleşcilik yapıp yazarsam kendi kendime cevap verme sorumluluunu hissederim.. pardon msj için. [signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. [Bu mesaj Creus tarafından 23 Temmuz 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 aa evet bir de o var, unutmuşum ya da silinmiş bi şekilde, o da soundtrack ama fazla dinleme fırsatım olmadı.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Elektronik hallerine pek yoğunlaşamadım da, Nattens Madrigal albümüyle pure black metal çok az dinleyen bünyemin içine etti adamlar, gecenin bir yarısı ders çalışıp sinir yaparken huzur verdiler resmen. 3 gündür hiç huyum olmamasına rağmen paso dinliyorum albümü baştan sona =) K ile başlayan ancak yazamadığım, 2. albümleri olması gereken akustik albüm de gayet leziz olmuş, o tarz akustik şeylere zaten hastaydım, ordan da vurdu beni Ulver. Vokalistleri olacak manyak kimdir nedir araştırayım dedim, adam en sevdiğim Arcturus albümünün (Consellation) vokali çıktı, Borknagar'la alakalı çıktı ki henüz dinleyemedim o ayrı, ICS Vortex ile alakalı çıktı, Ihsahn abinin albümünde bir şarkıyı seslendirmiş (Homecoming) falan derken eeh yuh artık dedim. Sakal da yapmış. Bundan mütevellit konuyu diriltesim var, bakalım kimler kalmış 2 sene öncesinden Ulver dinleyen =)
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Kveldssanger adlı albumu superdır..Dıger ki albumleri pek sevemedim..
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 beni dinlendiriyor.okulda ders çalışıyorken fix kulaklığı takıp ulver dinlerdim.uykumu da getirmiyor hırs dolduruyor=)pek seviyorum.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 grizin bahsettiği albümü merak edenler şu an radyoyu dinleyebilirler=p
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Kveldssanger (cp yaptım kabul) albümünü beğenenler tez zamanda Empyrium ve özellikle özellikle October Falls'a bir baksınlar =)
piya_erdem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Shadows Of The Sun albümüyle yarı tanrı mertebesine yükseldiler benim gözümde... daha önce dinlediğim hiçbir şeyle uzaktan yakından alakası olmayan acayip bi albüm bu. herkese tavsiye ederim...
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Shadow of the sun'ı daha dinleyemedim ama bergtatt ve kveldssanger albümünü çok seviyorum. Özellikle höyfjeldsbilde şarkısına hastayım. Ayrıca Ulver sevenlere drudkh'u tavsiye ediyorum.
Öne çıkan mesajlar