Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Adamda kemik denen şey yok galiba, her tarafa esniyor.[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bence insan degil o :) elleriyle yaptıgı hareketler inanılmaz derecede zor ya helal diyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ahh ulan 4 sene önce başlıcaktım breakdance a ama üşendim gitmedim ahh deli gibi pişmanım be[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 80 lerle birlikte vefat etti saniyordum ben bu dans. butun 80 cirkinlik ve rezillikleri icinde en ele gelir seydi ama sevdigimi soyleyemem. hehe caddede bunun kavgalari filan olurdu izledikleri kasetleri filan ciddi ciddi evde calisirdi insanlar. komikti bee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu bir zanaat sonuçta lain çömlekçilikte bir zanaat, o şekilleri nasıl simetik oalrak veriyorlar aklım şaşıyor. Sirkde de birçok zanaatkar var... buna saygı duysam da, üzgünüm ama çekici bulunuşa şaşıyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hııımmmm baya iyiymiş be!![signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi o kirmizili cocukta bi yerde bole sanki fps cok dusuyo gibi oluyo bole öhe yani helal olsun anlatilmaz izlenir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 turunculu cocuk o dediğin, yazdık o kadar ayıptır :p evet o frame atlıyormuş gibi yaptığı hareketlere bende hastayım.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Break dance ilginçtir baya bir süre yaptım boynumda cökme omuzumda kayma oldu ve parmaklarımı defalarca kırdım ama birşey olmuyor alısınca zaten ayyy amannn edecek hiç elleşmesin izlesin seviyorsa[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yaa ilki mükemmel ya bide arkada çalan müziğin ismi lazım :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende açılmadı ...:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 oh be açıldı.. hımm buna breakdance diyolarda baba olayı baya aşmış yaw..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aramaya inanmak fln :P http://forum.paticik.com/view.php?id=117834[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 mükemmel ya .. ama bunun içinde ne emekler var. sen 2 yıl body yapmışsın yapamamışsın o adam belliki ömrünü adamış[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ulen zamanında break dans dendimi durup bir adım geriye gidip mümkünse bir daha görüşmeyelim derdik :) Zamana gençleri sizi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar