Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akşam eve geldiğimde bulduğum süpriz:)

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Kişisele pek yazmam,genellikle yazanlara yardim ederim ama şu an cok mutluyum ve bunu sizle paylasmak istedim:)

Gunu kafede arkadaslarla gecirdikten sonra 10 da eve dondum iceri girdim, annemlerde yemege gitmisti kimse yoktu evde. Actım odamın kapsını ısıgı actım ustume bi t-shirt gecirdim tam oturacam pc basina... masanın ustunde siyah bi canta, dedim alla alla herhalde annemin kitapları var icinde tam alip iceri koyucam birden agırcana geldi.. dedim kitaplar bu kadar agir olmaz acip bakiyim dedim bi de ne goriyim!?!?!

Bir diz ustu bilgisayar... birden AMAAAN dedim sonra dusundum herhalde bizim degildir:)

hemen annemi aradım ve bizim oldugunu ogrendim (okuldan vermisler ve bizim olmus euhu) annemde bana verdi o kullanmıycakmıs cunku ve cuma gunude yazlıga gidecektik ve pcyi goturemiyordum ve simdi bu var inanilmaz sevindim uhehu

boyle iste ehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Artık tuvalette bile wow oynarsın tam oldu... :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shikamaru, 20 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
Artık tuvalette bile wow oynarsın tam oldu... :D

oha iyi fikir :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

ulam ben de annenler evde yok diyince kız arkadaşın gelmiş oda da sana sürpriz yapmış gibisnden bişey bekliyodum ehehe :) ama ben de ilk laptopumu aldığım zaman öleydim :) güle güle kullan[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...