Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duping Exploit Rocks Azeroth!

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Dün ben açacaktım böyle bi konu ama " Nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor" falan denmesin diye açmamıştım iyi olmuş Kaynak gösterebilecek birinin açması.

Log konusuna gelince Odium a katılıyorum. Bildiğim çok sayıda Yanlışlıkla itemlerini silip veya hacklenip itemlerini geri alanlar var.

Bunlardan birisi 2 Tane epic itemini vendor menüsü açıkken giyeceğim diye sağ tuşla satmış dı. Loglara bakılıp geri verildi. Yani vendora sattığımız itemleri Blizzard görebiliyor.

Diğeri ise bu yakınlarda Silverbeard olayı Quest itemları ve epicleri dahil herşeyi destroy edilmişti hacklenip bunlarda geri verildi. Demekki blizzard bir itemin destroy edilip edilmediğini veya sizde o itemin olup olmadığını görebiliyor.

Toplu rollback yapmazlar zannetmiyorum. Ancak bu olayı belli etmeden yapanların yanına muhakkak kar kalacaktır.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Birde şimdi aklıma geldi yine acc u "active" ettirdim.

Ben oyuna başladığımdan beri sadece 1 ay WoW parası ödedim farklı bir kredi kartı ile. Kendi kredi kartımdan para çekilmiyor ancak 3-4 gün Oyun süresi veriyor bana her 3-4 günde Bunu tekrarlıyorum.

Blizzard a mail attım. Olayı anlattım. Söylediğim söz aynen şuydu ; " Eğer para çekmek istemiyorsanız siz bilirsiniz düzelttiğiniz zaman benden para alırsınız şu an alamıyorsunuz"

Hala mail gelmedi mail atalı 1 ay oldu. Hala aynı sorun var.

//Bankam blizzardın çekeceği parayı redetmiyor aksine arayıp söyledim böyle böyle bir olay var sizden mi kaynaklı diye.
[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

Olay o kadar tek düze değil arkadaşlar. BLde bir sürü level 30 rogue dupe yapıyordu, baya tehdit ediyoruz 2 3 gündür ama hala ordalar. Konuşuyoruz adamlarla offline oluyorlar, 5 dk sonra bi bakıyoruz başka level 30 roguelar orda. Sonra onları tehdit ediyorsun başka level 30 roguelar oluyor.
Bunların çoğu çinli. Çince falan konuşuyorlar kendi aralarında. Gold farmer denilen vatandaşlar, amerikalı şirketler bunları tutup para kastırıyor, ebayde satıyorlar sonra.
Ve itemı bulup silip, adamları banlayıp kurtulun gibi birşey yok. Çünkü sadece item değil gold da dupeleniyor. Ve 1000 goldun var mesela, 2000 oluyor, sonra 4000,8000,16000 diye gidiyor. Bu da bütün AHyi satın alabilecekleri anlamına gelir. Ayrıca, AHden aldığınız her item, sattığınız her item, her işlem, herşey, enchant yaptığınız adamdan aldığınız gold, hepsi dupe olabilir. Ve bunların hepsini blizzard silerse düşünün durumu, krol blade aldınız 500 golda, bi geldiniz item yok. Ayrıca item idsi, sadece itemlarda olur, goldda id yok. Ve bu nedenle sırf gold dupe ile adamlar oyunu domine edebilir.
Ayrıca, diyelim ki, A adlı kişi itemı dupeledi, B ye verdi. B bunu 4 large brilliant shard olarak disenchant etti. B bunu AH ye koydu. C,D,E,F kişileri bunları satın aldı. Bu adamlar bunlala gidip H,J,K,L adlı kişilerin silahlarına enchant bastı. Şimdi blizzard ne yapacak, nasıl bunun logunu tutacak. Bir kere item disenchant olduğu anda gitti IDsi, ne yapacak blizzard H,J,K ve L adlı şahısların silahlarını mı silecek?

Büyük bir rollback bekliyorum ben, ya da oyun GG olacak, durum kötü, oynayabildiğim kadar oynayıp zevk alıyorum şimdilik.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda piyasada onbinlerce dupe item ve para olabilir, belki daha fazladır, çünkü bu adamlar 15dkda bir 10 krol blade, 20 myrmidons signet, ya da 50k gold falan dupeliyorlar. Ve çözüm belki 3 hafta rollback falan olabilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir ay kadar farm yaptım çeşitli yerlerde geçen düştü daha Epic :) Ama bir adam var hergün 2 epic satıyor biri bunun nasıl yapıldıgı hakkında bilgi verirse bende adamı takıbe alıp sıkayet etmek ıstıyorum..[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapN, 20 Temmuz 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
Ben bir ay kadar farm yaptım çeşitli yerlerde geçen düştü daha Epic :) Ama bir adam var hergün 2 epic satıyor biri bunun nasıl yapıldıgı hakkında bilgi verirse bende adamı takıbe alıp sıkayet etmek ıstıyorum..

Hah.. Bunlardan yaklaşık 1000 tane var serverlarda şu anda :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta roll back yapsalar serverda adam kalmaz oynayacak. Şahsen ben bu gün çıkabilitesi olan Vis Kag ı silseler sittin sene oynamam WoW heralde. NBL mı bu lag yapıyo diyip itemleri silsinler. Bi şekilde halletmeleri lazım bunu ama bu yol roll back olursa çok oyuncu kaybeder.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 20 Temmuz 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
eh be mali insan msn den dupe sezonu acilmish abi bi bakiver diye bir msg atardi. 10 dk da bulurduk yapardik yani..

delidumrul şu topic'teki bütün mesajlarına kıl oldum. madem burası official serverları bağlayan bir topic ve belirli kuralları var. burada cheat vs. vs. tarzı uygulamalara karşıda bir yaptırım olması lazım. sen is "ah olsaydı yapardım, yok şunu yaptım zaten" tarzı "bıdı bıdı" yapıyorsun. herşeyi geçtim, olaya "abuser"ce yaklaşman zaten kişisel olarak beni tiksindirdi.

bunun dışında gold'da dahil herşeyin logunun tutulduğunu düşünüyorum. şu anda link veremeyeceğim ama starwars galaxies'te grafikler verirlerdi, o ay para kimlere akmış. en çok neler satılmış vs. vs.. gibi. adamlar inciğin cinciğin grafiğini yapıyordu yani, wow'da da yapılmıştır sanırım.

rollback olayınıda bekleyip görürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

" We appreciate and share players' concerns about a possible dupe exploit, and we're continuing to investigate the matter thoroughly.
However, at this time, we do not show any legitimate evidence of duping currently taking place or having taken place for as far back as we've checked.
Should any actual duping methods be confirmed, we will take the appropriate action in regard to the game and to any characters and accounts found to have been used with such an exploit.

Concerning a possible rollback: This is just a rumour! Aeus - Community Rep English"

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=405951&p=1&tmp=1#post405951
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 20 Temmuz 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
bunun dışında gold'da dahil herşeyin logunun tutulduğunu düşünüyorum. şu anda link veremeyeceğim ama starwars galaxies'te grafikler verirlerdi, o ay para kimlere akmış. en çok neler satılmış vs. vs.. gibi. adamlar inciğin cinciğin grafiğini yapıyordu yani, wow'da da yapılmıştır sanırım.
swgde oyun içinde tüm ekonominin ve dönen paranın hesabı yapılıyordu. hatta adamlar yanlışlıkla silinen paranın bile miktarını tutuyorlardı :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard bole bi olayi tahmin edip bop ve boe itemler yapti
boplar godly boeler de siradan esyalar
yani bole biseyin olacagindan eminlerdi o yusden gold ile herseyi alamiyoruz ya
o yusden eger gold satisi falan yapip para kazanmiyorsaniz kafanizi fazla yormayin benim full epic setim olsun senin 234234234 g paran olsun cok ta fifi acikcasi:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kara-anarchy, 20 Temmuz 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
o yusden eger gold satisi falan yapip para kazanmiyorsaniz kafanizi fazla yormayin benim full epic setim olsun senin 234234234 g paran olsun cok ta fifi acikcasi:)

Blizzard bunun için yapmadı onları elbette ki. Ancak böyle değil elbette ki. Biz itemdan bahsetmiyoruz. 50k goldu olan bir kimse, gidip bütün AHdeki herşeyi satın alıp, major healing potionun tanesini 5golddan koyarsa ne yapacaksınız? Mutlaka kullancaksınız yani nasıl olsa. Ya da bütün arcane crystallerin her biri 100gold olsa.
Yani oyunu zıvanadan çıkarabilir bu iş.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kara-anarchy, 20 Temmuz 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Haha süper ya : )
O zaman sana göre Krol Blade, Illusionary Rod'dan daha siradan. Peki
Bu olayin tek amaci ekonomik denge, kullanip kullanip satama diye, bunla alakasi yok yani. Bir de instancelar bu sayede canli, yoksa instance farmerlari olurdu sürekli, örnegin UBRS de millet her cheste roll atar sonra onlari satardi ekonomi zirvanadan cikardi falan[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 20 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
sadece maraudonda ve lvl 30 damı oluomus 4 hafta önce bi rogue görmüştüm acaba işi ne die sormustum 60 hunter arkı vardı yanında büyük ihtimal o zaman çıktı o olay

Maraudona girmek için min. level 30 olduğundan ve rogue etraftaki moblara görünmeden direk maraudon kapısına stealth yapabildiğinden, bir de en kolay level kasan char olduğundan dolayı level 30 rogue. Çinli adam alıyor accyi açıyor level 30 rogue direk gidiyor maraudona dupe show yapıyor sonra 50k gold olunca ebayde 500goldu 25 dolara satıyor.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...