Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eq2yi 1 gun kapanip geri sardi diye birakip geldigime direk pisman olur aglaya aglaya eq2ye doner hatta gmlerden onlari sattigim icin ozur bile dilerim serverda rollback gibi bisey olursa..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Rollback yapamazlar tabiki. Loglar incelenecek, exploit kullananlar banlanacak, yaptiklari itemlar silinecek, 1-2 tane degil de coksa, sattiklari geri alinip paralari iade edilecek falan da filan[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Rollback te çok büyük bir isyan olur olacak en olağan şeyler ; 1 - Delidumrul ' un dediği gibi yapanın yanına kar kalabilir 2 - Blizzard öküz değildir inşallah hala Diablo 2 den beri dupe aldı başını gidiyor - ki Mmorpg de dupe olabilecek en kötü olaylardan bir tanesi , buna bir çözüm yolu bulmuş olabileceklerini ve sadece bu itemlarin döndüğü kişileri cezalandıracaklarını ümit edebiliyorum ... * Bu arada loglar incelenmez diyenlere + burdaki dandirik Free UO shardlarıyla olayı kıyaslayanlara şöyle söyleyeyim : Her player için log tutmak birşey değil sadece 0 lar 1 ler , çoğumuzun evinde 120 + GB HDD ler var kaldı ki bi playerin logu ne kadar olabilir max ... Blizzarddan bahsediyoruz , account başına aylık 15 euro alan + orjinal oyundan gelen paralar + yaptığı diğer oyunlar vs. dandirik free serverlı bir oyundan değil ... yani Log tutmak sorun olmaz inceleme işine gelince kanımca bunun için bir yöntemleri vardır F3 e bas search a Krol yaz bekle gibi değildir olay . Kaldı ki Diablo II de bile dupeların bir kısmı bulunmuştu burdada cezalanan bir kaç kişi hatta diablo tecrübelerinden sonra çok fazla kişi olacağına inanıyorum ... Bir tanesi hack & slash bir tanesi ise MMORPG sizce hangisine daha çok dikkat ederler ? Kaldı ki WOW şu anda en çok tutulan oyun kimse bunu riske atmaz 1 aylık emeği heba etmez [signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin [Bu mesaj Stalkerx tarafından 20 Temmuz 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 13:15 tarihinde demiş ki: 1-2 tane degil de coksa, Saka mi ? Public olmush bir dupe methoduyla kac kishi dupe yapmishtir kac item dupelenmishtir...[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 13:07 tarihinde demiş ki: Soyel ornek veriyim, 10 tane kroll blade dupeladim. Tanesini 25 g den ah ye koydum . Oteki karakterimle girip 3 tanesini aldim 7 tanesi public kaldi. Kimi banlicaksin burda? 10 tane koyan kisi banlanir zaten. Baska hesapla 3 tanesini aldiysan da dedigim gibi onlar silinir 75g iade edilir sana.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bencede dupe olayi almis basini gitmistir kimse 1de 2de birakmaz o isi sanirsam...buarada ben karakterimi tasimak istiyorum ama wow acc sayfasinda move a character'e geldiimde listede bisi cikmio !? burning legion ve bladefistte karakterlerim var ikisi de high pop neden transfer edemiorum ??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 13:17 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 13:15 tarihinde demiş ki: 1-2 tane degil de coksa, Saka mi ? Public olmush bir dupe methoduyla kac kishi dupe yapmishtir kac item dupelenmishtir... 1-2 tane degil de coksa diye kastettigim dupe sayisi degil, karakterlerin ellerinden cikan item adediydi, sucsuz insanlara giden yani. Eh o halde onlari teker teker silip aldiklari fiyatlari iade edicekler, bizi irgalayan bir durum yok yain. Bu sanal bir dünyada bile dürüst olmayi beceremeyen serefsizlerin ve exploiti önleyemeyen bu sebeple de günlerce kasacak olan Bliz. yetkililerinin sorunu[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Ainu, 20 Temmuz 2005 13:20 tarihinde demiş ki: bencede dupe olayi almis basini gitmistir kimse 1de 2de birakmaz o isi sanirsam...buarada ben karakterimi tasimak istiyorum ama wow acc sayfasinda move a character'e geldiimde listede bisi cikmio !? burning legion ve bladefistte karakterlerim var ikisi de high pop neden transfer edemiorum ?? kapandi bildigim kadariyla simdilik[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 13:17 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 13:15 tarihinde demiş ki: 1-2 tane degil de coksa, Saka mi ? Public olmush bir dupe methoduyla kac kishi dupe yapmishtir kac item dupelenmishtir... 1-2 tane degil de coksa diye kastettigim dupe sayisi degil, karakterlerin ellerinden cikan item adediydi, sucsuz insanlara giden yani. Eh o halde onlari teker teker silip aldiklari fiyatlari iade edicekler, bizi irgalayan bir durum yok yain. Bu sanal bir dünyada bile dürüst olmayi beceremeyen serefsizlerin ve exploiti önleyemeyen bu sebeple de günlerce kasacak olan Bliz. yetkililerinin sorunu e parasını iade etsede ya adam yeni silah aldım diye eskisini sattıysa ne olacak?yine mağdur duruma düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 beyler burası sizin gmlik yaptığınız uo serverları değil. bu adamları bu işi yapmak için para alıyorlar ve eminim çoook daha iyi, gruplandırılmış, hatta belki yapılan işlem türüne göre veritabanı kaydı yapan loglama sistemleri vardır. ayrıca siz hiç garanti bankasında günü, ödeyeni ve ödeneni belli olmayan sadece yaklaşık meblağı belli bir dekont arattınız mı? "ya mart, haziran arasına bakın işte" dediniz mi? inanın bulabiliyorlar..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Para iadesi gibi bir şey çok zor bence her türlü o para aklanabilir . Alan adam da alt alta 5 krol blade vardi e birini de ben alayım diyorsa ... afedersiniz ama eşşektir[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Geçen sabah bi kaç kişi gmlere ticket yazdık bu konuyla ilgili. Karakterin adı Plmm idi. Arada /who commandı ile instanceları kontrol edin. D2yi de bitiren bu dupe olaylarıydı. Ama blizz wowda aynı şeylere izin vermez. Önlemini alır. 2 milyon insan para verip oynuo çünkü.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Stalkerx, 20 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Para iadesi gibi bir şey çok zor bence her türlü o para aklanabilir . Alan adam da alt alta 5 krol blade vardi e birini de ben alayım diyorsa ... afedersiniz ama eşşektir 25g den krolu goriyim bak nasil aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Al abi devam et sonrada anaa niye gitti itemim dersin ... Alt alta 10 Krol duruyosa ve sen alıyosan zaten dupe olduğunu biliosundur ve bir şekilde şansına güvenmek zorundasın - Farkedilirsen giden 25g farkedilmezsen gelen 250g+ -[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Oyunda herşey loglanıyor tabiki, lütfen "ama ben xxx free uo serverında GM idim orda loglanmıyordu!!!" gibi saçma laflar etmeyin. "Gerçek" server bu emulator değil. Örneğin bir epic eşyanızı satın ve 3 gün sonra bir ticket açıp yanlışlıkla sattım geri verin deyin, loglardan bakıp bulunur eşyanızı alırsınız. Eğer biri accountunuzu ele geçirip eşyalarınızı silersa tek yapmanız gereken bir ticket açıp GM lerin loglara bakıp eşyalarınızı geri vermesini beklemek vs ..[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet, örnegin Silverbeard hacklenip esyalari silinmeden önceki haline döndü bir ticket ile, esyalarindaki enchantlara kadar hem de. Olaya karismamis olanlarin ici rahat olsn yani, rollback nedir yahu[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Zaten kuşkulanmıştım son 2 gündür her türlü rollu kazandım, balıma gereken set parçaları 2şer tane falan düştü instance başına :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 burda oyunu tamamen hazırlayan scripterlardan bahsediyoruz emulatorde iki komut yazan vasıfsız elemanlardan değil karşılaştırma yaparken iki tarafın özelliklerini iyi tartalım.Ki diabloda dupeden log ile kaç kere kaç bin hesap uzaklaştırıldı.Oside kaç kişi log ile trade bugdan hesap silimiyle karşılaştı bence onu araştırın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Loglardan ayıklanır kimler kullandı ise banlanır olay biter. AHden o itemları alanlara bir ceza ve itemlarını silmek gibi birşey olmaz. sonuçta o itemın exploit oldugunu bilme şansı yok kimsenin. Bu arada o kadar kroll bladeyi peşpeşe koyan hıyarı tebrik etmek isterim AHye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 oluyor genelde dupe olaylarda aynı idyi taşıyor.Uo ve Mu da oyleydi büyük ihtimal wowdada oyledir ki wowun emulatöründe öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu problem düzeltilse bile bir çok kişinin oyuna bakış açısını değiştirir bence. kötü oldu.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bir de amaç yakalanmak olabilir.Biliyorsunuz amerikada bu şekilde kendini bir yerlere ispat etmeye çalışan veled-i zina çuvalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok artık public olmuş bir exploit için isim yapmaya çalışmak saçma olur herhalde..[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Ractamainus, 20 Temmuz 2005 13:56 tarihinde demiş ki: bu problem düzeltilse bile bir çok kişinin oyuna bakış açısını değiştirir bence. kötü oldu. bence oyunun oynamamak için bahane arayanlara bahane olur anca.. bilmem anlatabildim mi sayın halalevelaltmışayaklaşamamış priest.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paranın döndüğü her oyunda bu ve benzeri olaylar yaşanacaktır.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar