Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya bilmiyorum herkesin hayatında eskiden oldu mu ya da hala oluyo mu ama hassssssta olduğum bi ünlü oluyodu, kadın tabiki, sonra geçiyodu max 2ay sürüyodu.. Ama bu seferki 3 senedir devam ediyo ve ben kadına artık aşıktan öteyim yani.. resim folderını açamıyorum kalbim kaldırmıyor o dereceye geldim.. bu kadına yemin ediyorum herşeyiyle tapıyorum.. o benim tanrıçam... Gone in 60 secondsdan.. mistır and misiz simite kadar.. T.A.P.I.Y.O.R.U.M. kendimi de durduramıyorum[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu aşk değil ki, hayranlık... Kadının huyu suyu nasıldır bilmiyorsun, hiç karşılaşmışsın, elektriğini hissetmemişsin, hiç muhabbet etmemişsin, ne der ne yer bilmiyorsun. Sadece resimlerinden videolarından tanıyorsun. Sadece fiziksel görüntüsünden etkilenmişsin. Sadece hayranlık bu. Gözünde büyütmüşsün o kadar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kısacası, aslında kendin yarattığın bir imgeleme-aşık denilmese de- bağımlısın[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Rewendor, 21 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Bu aşk değil ki, hayranlık... Kadının huyu suyu nasıldır bilmiyorsun, hiç karşılaşmışsın, elektriğini hissetmemişsin, hiç muhabbet etmemişsin, ne der ne yer bilmiyorsun. Sadece resimlerinden videolarından tanıyorsun. Sadece fiziksel görüntüsünden etkilenmişsin. Sadece hayranlık bu. Gözünde büyütmüşsün o kadar... Ne denicekse söylemiş.. (Tebrikler bu arada güzel bir cevap olmuş) Sakinliği korumaya çalışmakta fayda var :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 haklı olabilirsin ama öyle bir çizgiyi aştımki artık huyu suyu falan umrumda değil.. zaten seneler boyunca okunan kadın hakkındaki article'lar.. kendi cevaplandırdığı soruları, yaptığı bi takım (!) olaylar falan rahat bi şekilde nasıl bir karakteri olduğunu falan anlayabilirsin.. sesini zaten biliyorum.. Daha önce bi kere aşık oldum ve o da hayranlıktı.. Hadi tamam hayranlık olan şey aşk değil dersin ama o anda hiçbir şekilde inanmak istemiyosun ona[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 En az birkaç hafta görüşmediğin, beraber iletişim kurarak varlığını hissetmediğin birine aşık olunacağına inanmıyorum ben. Ve evet, ilk görüşte aşka da inanmam. İlk görüşte olsa olsa hoşlanma, ünlü birine dışarıdan da olsa olsa hayranlık olur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ok şöyle diyim.. ilk görüşte aşk demek fiziksel açıdan demek.. o doğru.. ama bi de çiftin karakterleri o kadar extreme şekilde değişik olmadıkça fiziksel açıdan aşıksan ya da hayransan o olay ÇOK şeyin üstünden geliyo.. mesela bahsettiğim ilk aşkım.. kıza resmen ilk görüşte aşık olmuştum ya da hayran kalmıştım diyelim ama nedense hiçbir zaman kıza karşı cinsel olarak bi duygum olmadı..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya banada oluo.izledigim bazı filmlerde illa birine aşık oluyorum mean girls-lindsay lohan american pie 3-stifflerin hoşlandığı kız :) the girl next door-elisha gibi.. :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Jackie chan in bi filmi vardı.Vampirlerle savaşıyorlardı... Onda VAmpir avcısının kız kardeşine hasta olmuştum çok tatlıydı. Vede En sevdiğim tarz kıyafeti giymişti... Kot ama Dar ve Dizine kadar Üstünede full etek giymişti.. Gelde hasta olma :< [signature][hline]Köylüler Rullaz.. [Bu mesaj Erutan tarafından 21 Temmuz 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bizim angelina yı diosun di mi?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bi doktora görün..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ne angelinası ya nefret ederim ondan. Jackie chan in filmiğnden bahsediyorum bana angelina diosun[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sana demio nie ustune aldın hemen :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya ben çocuğa diom sen ne dion banane olm çikiçenden :D ama çok istiosan izlerim aybedion[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: trapt, 21 Temmuz 2005 03:01 tarihinde demiş ki: bizim angelina yı diosun di mi? [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben batman beginsteki kıza aşık oldum aşık olmaktanda oteye gidemez zaten lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Hırsız var ı izleyince 2 hafta gamze özçeliğe hayran kalmıştım Resident evil izleyince 4 - 5 ay /milla jovovich/hala çok beğeniomda o günlerde hastalık derecesindeydi oldu banada yaw :D şimdide adriana limaya hastayım (kim değil ki?)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 adriana ayrı onu saymıyoruz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende stacey ferguson'a hayranım[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla onu bunu bilmem de , şu sıralar atv'deki bi dizide oynayan kızıl saçlı hatuna acayip sarmış durumdayım.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya nası sadece televızyon-sınemadan gordugunuz bırıne asık olabılıyorsunuz?? tanımıyosun etmıyosun hıcbızamn senın olamıcak bunuda cok ıyı bılıyosun..eee? kuccukkene heygırl gıbı dergıler okurdum orda kızlar yazısırdı bılmemkım benım ona laf solemeyın,yok bılmemkımı dunyada kımse benım kadar sevemez,bılmemkımı seven butun kızlar onu asla elde edemıceksınız oyuzden bırakın o benım,bılmemkım bırıyle nısanlanmıs lanet olsun o kadına falan falan.... eheueh bende hep okur gulerdım... yok valla ben ınanmıyorum:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 elisha cuthbert ile benim aramda olan ilişki de aynen bu yani....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 resmine bakıp masturbasyon yaptığınız hatunlara aşık olamassınız en azından bu aşk değildir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 forgiver çok ileri gittin. söylediğinle alakası yok ayrıca burdaki çoğu insana hakaret etmişsin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 nasıl hakaret ettim?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar