Dobroski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 arkadaşlar ben her hangibir item veya npc vs yaptım. ON=@Dclick altina ne yazicam ki 3 kare den cif tiklancak 4 kare oldu zaman sysmessage @133 4 kare oldu demesi için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ne karesi, kim ne nasil.. Distance olarak mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 evet o sanırım yanı uzaktan cıf tıklıyamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 item veya npc nasıl bir tanımlama bilmiyorum ama on=@dclick if ( > 3 ) src.sysmessage Yakin degilsiniz return 1 endif npc icin olur[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 22 Temmuz 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 iteme tıklanması icin gerek range olayını soruyor sanırım 3 kare uzaklıktan tıklabilecek ama 4 kareden tıklanamıcak.. Runuo olsaydı yazardım ama...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 oke npc ıcın lazımdı zaten cok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar