Joker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 beyler 2003+ olan ve beğendiğiniz filmleri listelerseniz sevinirim... bide türünü yazın ama filmi anlatmayın pls :D *Cd 'ciye gitmek için hazırlanır*[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sin city - aksiyon the girl next door - komedi madagaskar - animasyon komedi animatrix - animasyon, anime kung fu hustle - komedi 50 first dates - komedi i robot - bilim kurgu aklımka gelirse yazarım daha[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 20 Temmuz 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kill Bill Vol 1, Kill Bill Vol 2 Sin City Batman Begins Hero Big Fish Zatoichi Azumi aklıma gelenler[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben en çok the day after tomorrow'u beğenmiştim.bide yuzuklerın efendisi 3[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sin city batman begins twilight samurai war of worlds var ama sonu pompaydı :P aklıma gelmiyor daha unuttum işte :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eternal sunshine of the spotless mind lost in translation star wars 3 revenge of the sith when the last sword is drawn 5. aklıma gelmedi (Virgin Suicides olsun aslında buraya uymadı ama ne yapalım) *!yemmmmeeeek yemeeee gider*[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kill bill old boy lost in translation spirited away osame-bu yazdığım filmlerden biraz daha farklı. belgesel niteliğinde, gerçekte yaşanmış bir öyküden yola çıkan afganistan yapımı bir film. son derece etkileyici ve karamsar bir atmosferi var, ama ortamı gördükten sonra bu umutsuzluğa hak vermemek imkansız. kesinlikle izlenmeli[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kill bill vol.1 yeni sayılıyorsa o :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yeni olarak Resident Evil'lari önerebiliyorum 2 film'i var ikiside cok hoş bence.Ayrıca eğer gram bilimkurgu seviyorsan Twelve Monkeys'i al almazsan bilimkurgu kültürün gerçekten ciddi bir eksik içerir[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 batman begins'i eklemeliyim.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: helena, 20 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki: kill bill old boy lost in translation spirited away osame-bu yazdığım filmlerden biraz daha farklı. belgesel niteliğinde, gerçekte yaşanmış bir öyküden yola çıkan afganistan yapımı bir film. son derece etkileyici ve karamsar bir atmosferi var, ama ortamı gördükten sonra bu umutsuzluğa hak vermemek imkansız. kesinlikle izlenmeli Osama superdir gercekten de[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yamakasi 2 Kung Fu Hustle Star Wars ep 3 Matrix serisi aklıma gelmio şuan :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hero Batman Begins Star Wars Episode III[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: uncla, 20 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki: kill bill vol.1 yeni sayılıyorsa o :) 2003+ demiş ama =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 batman begins **** gora ***** the ring 1 2 **** grudge *** hero yu izledim begenmedim tavsiye etmem mukemmel action sahneleri beklerken duygusal içerikli abzurd sahnelerle karsılasıyosun bayıyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 son zamanlarda izledigim en iyi film batman begins'ti. herkesin izlemesini tavsiye ederim. önceki seriden farkli, daha kaliteli, bitsin istemedim izlerken o derece :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Batman Begins Star Wars Episode III Gora ve Bay & Bayan Smith(bunlarda çok eğlendiğim filimler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Gora (cok komik) Uzak (cok acikli) The Ring (cok korkunc, sinemada izlenmeli ama, dvd iyi olmuyor) Hollywood oldu, bitti, tukendi. Ayni konulari tekrar tekrar yeni efektlerle satiyorlar. Yeni bi sey yok son 5 senedir. Bu elestiriye LotR ve StarWars da dahil. Gorsel teknolojiyi cikartirsaniz, ortada bi sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kill billvol2 vol2 sin city hero forever q.tarantıno :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar