Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter duel silah tercihi hakkında

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyle bir ikilem ile karşı karşıyayım efendim.
Yeni gelen +15 agility enchantı ile bir anda duel silahlar gözde oldu malum. Hunter için duel kullanmayı düşündüğüm 2 silah var.

Biri Bone Slicing hatchet
One-Hand Axe
48 - 90 Damage Speed 1.70
(40.6 damage per second)
+13 Agility
+5 Stamina

Diğeri ise
Dawn's Edge
One-Hand Axe
53 - 100 Damage Speed 2.10
(36.4 damage per second)
Durability 90 / 90
Requires Level 50
Equip: Improves your chance to get a critical strike by 1%.

İkiside birbirinden güzel silahlar. Şu an 2 Dawn ve 1 bone var elimde. Fakat +15 agility yaptırmak ve nasıl kullanmak konusunda danışmak istedim.
Seçenekler :)
İki elde de Dawn's Edge
İki elde de Bone Slicing Hatchet
Bir elde Dawn's Edge diğerinde Bone Slicing Hatchet

Toplam farklar şöyle oluyor hemen yazayım.
2xDawn's====> 30agility+2%crit (0.6%crit ekler huntera)
2xBoneslicing hatchet====>56agility+10Stam (56agi %1 crit ekler huntera)
1xDawn+1xBoneS.====>43Agility+5Stam+%1crit (0.8-0.9% crit ekler huntera)

Buyrun çıkın işin içinden :)

[Bu mesaj Absolut tarafından 21 Temmuz 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Absolut tarafından 21 Temmuz 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İki elde de dawn's edge ya da 2h olarak barbarous blade ya da treant's bane.

T.B. %2 crit veriyor, ama benim hayalim rok'delar. :([signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose

[Bu mesaj DA2019 tarafından 21 Temmuz 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Irkın ne?
Dwarfsa cift dawn's edge =)

Ha zaten dawn's edge zaten bana daha mantıklı geliyo, ki hatırladığım kadarıyla sen full marksmanship gitmiştin talentlarda, mis gibi cirtlersin dahı taşı %50 de fazla vurusun ne kusel.

Edit:typo[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 21 Temmuz 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hunterlr sanirim dorde ayriliyor bu konuda. Kimisi cift Dawn's Edge kullaniyor. Diger grup Barbarous Blade. Ba$ka bir grup ise Ice Barbed Spear (Stat bonuslari icin, attack power ve stamina ozellikle). Bazi hunterlar ise Typhoon (Azuregos'tan cikiyor).

En cok gordugum kombinasyon 2 dawn's edge. Ayrica kolay bulunuyor.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 21 Temmuz 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi +15 agi enc'ini 100g ye satıyolar bizim server'da o zaman dawn's edge'in kolay bulunması veya 35g falan olması önemli olmuyor pek =)

sadece bonusları için kullanacağın iki melee silaha 270g ödemi oluyorsun.

Tabi cıplak bakıcak olursak ben yine dawn's edge derdim.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Dal rend set de çok güzel abso bu +15 Agility enchant olayı geldikden sonra.

1 Crit
50 AP
100 Armor
4 Str veriyor set toplamda.

Eskiden barborus blade rend setten daha iyiydi ama şimdi sanırım alabileceğin en mantıklı silah rend set veya Dawns Edge.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 21 Temmuz 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Bence 2H kullan. Zaten hunter olarak mlee ye girip adama vurmayi planlamiyorsun herhalde. Vurursan arada 1 tane vurursun o da bir ise yarar en azindan. 100-50 vursan ne olur DW.

Katiliyorum. Adami yanina geldigine pi$man etmek de guzel oluyor. Ice Barbed Spear ile level 52 hunter alt'imla 60 rogue'a 800 kusur critledim. Raptor strike kullanarak. En son rank raptor strike ile 1000'e cikabiliyormu$ iyi bir 2h ile.

Ayrica shortcutlar falan iyi kullanildiginda Raptor Striker + Wing Clip'i aninda indirebiliyorsun. Zaten improved wing clip tutarsa kar$indaki adamin pek $ansi kalmiyor. ardindan concussive shot falan, adam yanina yakla$amiyor bir daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir hunter olsam agility enchantlar çıktıkdan sonra kesinlikle 2h kullanmazdım. Sonuçta hayatının belki %5 ancak melee olarak geçiyor Öbür yandan hayatının %100 ünde kullanacağın statları alıyorsun. Weaponda stat önemli bence hunter için[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

crit yarıyor hunterlar için abi bi Aimed Shot Spell crite bakıyor diyolardı onun dışında normal crit ile iş yapıyor hunterlar. Birde rend in 50 AP bonusu +30 agilityden gelecek ap bonusu IBS den daha iyi bence.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2 dawn's edge vardı
şimdi 1 dal rend (crit +1 +4 str) bir dawn's edge var
kimse dal rend i istemediği için (gittiğim gurup benim MC gurubum olduğu için hepsinde epic silahlar vardı =p ) alabildim yoksa rogue lardan küfür yemeden dal rend almak çok zor.

Bide epic leaf imi alsamda süper staff imi alabilsem
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter speciallerinin hiçbiri spell crite bakmıyor hepsi normal crite bakıyor.
Eski silahım Alexanders battle axe idi ve 2Hden yoruldum artık birazda duel Dawn's Edge takılıyım ama tabe önce şu enchant için para biriktirmek lazım.
4xessence of air=17gx4=68g (3ü tamam)
20 essence=80g (2si tamam /cry)
148g para biriktirmem lazımki en azından bu +15 agiyi yaptırıyım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer hunter için 1agi=2 ap olsaydı düşük levellarda olduğu gibi tamam, ama şu anda bana 1 agi 1.3 civarı bir ap veriyor, bu da dual boneslicing hatchet bile alsan barbarous blade kadar olmuyor. Ayrıca melee raptor strikeler hayat kurtarıyor çoğu zaman, 1k üstü vurduunuz oluyor, bu nedenle ben gidip bi barbarous blade alıp ona bastırcam 15agiyi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...