cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hayir Ya bir sLogan Msnde rumuzun yanina tikistiriverinn Sarki Sözlerine Diyebilicegim hic birsey yok cunku sacma sadece rumuzlar icin soyluorumm Ben iyi birsey yaptigima inaniyorum tAktir sizinn sLogan İcin fikirlerinizi Dört GözLe bekliyorumm Artik Bos geyik yapmiyalim bosa kurek Cekiyouz Kacinci Msj dayz Sonuc Sifir birileri birsey yazicaksa Slogan icinn fikirLeri oLsun[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 birbirinizi yemeyi bırakın lütfen. ayrıca türkçe konuşmayı bayrağa ırka vatana millete yaslamayın. tam türk sayılmam. evet buranın vatandaşıyım ama türklüğü hiç kabul etmedim. ŞU DİL İŞİNİ KONUŞULAN DİLİ DURU KILMAK amacıyla yapın...şimdiden teşekkürler[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ceza dinlesen kıraç & kankaları düşman :)[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Lancelion, 21 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Resmen ucuz milliyetçilik... cok Ucuz evet Tahmin Ediyorumki Snede hic yok sana aciyorum Ve ucuz Milliyetciligi sana bedavaya verme teklifinde blunuyorumm..!![signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: amon, 21 Temmuz 2005 01:54 tarihinde demiş ki: birbirinizi yemeyi bırakın lütfen. ayrıca türkçe konuşmayı bayrağa ırka vatana millete yaslamayın. tam türk sayılmam. evet buranın vatandaşıyım ama türklüğü hiç kabul etmedim. ŞU DİL İŞİNİ KONUŞULAN DİLİ DURU KILMAK amacıyla yapın...şimdiden teşekkürler Tesekkur Ediyorum Arkadasim[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bedava mı hani nerde????[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 21 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki: gece vardiyası varta 214 bu arada dedinde aklıma geldi gece vardiyasının garbage'e alınmasından sonra konuya olan ilginin azalmasıda(hatta hiç mesaj atılmaması da) güzel bir çelişki :-)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 post kasma işi için kullanılıyordu. :P[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende türk düşmanı saymayın... kafkas yarısı arap darısı yunan kırmasıyımdır...öyle faşizan partist deilimdir...ayrıca yalnızca yürkçeyi değil ingilizceyide kirletiyoduk... hatta ben liseyi almanca okudum...o senelerde ingilizce almanca ve ispanyolcayı karıştırıp (mixen machen) konuşuyoruk...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi sonuna kadar arkandanım slogan mı bulcaz baq beşiktaş sen bizim herşeyimizsin yerine türkce sen bizim herşeyimizsin türkçe konuşuyorum yasıyorum o zmana kurdela takın :) ben buldum nasıl bunlar[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: cOnsIderaTe, 21 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki: said: Lancelion, 21 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Resmen ucuz milliyetçilik... cok Ucuz evet Tahmin Ediyorumki Snede hic yok sana aciyorum Ve ucuz Milliyetciligi sana bedavaya verme teklifinde blunuyorumm..!! diyosun ?!?![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 cevap yok yorum yok sadece FikirLerinizi Okuyucagim iyi kalin.[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: bazukanecdet, 21 Temmuz 2005 01:38 tarihinde demiş ki: siz trkceyi cak guzel kuLLAneyorsunuz. tebrik ederim olay burda bitmis haberiniz yok ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Madcat, 21 Temmuz 2005 01:57 tarihinde demiş ki: post kasma işi için kullanılıyordu. :P ister istemez uo da skill bug'u aklıma geliyor hani olursa kasan kasar sonra gmler bug u bulurda düzeltirler adamlar gezer ortalıkta kasıla kasıla lol :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: kingpin, 21 Temmuz 2005 01:58 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 21 Temmuz 2005 01:57 tarihinde demiş ki: post kasma işi için kullanılıyordu. :P ister istemez uo da skill bug'u aklıma geliyor hani olursa kasan kasar sonra gmler bug u bulurda düzeltirler adamlar gezer ortalıkta kasıla kasıla lol :p (bkz:garbajda post kasma olayının kapatılmasından önceki 3 gün...ben ve grom'un attığı mesaj sayısı..)[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 wen ben onu gördüm, çok normal saydım gülüp ge.tim ya=) yeni feyk geldi bakınız lol...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Town watch muhabbetinden sonra fakeler de akıllandı,adamlar geliyorlar güzel güzel sohbet ediyorlar hiç bişeyi abuse etmiyorlar lol ama neticede fakeler geziniyor ortalıkta.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: cOnsIderaTe, 21 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki: Benden sizene? ha haksizmiyimm ?? Siz gidin olaya bakin S.k Kafanin tekiyim... oLdumu arkadaslar... Yettimi Bumuu istediginiz... bi allahin Kulu yokmu merak ediyorum Ülkesini Seven Bayragina Dinine Diline Sayip cikan ha Nedir benLe alip veremediginiz Ben size benimi yorumlayin dedim ozellikle belirttimm.. Olaya bakIn diye ahah.. Gece gece nerden çıktın ya..Tamam diğerlerini anladım da dinle ne alakası var?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kardeşim rumuzun ingilizcee, yazım tarzın saçma sapaan. Neye hizmet edersin ben anlamadım seni de zaten burdaki adamların hepsinin ,şayet kendince bu olayı önemli görüyorsa, kendine has tavrı var bu konuda.. Sen kafanı yorma yani... Ayrıca ucuz milliyetçilik diyen arkadaşı da kutluyorum..cuk oturmuş.. Senin MSN eylemini değil de, bu konuya bundan böyle başka mesaj atılmaması ve bu suretle "konu dışı" forumunda fuzuli yer kaplamasının engellenmesi konusundaki eylemin başlatılarak desteklenmesini istiyorum...[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Fakelere Title Var[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: gecelerinfeyki, 21 Temmuz 2005 01:59 tarihinde demiş ki: al sana slogan: feykim ben ezelden pipim var dizelden Ahahah gözümden yaş geLdi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 BiZ SiZİ aRArİZzZz..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: cOnsIderaTe, 21 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Arkadaslar dünyanin En guzel dili Turkce Ve biz Onu kullanmayip ingilizce seeyyLere yeLteniOruz.. Bence bu bir saygisizlik Bana sana Kendine bu millete anana banana vatanina atamiza.. bilimum herkese saygisizlik.. Düsünüorum boktan yere akim baslatiorz Simdi bari iSe yarar birsey icin akimm basLataLimm Simdi sizlerdennnnn Bu oLay icin sLogan İstiorum bu Topic Hep burada kaLmasini Diliorum Ve cok fazLa oLumLu Yonde Cevap Gelicegine İnaniyorum Bu kadar Duyarsiz Kalamayiz... Bayrak Tepkisi Neyse bu da onun bir Kopyasidir... Lutfen Slogan İcin FikirLerinizi belirtin Simdiden Tesekkur Eder gozLerinizden Opuorumm saglicakla.... Komik çocuk Seniiii " seeyyLere yeLteniOruz " Heyt be .. Türkçeye yeni kelimeler eklenmiş ve bize öğretilmemiş.Öğretmenleri uyarmalı ! " bilimum herkese saygisizlik " Buradaki bilimum yeni eklenen bir bileşik element mi ? Kimya hocasıyla bir konuşup görüşeyim. " Opuorumm " Hmm..Latince/Italyanca olsa gerek " Düsünüorum " Bu adam mı şimdi gelip türkçeyi güzel kullanalım diye topic açtı ? Daha neler görecez...Hadi bakalım[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Aman ormancı şarkısını değiştirmişler lan sarhoş ormancı yerine çevreci ormancı yapmışlar koptum ya =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Herhalde ne sandın.. Mü'min ülkenin, mü'min ormancısı olur..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar