Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Telekomünikasyon Kurumu, 12 milyon kayıtdışı cihazı, kayıt altına almaya hazırlanıyor. Telekomünikasyon Kurumu'na göre her 3 cep telefonundan birisi, yani 12 milyon cihaz kayıtdışı. Yeni sistemde, bu tablo değişecek. Telekomünikasyon Kurumu, ilk aşamada kayıtdışı ve çalıntı olduğu belirlenen cihazların kullanıcılarını mesaj yoluyla uyaracak. Telefonunuzun, Telokomünikasyon Kurumu kayıtlarında yer alıp almadığını, http://imei.tk.gov.tr adresinden kontrol edebilirsiniz. Eğer cep telefonununuz kayıtlarda yer almıyorsa 5 ay içinde Kuruma başvurmanız gerekiyor. Kayıt işlemi, 5 YTL karşılığında Telekomünikasyon Kurumu tarafından yapılacak. Kayıt ettirilmeyen cep telefonları ise bir daha kullanıma sokulmamak üzere şebeke bağlantıları kesilerek devre dışı bırakılacak. IEM Numaranızı telefonunuza *#06# girerek bulabilirsiniz.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 19 Temmuz 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Turkcell, Telsim, Aria felan için geçerli herhalde? Peki kıbrıs turkcell için de geçerli mi?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sağol. zaten bi tarihten sonra alınan telefonların hepsi kayıt altına alınmış da eski telefonları olanlar bi dikkat etsin[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 nası sorguluyoruz terler aktı kçmdan bi türlü beceremedım :D[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Bonecrusher, 19 Temmuz 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Turkcell, Telsim, Aria felan için geçerli herhalde? Peki kıbrıs turkcell için de geçerli mi? Abi telefon diyo adam hat demiyo ki? Ben mi yanlış anladım acaba :-? edit//kayıtlı imiş benimkisi[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player [Bu mesaj toggie tarafından 19 Temmuz 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kayitli diilse nerde bu adamlarin burolari filan acaba benımkı kayıtlı diilmis[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If your havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benimkide kayıtlı değilmiş. sanırım kendiliğinden kayıt etmiyorlar :-p fakat güzel bir çalışma.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Tüm IMEI'ler 15 rakamdan oluşmalıdır. Böyle diyo sitede de benim IMEI numaramda 17 rakam var hehe nası oluyo bu?[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan, R/N @ GW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 nereden sorguluyoruz kayıtlımı diilmi diye?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ilk postun ortalarına doğru olan linkten http://imei.tk.gov.tr/ ama link çalışmıyor şu anda [Bu mesaj forgiver tarafından 21 Temmuz 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 işte link calısmadıgı icin dedim bende başka bir site felan yokmudur ayni işi yapan?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cok zorlayınca calısıo..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benimki kaçak oley[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar