Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nee blair geri vurucazmi demis?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
allah aşkına kimi nerde vuruyo?

el kaideyi mi vuracakmış? nerde bulacak? [signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 21 Temmuz 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla bp'de çalışıcağım zaten ben sanırım. Arap yarımadasında boşuna durucağına BP'nin cebine girsin.

[Bu mesaj elaidi tarafından 21 Temmuz 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj elaidi tarafından 21 Temmuz 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya suan ceviremiyorum abi anlayan anlasin iste bunu demis tv den

"We will not yield to these monsters, will not yield to the terrorists. We will find them; we will bring them to justice. Our retaliation will be forthwith"[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Mesaj tarihi:
Bunlar klasik cümleler, suçlular en kısa sürede adalete teslim edilecek bla bla bla..[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 21 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
allah aşkına kimi nerde vuruyo?

el kaideyi mi vuracakmış? nerde bulacak?

El kaideyi nerdemi bulacak? Tabiki iranda..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 21 Temmuz 2005 17:33 tarihinde demiş ki:

"We will not yield to these monsters, will not yield to the terrorists. We will find them; we will bring them to justice. Our retaliation will be forthwith"

"We will not yield to these monsters, will not yield to the terrorists. We will find them; we will bring them to justice. Our retaliation will be forthwith"[ signature ][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden

arkadaşım bu şu demek oluyo.
bu canavarlara bu teröristlere müsamaha göstermeyeceğiz. Onlara adalet getireceğiz. Geri saldırımız olacaktır.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
nereyi vuruyor ya ? boşversenize siz kımı vurcak akıl karı mı bı kere ?[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Mesaj tarihi:
"Din desem, iman desem para cevabını veriyorsun" demiştim daha önce, bir kez daha kanıtladın.
said:
elaidi, 21 Temmuz 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
valla bp'de çalışıcağım zaten ben sanırım. Arap yarımadasında boşuna durucağına BP'nin cebine girsin.

[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 21 Temmuz 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
El Kaide ile İran çatışma halinde, Afganistan zamanında da diş dişeydiler hala da öyleler. İran o konuda olsa olsa müttefik olur.
said:
Slat, 21 Temmuz 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
El kaideyi nerdemi bulacak? Tabiki iranda..
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
bahtsız gençliğiz biz 3.dünya savaşı bize denk geldi galiba:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
doğru, afganistanda da zaten gerçek afganlarla taliban-el kaide arasında ciddi bir mücadele vardı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
@fedaykin: O konuda bilgim yok ama bi şekilde suçu irana yüklemeyi başarırlar.. El kaide aracılığıyla ya da değil..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Kısmen doğru zira taliban gerçek afganlardan oluşmaktaydı :)
said:
helena, 21 Temmuz 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
doğru, afganistanda da zaten gerçek afganlarla taliban-el kaide arasında ciddi bir mücadele vardı

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
cok istiyorum amerika iran'a girsin ..İran'a girsinde görsün ebensininkini ..Irak değil Iran..Askeri düzenli eğtimi düzenli ordusu düzenli kolay olmaz öyle ayrıca nükleer gücüde var ..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 21 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
"Din desem, iman desem para cevabını veriyorsun" demiştim daha önce, bir kez daha kanıtladın.

enteresan. o msjı ciddiye almış olmanı sadece bana bok atmak için yaptığını farzediyorum.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
  • Yeni Oluştur...