Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Buyrun... eheh... bassla pek iyi olmuo ama yinede bişeyler denedim.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu nedir, ben anlayamadim pek?[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 abi marionun hangi versiyonu bu hiç tanıdık gelmedide :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya adam çalıyorduda... Biyer var dırırırır dı rıı dırırırı dı rıı yapıo orayı yapmaya çalıştım bassla pek güzel olmuyor ama...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 MEksika şeysi varya dı dırı dı dırı dı dırı dı dı, dı dırı dı dırı dı dırı rım rım... o işte bi bakın ama, slap versiyonu :D[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ehe bu bölüm bitince çıkan kısımmı .senin dırılardan pek belli olmuyorda neresi olduğu:)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 diyom işşte BASS GUtarın şeysi ince tel olsa duyarsın...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 helal olsun erutan :p ama zaten özel olan şey melodisi değil, o altın alma sesleri, zıplama sesini falan yapmasıydı ya. onları çalmamışsın olmamış :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o çalmışta sen çalamamışsın pek.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 :) mario?[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 apayrı bişiii olmuş sanki,..slapler ii olmuş..nekadar benim için sanal olsan elektronik olsanda senin kadar azimli bi insan gormedim cok saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ilki hakkında yorum: hani böyle ilk kez gitar öğrenen kişiler olur ya, deneme amacıyla tıngırdatır. mario'dan çok ona benzettim. ayrıca çok yumuşak olmuş. daha sert geçişler ve vurgular olması gerekirken, romantik bir sahil müziğine benzemiş. kısacası: olmamış.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ya sonları diyorsan eğer bir teknik var, Tek parmak ile 3 tele vuruyorsun teknikmi artık bilmiyorum ama, ilk yaptığımda baya zorlanmıştım şimdi rahatım gayet.Bassla Duygusal şarkılar yapıodu Stu amca bende gaza geldim bişeyler denedim eheh... Koca kalın gitar teli ile Nası çıkaracan para sesi abi bunlara dua et :) Sug : Flea varya flea... o getirdi gaza beni deli gibi çalışıyorum vallaha... Abim bile tırstı benden :) daha slap atmaya 2 gün falan oldu ama hızlandım baya bi... ilk başta teli çekemezken şincik Fleanın yarısı kadar hızla slap atabiliyorum.Ne mutlu bana...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Abi fleanın parmakları biyonik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bilmiyomda Adam cidden süper ya... Direk funk çalasım geldi.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Nete bi kısa videosunu yüklerim link te atarım..İnanmazsın canlı röportajda atıyo slap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bas gitardan fazla anlamam ama Mynug u metropolisin solosunu atarken izledim O_o bas gitarda tapping yapıyodu(ne deniyo bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bas gitarda tap yapmaya "bas gitarda tap yapmak" deniyor. Evet. :)[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cok zor bir sey degil bassta tap, system of a down'ın bascısı bile yapıyorsa..[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 "soad sux" demek istemezdim ama demeden geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tap zordur biraz.. parmakları felaket acıtıyor.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çalamıyosun erutan hehe :) Notalar arasında tutarsız zaman aralıkları falan var,ilk eline gitar alan ve bi parçayı çıkarmaya çalışanlar biri gibi olmuş Metronomla çalış bence,zamanla hızlandır [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 21 Temmuz 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar