Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iktisat

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

@babacum

sosyoloji
gazetecilik
fotoğrafçılık
tiyatroculuk
reklamcılık

daha uzar gider bu tonla var.

burada saydıklarından alttaki 3 tanesi yetenek işi hele bir tanesi bakma ile görem arasındaki farkdan çıkıyor yani istediği kadar okusa birisi o üç meslekten hiç birini yeteri kadar başarılı icra edemez
ha şayet yetenek varsa zaten o bölümü bitirmesine bile gerk olmaya bilir

gazetecilik ve sosyoloji bunlar da iktisat eğitimi aldıktan sonra yapılailbinecek şeyler ki benim hirriyet ve vatanda çlaışan ya da çalışmış olan işletme ekonom imezunu tanıdığım bir sürü insan var hürriyette çalışna kişi hatta yüğksek lisans sınıfndan arkadaşım

sosyoloji ile iktisat zaten iç içe konular sosyoloji daghilinde toplumu anlayamazsan zaten iktisadı tam anlayamazsın

bence miamrlık çok eğlencelki hatta makine-elektronik-metalurji mühendislikleri de
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ha bir de işsiz sosyologları, sürünen gece muhabiri gazeteciler, vesikalık fotoğraf çekmeye mahkum fotoğrafçılar, seyircisiz tiyattocular, bütün gün oturup promosyon kalem grafiği tasarlayan reklamcılar

bunalr mı çok eğlenceli?

HADİ BAKALIM!!!11!

abi bak ne diyorum?

para demiyorum, eğlenmek diyorum. ben 3 milyar kazanan bi bankacı olmak yerine 750 milyon kazanarak zevkli bi mesleği yapmayı tercih ederim. açlıktan kimse ölmez, en olmadı giderim bi köyde domates soğan yetiştirir, ilgi alanlarıma yönelirim. turfanda üzerinden muhabbet çevirmek istemezdim ama böyle yani.

siz tersini istersiniz buna da saygı duyarım...
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

BabacumMostors said:

ha bir de işsiz sosyologları, sürünen gece muhabiri gazeteciler, vesikalık fotoğraf çekmeye mahkum fotoğrafçılar, seyircisiz tiyattocular, bütün gün oturup promosyon kalem grafiği tasarlayan reklamcılar

bunalr mı çok eğlenceli?

HADİ BAKALIM!!!11!

abi bak ne diyorum?

para demiyorum, eğlenmek diyorum. ben 3 milyar kazanan bi bankacı olmak yerine 750 milyon kazanarak zevkli bi mesleği yapmayı tercih ederim. açlıktan kimse ölmez, en olmadı giderim bi köyde domates soğan yetiştirir, ilgi alanlarıma yönelirim. turfanda üzerinden muhabbet çevirmek istemezdim ama böyle yani.

işte sensin.. buldum snei.. sen pazarda limon satarak y-hayata meydan okuyacak olan o gençsin! yılalr boyu efsanen bir kült olarak dilden dile yayıldı.. sen seçilmiş olansın SEN PAZARDA LİMON SATACAKSIN! SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN, ÖL-SÜN!!
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

calimero said:

BabacumMostors said:

bunalr mı çok eğlenceli?

HADİ BAKALIM!!!11!

abi bak ne diyorum?

işte sensin.. buldum snei.. sen pazarda limon satarak y-hayata meydan okuyacak olan o gençsin! yılalr boyu efsanen bir kült olarak dilden dile yayıldı.. sen seçilmiş olansın SEN PAZARDA LİMON SATACAKSIN! SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN, ÖL-SÜN!!

adam postu yazarken umut sarıkaya'ya dönüşmüş heralde ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sen gene hukuk'ta okuyacaksın. Pek düşüneceğin endişeler değil gibi.

sözlükleri karıştır işte deü iibf deyü sfd annarsın

öyle at yarışı takip eden her tenefüs arasında iddia oynayan bir futbol fanatiği olsam sorun olmazdı heralde diyim anla işte =p

Gerçi bu dediklerim çok insanın yapabilceği şeyler aslında bi maruzat yok da. Concon kaynıyor diyolar ya, bu atyarışını iddiayı aşan bişey şimdi kimseye dolaylı olarak laf atmış olmayayım

ben de çok şey bekliyorum ha bi bokmuşum gibi. neysee.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...