BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 calimero said: @babacum sosyoloji gazetecilik fotoğrafçılık tiyatroculuk reklamcılık daha uzar gider bu tonla var. burada saydıklarından alttaki 3 tanesi yetenek işi hele bir tanesi bakma ile görem arasındaki farkdan çıkıyor yani istediği kadar okusa birisi o üç meslekten hiç birini yeteri kadar başarılı icra edemez ha şayet yetenek varsa zaten o bölümü bitirmesine bile gerk olmaya bilir gazetecilik ve sosyoloji bunlar da iktisat eğitimi aldıktan sonra yapılailbinecek şeyler ki benim hirriyet ve vatanda çlaışan ya da çalışmış olan işletme ekonom imezunu tanıdığım bir sürü insan var hürriyette çalışna kişi hatta yüğksek lisans sınıfndan arkadaşım sosyoloji ile iktisat zaten iç içe konular sosyoloji daghilinde toplumu anlayamazsan zaten iktisadı tam anlayamazsın bence miamrlık çok eğlencelki hatta makine-elektronik-metalurji mühendislikleri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 e tamam abi o zaman sorun yok. ben zaten bana göre olduğunu söyledim. misal ben bankada tıkılı kalamam bütün gün, ya da devlet memuru olamam. paralı hapisliktir bunlar benim için. seven olabilir eyvallah ona da bir şey diyemem, ama saldırmam da yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ha bir de işsiz sosyologları, sürünen gece muhabiri gazeteciler, vesikalık fotoğraf çekmeye mahkum fotoğrafçılar, seyircisiz tiyattocular, bütün gün oturup promosyon kalem grafiği tasarlayan reklamcılar bunalr mı çok eğlenceli? HADİ BAKALIM!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Arma said: sen hangi bölümü okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aquila said: erotik film aktorlugu. bak bu da güzel bir meslek.. aç kalan tiyatrocu için bire bir.. hele ki orgazm taklidinden öteye gidemeyen br bayan tiyatrocuysa.. ya da repliğimni ezberleyemeyen bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BabacumMostors said: ha bir de işsiz sosyologları, sürünen gece muhabiri gazeteciler, vesikalık fotoğraf çekmeye mahkum fotoğrafçılar, seyircisiz tiyattocular, bütün gün oturup promosyon kalem grafiği tasarlayan reklamcılar bunalr mı çok eğlenceli? HADİ BAKALIM!!!11! abi bak ne diyorum? para demiyorum, eğlenmek diyorum. ben 3 milyar kazanan bi bankacı olmak yerine 750 milyon kazanarak zevkli bi mesleği yapmayı tercih ederim. açlıktan kimse ölmez, en olmadı giderim bi köyde domates soğan yetiştirir, ilgi alanlarıma yönelirim. turfanda üzerinden muhabbet çevirmek istemezdim ama böyle yani. siz tersini istersiniz buna da saygı duyarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aslında en çok tartışılan şeye dönmüş konu : ) zevkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 calimero said: açlıktan kimse ölmez hı-hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 calimero said: BabacumMostors said: ha bir de işsiz sosyologları, sürünen gece muhabiri gazeteciler, vesikalık fotoğraf çekmeye mahkum fotoğrafçılar, seyircisiz tiyattocular, bütün gün oturup promosyon kalem grafiği tasarlayan reklamcılar bunalr mı çok eğlenceli? HADİ BAKALIM!!!11! abi bak ne diyorum? para demiyorum, eğlenmek diyorum. ben 3 milyar kazanan bi bankacı olmak yerine 750 milyon kazanarak zevkli bi mesleği yapmayı tercih ederim. açlıktan kimse ölmez, en olmadı giderim bi köyde domates soğan yetiştirir, ilgi alanlarıma yönelirim. turfanda üzerinden muhabbet çevirmek istemezdim ama böyle yani. siz tersini istersiniz buna da saygı duyarım... işte sensin.. buldum snei.. sen pazarda limon satarak y-hayata meydan okuyacak olan o gençsin! yılalr boyu efsanen bir kült olarak dilden dile yayıldı.. sen seçilmiş olansın SEN PAZARDA LİMON SATACAKSIN! SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN, ÖL-SÜN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bildiğim tek gerçek iktisat'ın giderek hoşuma gitmesidir. ege olur inş. seneye iktisatçılar arasına yeni bi ses katılmış olur hem. çok pis tartışırım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Tek bir şey söylemek istiyorum, insan para kazandığı mesleği seviyor. He ayrıca brokerlıktan, hazinecilikten heyecanlı meslek de yoktur ahah. "Beyefendi; sizin 1 trilyon vardı ya, artık yok. =)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yav said: bildiğim tek gerçek iktisat'ın giderek hoşuma gitmesidir. ege olur inş. seneye iktisatçılar arasına yeni bi ses katılmış olur hem. çok pis tartışırım eheiktisat öğrendikçe patiden soğuyacaksın :D hocalar iyiyse zevklidir. değilse burnundan gelir insanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 aman abi soğuyayım zaten 30 yaşına gelip de burda ergenler böyle ergenler şöyle muabbeti yapmak çok kötü olurdu heralde :D ege %90 tutacak. altına illa dokuz eylül yaz diyolar, deü'yü de istemiyorum hiç ama of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 BabacumMostors said: oha claimero çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 BabacumMostors said: calimero said: BabacumMostors said: ha bir de işsiz sosyologları, sürünen gece muhabiri gazeteciler, vesikalık fotoğraf çekmeye mahkum fotoğrafçılar, seyircisiz tiyattocular, bütün gün oturup promosyon kalem grafiği tasarlayan reklamcılar bunalr mı çok eğlenceli? HADİ BAKALIM!!!11! abi bak ne diyorum? para demiyorum, eğlenmek diyorum. ben 3 milyar kazanan bi bankacı olmak yerine 750 milyon kazanarak zevkli bi mesleği yapmayı tercih ederim. açlıktan kimse ölmez, en olmadı giderim bi köyde domates soğan yetiştirir, ilgi alanlarıma yönelirim. turfanda üzerinden muhabbet çevirmek istemezdim ama böyle yani. siz tersini istersiniz buna da saygı duyarım... işte sensin.. buldum snei.. sen pazarda limon satarak y-hayata meydan okuyacak olan o gençsin! yılalr boyu efsanen bir kült olarak dilden dile yayıldı.. sen seçilmiş olansın SEN PAZARDA LİMON SATACAKSIN! SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN, ÖL-SÜN!! adam postu yazarken umut sarıkaya'ya dönüşmüş heralde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 dokuz eylül ü niye istemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Valla net bi cevabım yok. kampüsün durumu ve öğrenci profili hakkında endişelerim var. Bi de şimdi Yaşar-Hukuk düşünmeye başladım ahaha :D ege iktisat ve deü iktisat arasına burslu yaşar hukuk mu yazsam anaaa 2 gün kaldı abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yav said: kampüsün durumu ve öğrenci profili hakkında endişelerim var. ne gibi endişeler :D orda okuyacam büyük ihtimalle ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ya sen gene hukuk'ta okuyacaksın. Pek düşüneceğin endişeler değil gibi. sözlükleri karıştır işte deü iibf deyü sfd annarsın öyle at yarışı takip eden her tenefüs arasında iddia oynayan bir futbol fanatiği olsam sorun olmazdı heralde diyim anla işte =p Gerçi bu dediklerim çok insanın yapabilceği şeyler aslında bi maruzat yok da. Concon kaynıyor diyolar ya, bu atyarışını iddiayı aşan bişey şimdi kimseye dolaylı olarak laf atmış olmayayım ben de çok şey bekliyorum ha bi bokmuşum gibi. neysee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar