Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iktisat

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

said:
turkuaz, 21 Temmuz 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
iktisat iyi bir bölümdür ama 4 yıl öncesinde yığılma olduğu için ve bu yığılma her yıl arttığı için tavsiye etmiyorum...
ille de bu tarz bi bölüm istiyosan ekonometriyi tavsiye ederim.

aman abi ben yaptım bi hata sen yapma sakın...iktisat seçebilirsen seç,son tercihlerinden biri ekonometri olsun.[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 21 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
evet patiler iktisata bakıç açınız nedir? sizce tercihlere yazılamsı ne derece mantıklıdır? iktisatçı olunursa neler yapılabilir?

babam ikltisatçıydı şu an muhasebeci olarak çalışıyo fabrikada aynı zamanda borsa oynuyo gayet ii bi meslek bence.tercihlere yazılmalı ben de yazcam baba yadigarı..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

ya saçmalamayın iktisatı nasıl iyi bi bölüm olarak görürsünüz her üniversitede olan bi bölüm yılda kaç mezun veriyodur hiç düşündünüzmü??
bana kalırsa ikisinide yazmasın zaten ama ille de yazıcaksa iktisat yerine ekonometri yazsın...[signature][hline]where's my mind??
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
uplamış olayım bi de eğitime taşısın yeni nesil mod.lar lütfen xD eskileri pek ilgilenmemiş olsa gerenk

3 saat sonra felan tercih yapmaya gidecem. en olabilecek tercihim de ege-iibf-iktisat

olursa olacak ama olmama ihtimali de var öyle değişik bir ilişki var benim puanımla ege'nin istediği puan arasında.

ve ben bundan sonra başka tercih yazmayacağım gibi duruyor.

Zaten tekrar girmeyi düşündüm hep, sonuç öğrendikten sonraki 15 gün boyunca. takip eden bilir

şimdi de böyle bir kumar oynamaya karar verdim. Ege'yi araştırdım. Güzel hoş gözüküyor. Bir takım akademik beklenti ve hayallerime tam cevap veremeyecek gibi aslında ama gene de elimdeki en iyi şans neticede.

Sonuç olarak ya girecem ya da listemde üst sıralardaki bölümleri kazanmak için 1 sene daha çalışacağım.

Son dakika tavsiyeleri (aka kafa karıştıran önerileri) almak için de buraya yazayım.

16.30 için randevu aldım okuldan yapacağım ama kafama bişeyler takılırsa haftasonu kendim de yapabilirim sanırım tercihi.

Gerçi bişey değişmez heralde

OF be, yemin ederim sınava hazırlanmak çok daha kolay ve çok daha zevkliydi şu tercih dönemindense..
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi şöyle de bir gerçek var.

sene 99'da rahşan affı geldiğinde, uludağ'da iktisat bölümünde ilker parasızın dersinde 1800 küsür kişi af sınavına giriyordu. senede 100 kişi alan bölümdü, gerisini sen hesapla :D

soyadı parasız olan birisinin iktisat hocası olmasının yarattığı ironiye zaten değinmiyorum.

bolu depreminde atladık minibüse gidiyoruz. yol durumunu sormak için bir poliklinikte durduk. ben gerçi her zxamanki hislerimle dire kıllandım kadından, arkadaşlar parasız şöyle, parasız böyle giydirip duruyorları; meğerse kadın hocanın kızı çıkmaz mı :D
Sosyal ağlarda paylaş

babam zengin diyorsun?

sonuç? lan bırakın bu işleri. parayla okuduğun üniversitede anca bağlantı satın alırsın. kendimizi kandırmayalım onların da 100 kişide 1'i bu işi becerebilecek kabiliyettedir.

üniversitenin iyisi verdiğin parayla değil, sana ders veren hocayla ölçülür.

net öğretmen tipi var sende cinaaaali, o tiple senden anca müşavir olur cinaaaali. tip de çok önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

oha claimero çüş

bu arda bu başlıkta işletmeyle iligli ne dediysem geri laıtyorum öyle o kadar kolay bir bilim dalı değil.. adamlar 2. sınıfta uzmanlı kdalıan fln ayrılıyor öyle bir şey işletmecilik

bu arda kafa böyle olursa değil iktisat atom mühendisliği okusa bile insan aç kalır

iş bilenin para kazananın demişler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...