Dela Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: vaniLLe, 11 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki: o $evkle dondurmani yerken magnum reklami?[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 heryerden gelmiş olabilir içine ama üretim esnasında girmişse; önlem almıyolar demektir; büyük hatadır. ginede karamelli ve muzlu dondurmayı çok iyi yapiyolar bana henüz kıl rastlamadı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 olabılır tabı ama bana daha hıc cıkmadıkı her karfur a gıttımde kesın bı sade kestane almadan cıkmam dahada gelmedı basıma ole bı olay[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: BOccOB, 11 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Yaani dondurmadan böcek çıkar, bozuk olur, tırnak mırnak hani gerçekten iğrenç bişi çıkar itirazı anlarım, ama mesela saç a itiraz edeni hiç anlamam. Yani o saç senin de olabilir, rüzgarla dondurmana da yapışmış olabilir. Garson getirirken düşmüş olabilir, üretilirken düşmüştür kazana yani olur olur. Saç dökülmesi her insanda vardır, günde herkes 30-50 arası saç teli döker. Ben o yüzden iğrenmem mesela... Yani yemeginin icinde kil gorursen onuda yer yemege devam edermisin. Helal olsun be bende kolay kolay igrenmem ama baskasinin sacinida yemeye hevesli degilim. Kil ciktimida essek gibi gelirler hatalarini duzeltirler. Herkes gunde 30-50 sac dokuyor diye milletin sacini basini yemek zorunda degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yaa mado da bugüne kadar dondurmayla ilgili bi sorunum olmadı ama hepsi bana mı denk geldi bilmiyorum,çalışanları biraz garip.çok suratsızlar.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kazıkçı mado kahrolsun mado beter olsunlar :D Özsüt rullaz[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 21 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 vallaha bana olsa hiç takmazdım, çıkarıp yemeye devam ederdim. madoyu da batırmaya çalışmazdım =p ama tabi mideden mideye fark var :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: mentalman, 11 Temmuz 2005 21:41 tarihinde demiş ki: ben kırk yılda bir madodan bir dondurma alıyim dedim. içinden baya uzun bir saç parçası çıktı. forza algida! :tup:[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Algida veya açık yerim gerisinide tanımam.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Golf yiyin golf ne algidası...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 golf muydu ulkerinki? :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Özsüt kaç para veriyor sana Helena ?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 herkesten bu tarz sorular geliyor, toptan yanıtlayayım: ne babamın dondurma sektörü ile alakası var, ne de benim herhangi bir firma ile anlaşmam. sadece yapılan saygısızlığı kaldıramıyorum. edit:hala olay sonuçlanmadı..peşini bırakmıcam =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 21 Temmuz 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Dondurmadan kıl çıkabilir. Yoğurttan fare, salatadan manda çıkar, alışın biraz.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 zati çok pahalı Moda'da Ali Ustada yerim onun yerine.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Alexi_Septimus, 21 Temmuz 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Dondurmadan kıl çıkabilir. Yoğurttan fare, salatadan manda çıkar, alışın biraz. bir kere olsa neyse ama hep beni buluyor... ayrıca personeli de son derece saygısız. şiddetle kınıyoruz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: metboy, 21 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki: vallaha bana olsa hiç takmazdım, çıkarıp yemeye devam ederdim. madoyu da batırmaya çalışmazdım =p ama tabi mideden mideye fark var :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: helena, 21 Temmuz 2005 22:39 tarihinde demiş ki: personeli de son derece saygısız. :tup: allahtan bana kıl çıkmadan önce personelin saygısız olduğunu anladım da artık gitmemeye karar verdim :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar