Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

me vs mado vol.2

helena

Öne çıkan mesajlar

said:
BOccOB, 11 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
Yaani dondurmadan böcek çıkar, bozuk olur, tırnak mırnak hani gerçekten iğrenç bişi çıkar itirazı anlarım, ama mesela saç a itiraz edeni hiç anlamam. Yani o saç senin de olabilir, rüzgarla dondurmana da yapışmış olabilir. Garson getirirken düşmüş olabilir, üretilirken düşmüştür kazana yani olur olur. Saç dökülmesi her insanda vardır, günde herkes 30-50 arası saç teli döker. Ben o yüzden iğrenmem mesela...

Yani yemeginin icinde kil gorursen onuda yer yemege devam edermisin.
Helal olsun be bende kolay kolay igrenmem ama baskasinin sacinida yemeye hevesli degilim. Kil ciktimida essek gibi gelirler hatalarini duzeltirler.

Herkes gunde 30-50 sac dokuyor diye milletin sacini basini yemek zorunda degiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
herkesten bu tarz sorular geliyor, toptan yanıtlayayım:

ne babamın dondurma sektörü ile alakası var, ne de benim herhangi bir firma ile anlaşmam. sadece yapılan saygısızlığı kaldıramıyorum.

edit:hala olay sonuçlanmadı..peşini bırakmıcam =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 21 Temmuz 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 21 Temmuz 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Dondurmadan kıl çıkabilir.
Yoğurttan fare, salatadan manda çıkar, alışın biraz.

bir kere olsa neyse ama hep beni buluyor...

ayrıca personeli de son derece saygısız. şiddetle kınıyoruz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 21 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki:
vallaha bana olsa hiç takmazdım, çıkarıp yemeye devam ederdim. madoyu da batırmaya çalışmazdım =p ama tabi mideden mideye fark var :)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...