Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın saat 11i düşünüp heyecandan geberen yok mu....

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

said:
metboy, 20 Temmuz 2005 09:41 tarihinde demiş ki:
ya siz benim twistedemo'cuğumla ne biçim konuşuyorsunuz. kız heyecanlanmış başlık açmış, heyecan yapıyorsanız girmeyin kardeşim. zaten şurda 1 saat 20 fakika kaldı, heyecanlansanız nolur, heyecanlanmasanız nolur :)

*bütün dişlerini göstererek mwhahaha die güler*[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 20 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
valla hiç heyecan yok tın tın eheh (ne de olsa seneye).ha bu arada bazıalrı o ruyada 260 olayına takmı$lar gıbı bır goruntu olmu$ta;neden bu kdr buyuttunuz anlamadım ben?acıklamı$ ı$te 270 gerek 260 gordum bla bla dıye.ruyaya hakaret veya yuh daha neler yerıne sız de calı$saydınız desem?

ha bu arada;
said:
Jasco, 19 Temmuz 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
adam kabus görmüş resmen!!!260!!nasıl ollur inanamıyorumm !
beh.

bir kıza adam diyen ender ki$ilerdensin,haberin olsun.

onun kız olduğunu nerden bileyim ben de kızım mesela sen biliyor muydun? heh[signature][hline]you gave me life now show how to live
Sosyal ağlarda paylaş

Basligi gordum, sadece herkes insallak istedigi yere girmistir deyip gidecektim derken ilk sayfayi okudum. Nedir bu gereksiz ignelemeler, manasiz satasmalarin sebebi anlayamadim. Sanki en abuk seyler bile paylasilmiyor mu burada? insanin kaderinin belirlenecegi birsey ogrenilecek,tabiki heyecanlanilir. bunu paylasmaktan dogal ne var bilemiyorum. herkeste bir yersiz laf etme girisimi..

yani ne geregi var ukalaligin anlamiyorum, konu basligi icerigi gayet acik belli ediyor, rahatsizlik duyuyorsaniz bakmazsiniz. germeyin insanlari.

Insallak sinava girenler istedikleri yerleri kazanirlar.[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 20 Temmuz 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 20 Temmuz 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
sys 262.166 okul puanıyla 342.166
ea 267.729 okulla 347.729
noolur marmara ing işletmeye giriyiim :(
*yalvarır*

343 müş marmara ing.girebilirsin inş. bende iü ing işletme istiyodum ama 335 miş benim 332 :([signature][hline]you gave me life now show how to live
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 20 Temmuz 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
said:
BeIlow, 20 Temmuz 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
255 aldım sevinsem mi ağlasammı kaldım ortada bea :P

okul puanı nasıl?
gir walla bulldun boş yere seneye çekilmez türev integral trigo

Şimdiden öğrenmeye bak yukarda saydıklarını hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...