twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende eminim ama şimdi tonla paranoya yapıyorum[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eheheh deeseneee 11 e kadar ayvayı yedik ben girip oyun oynıycam kurtulcam bu stresten zuhaasd .... anne yaa[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Benim genel müdürle randevum var yaa:(:(:(... Hatırlatmak zorundamıydın twist(twist deyince sen mi kızıyordun, yoksa karıştırdım mı):D...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 [Bu mesaj Keyzar tarafından 20 Temmuz 2005 09:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 evet demeyin twist mwist pepsi gibi HMPT *küser*[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Sabah suratım asık ofise geldim, topici 2 sayfa okudum, gülmeme yetti.. seviyorum lan ben bu paticiği :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya siz benim twistedemo'cuğumla ne biçim konuşuyorsunuz. kız heyecanlanmış başlık açmış, heyecan yapıyorsanız girmeyin kardeşim. zaten şurda 1 saat 20 fakika kaldı, heyecanlansanız nolur, heyecanlanmasanız nolur :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: metboy, 20 Temmuz 2005 09:41 tarihinde demiş ki: ya siz benim twistedemo'cuğumla ne biçim konuşuyorsunuz. kız heyecanlanmış başlık açmış, heyecan yapıyorsanız girmeyin kardeşim. zaten şurda 1 saat 20 fakika kaldı, heyecanlansanız nolur, heyecanlanmasanız nolur :) *bütün dişlerini göstererek mwhahaha die güler*[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 son bi saat...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hayyy ebesini,bu nası iş ya,açıklayın bitsin işte sanki işkence yapar gibi 11 e kadar bekletiyolar[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 http://oss.osym.gov.tr/ yi aç fürekli f5e bas saat saniye saniye ilerliyo && evet sonunda delirdim[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Pyro, 20 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki: valla hiç heyecan yok tın tın eheh (ne de olsa seneye).ha bu arada bazıalrı o ruyada 260 olayına takmı$lar gıbı bır goruntu olmu$ta;neden bu kdr buyuttunuz anlamadım ben?acıklamı$ ı$te 270 gerek 260 gordum bla bla dıye.ruyaya hakaret veya yuh daha neler yerıne sız de calı$saydınız desem? ha bu arada; said: Jasco, 19 Temmuz 2005 20:46 tarihinde demiş ki: adam kabus görmüş resmen!!!260!!nasıl ollur inanamıyorumm ! beh. bir kıza adam diyen ender ki$ilerdensin,haberin olsun. onun kız olduğunu nerden bileyim ben de kızım mesela sen biliyor muydun? heh[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 255 aldım sevinsem mi ağlasammı kaldım ortada bea :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sys 262.166 okul puanıyla 342.166 ea 267.729 okulla 347.729 noolur marmara ing işletmeye giriyiim :( *yalvarır*[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: BeIlow, 20 Temmuz 2005 11:06 tarihinde demiş ki: 255 aldım sevinsem mi ağlasammı kaldım ortada bea :P okul puanı nasıl? gir walla bulldun boş yere seneye çekilmez türev integral trigo[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya işte okul puanı 70 hepsi ekklenmiş filan yabancı dil den işte yaaa of deli oldumm ben daha yüksek bekliyordum :( normalde ingilizcem süper ama çaktım yaaa off yaa off :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya ben alman lisesinde okuyorum da bizim okulun ÖSSde verdiği okul puanı fln düşükmüş diye bi söylenti var O.o okul puanı notlara bağlı deilmi ? ben habire derslerden 3 falan alırsam nası bi okul puanı gelir mesela hepsi 3 olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Basligi gordum, sadece herkes insallak istedigi yere girmistir deyip gidecektim derken ilk sayfayi okudum. Nedir bu gereksiz ignelemeler, manasiz satasmalarin sebebi anlayamadim. Sanki en abuk seyler bile paylasilmiyor mu burada? insanin kaderinin belirlenecegi birsey ogrenilecek,tabiki heyecanlanilir. bunu paylasmaktan dogal ne var bilemiyorum. herkeste bir yersiz laf etme girisimi.. yani ne geregi var ukalaligin anlamiyorum, konu basligi icerigi gayet acik belli ediyor, rahatsizlik duyuyorsaniz bakmazsiniz. germeyin insanlari. Insallak sinava girenler istedikleri yerleri kazanirlar.[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 20 Temmuz 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ünivsersite dimi bu sori karıştırdım [Bu mesaj Dev tarafından 20 Temmuz 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 lanet olsun ya 36 soruyla kaçirdim istedigim yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: twistedemo, 20 Temmuz 2005 11:20 tarihinde demiş ki: sys 262.166 okul puanıyla 342.166 ea 267.729 okulla 347.729 noolur marmara ing işletmeye giriyiim :( *yalvarır* 343 müş marmara ing.girebilirsin inş. bende iü ing işletme istiyodum ama 335 miş benim 332 :([signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Jasco, 20 Temmuz 2005 10:20 tarihinde demiş ki: onun kız olduğunu nerden bileyim ben de kızım mesela sen biliyor muydun? heh öeh.tmm sutum hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Saat 2 de kalkıp google searche "öss sonuçları" yazıp sınav sonucunu öğrenen bir insan olarak, hayır heyecandan gebermedim.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: twistedemo, 20 Temmuz 2005 11:20 tarihinde demiş ki: said: BeIlow, 20 Temmuz 2005 11:06 tarihinde demiş ki: 255 aldım sevinsem mi ağlasammı kaldım ortada bea :P okul puanı nasıl? gir walla bulldun boş yere seneye çekilmez türev integral trigo Şimdiden öğrenmeye bak yukarda saydıklarını hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 istanbul üni ing işletme oluyoda benim mesela işletmeyi iktisata tercih ederim ben ama marmara ing iktisat daha mı iyidir ki? hmpt babam çok aşağıladı puanımı ühüüü[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 seneye girecek olanların işi çok daha zor, bu yıl yerleşme şansınız varsa değerlendirin bence[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar