Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Zagg, 13 Temmuz 2005 23:44 tarihinde demiş ki: ama kola yapabilme imkanım olsa kasmam kendimi.. Burdan yola çıkarak, belki denemek isteyenler olabilir diye düşündüm. A couple of years ago the information shown below could have been worth millions to certain mineral water manufacturers. You could still save yourself a few quid by following the procedures below. Although i doubt it would be very cost-effective. At last, after over 100 years of total secrecy, the recipe for Coca- Cola has been revealed in a book by Mark Prendergast who claims to have found it on a piece of paper titled "X" in a company archive. Anyway. Here is the method in full : Take Coriander Oil (a trace) Orange Blossom Oil (a trace) Orange Oil (0.94g) Lemon Oil (1.79g) Nutmeg Oil (0.14g) Cinnamon Oil (0.41g) Mix them in alcohol (9.97g) and water (5.50g) Shake well and let stand for 24hrs. The mixture will separate. At the top will be a clear yellow liquid, this is the cokes secret "7X" flavouring. Dissolve Sugar (4.88kg) in a tiny amount of boiling water and allow to cool. Add Caramel (73g) Caffeine (6.3g) Phosphoric Acid (22.4g) A sprinkling of powered nut from the Kola tree. And purists may add Coca Leaf (2.24g) After first removing the cocaine! You should now have a thick syrup. Add Lime juice (61g) Glycerin (38.7g) Vanilla Extract (3.05g) and "7X" Stir hard and dilute with 5.5 parts chilled carbonated water. You should now have 50 litres of Coca-Cola! Easy Really! Alın, türkiyede koka yaprağı bulmanız mümkün değil zaten artık koka yaprağı kullanılmıyor kolada.30'larda yasaklandı. Resim koyamıyorum ne yazık ki, kasacak olan varsa ve anlamadığı noktalar olursa tercüme konusunda yardımcı olabilirim, şimdi kasamadım pek.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 c/p sux.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cola turka gibi bişi olur heralde belki daha da kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 öhönk coca colada koka yaprağı yokmu yani bende bitkidir iyidir diye içiom :D[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 euhahua bitkidir iyidir:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Kristal Kola olur ondan. :9 bu arada alakasız olacak ama Fruko Ice kadar iğrenç bişey içmedim arkadaş , aklıma geldi de şimdi.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hymn +1 Walla bişi olmaz ondan :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Olsun yinede yapmıyım ben :D[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla ben bakkala gidip kola almayi yeglerim :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 b une be saadettin teksoy un ağzından anlatılmış gibi lol[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Temmuz 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Easy Really! bebek işi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Canım kola çekti evde kola yok yaw.. (ulan yukarıda yazanlardan yok ki evde..) Bir kahve yuvarlıyıp yatayım ben iyisimi[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Temmuz 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Kristal Kola olur ondan. :9[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Mayhem, 15 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki: c/p sux. tadı da rezil olur simdi onun, böeak...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wussy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cola turca olursa en ii ihtimal..bnce le kola =)[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… turunch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bunların sonucunda Coca Cola ya duyulan bağımlılık derecesi düşecek mi acaba?? :-?[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bunun içinde bir ben yokum... O değil de fosforik asit nereden temin edeceğiz? Kimyasallar yapan bir firmayla mı anlaşmamız lazım? Eğer öyle olursa Merck kalite mi Farma kalite mi alalım? [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:36 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Kolayın tarifi sır falan diye bir olaya inanmıyorum. Çok istiyen, labratuarda gidip analiz ettirir gramı gramına bütün kimyasalları falan öğrenir. Sorun bu tarifin patentli olması ve patentte belirtilenlerden daha fazla yada az koyunca kolanın tadının bozulması. Patent ile aynı olmayıp gene aynı kola tadını yakalamak için daha farklı maddeler koymaya çalışıyorlar işte ama kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… odchu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 guzel tarif_ bi de ben soyle biliyorum ki, coca colanin patenti alinmis degil; cunku patenti alinan urunlerin, tekniklerin, teknolojilerin halka acik olmasi gerekiyor, ucretli ya da ucretsiz. analiz olayina gelince o kadar kolay mi (bi de isin icinde uretim teknikleri var) yoksa gerekli mi diye sormak lazim... Pepsi, Coca Colanin sirlarini ele gecirip ne yapacak, onlar da yurumus gitmis zaten. Ya da kristal kola, coca colanin tadina ulassa basarili olabilecek mi, dagitim gucu elinde olan kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi zaten iki şise alıyorum kola ikisnin tadı farklı oluyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bilmem kac yıl gectikten sora patent olayı zaten bitmiyomu televizyon gibi felan yalan olmulştur kolanın patentide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pulkas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ayrıntılı bilgi için http://www.wikihow.com/Make-OpenCola [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 coca cola fabrikasında gördük, 300ml coca cola özütü geliyor amerikadan koskoca tank ın içine koyuyolar belki 2 ton cola oluyo ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rap_antikor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 coca-cola cocainden yapılıomuş...ondan bağımlılık yapıyomuş.. [spo]..diyip ortamı geriyimmi ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ulfang Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 maliyetten bahseden yok 3 bardak kola içicem diye 1k ytl mi harcıcam hemde Le Cola (jelibonlu kola) pöhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Mayhem, 15 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki: c/p sux. tadı da rezil olur simdi onun, böeak...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cola turca olursa en ii ihtimal..bnce le kola =)[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bunların sonucunda Coca Cola ya duyulan bağımlılık derecesi düşecek mi acaba?? :-?[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bunun içinde bir ben yokum... O değil de fosforik asit nereden temin edeceğiz? Kimyasallar yapan bir firmayla mı anlaşmamız lazım? Eğer öyle olursa Merck kalite mi Farma kalite mi alalım? [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:36 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Kolayın tarifi sır falan diye bir olaya inanmıyorum. Çok istiyen, labratuarda gidip analiz ettirir gramı gramına bütün kimyasalları falan öğrenir. Sorun bu tarifin patentli olması ve patentte belirtilenlerden daha fazla yada az koyunca kolanın tadının bozulması. Patent ile aynı olmayıp gene aynı kola tadını yakalamak için daha farklı maddeler koymaya çalışıyorlar işte ama kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 guzel tarif_ bi de ben soyle biliyorum ki, coca colanin patenti alinmis degil; cunku patenti alinan urunlerin, tekniklerin, teknolojilerin halka acik olmasi gerekiyor, ucretli ya da ucretsiz. analiz olayina gelince o kadar kolay mi (bi de isin icinde uretim teknikleri var) yoksa gerekli mi diye sormak lazim... Pepsi, Coca Colanin sirlarini ele gecirip ne yapacak, onlar da yurumus gitmis zaten. Ya da kristal kola, coca colanin tadina ulassa basarili olabilecek mi, dagitim gucu elinde olan kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi zaten iki şise alıyorum kola ikisnin tadı farklı oluyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bilmem kac yıl gectikten sora patent olayı zaten bitmiyomu televizyon gibi felan yalan olmulştur kolanın patentide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ayrıntılı bilgi için http://www.wikihow.com/Make-OpenCola [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 coca cola fabrikasında gördük, 300ml coca cola özütü geliyor amerikadan koskoca tank ın içine koyuyolar belki 2 ton cola oluyo ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 coca-cola cocainden yapılıomuş...ondan bağımlılık yapıyomuş.. [spo]..diyip ortamı geriyimmi ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 maliyetten bahseden yok 3 bardak kola içicem diye 1k ytl mi harcıcam hemde Le Cola (jelibonlu kola) pöhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar