bilkan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Belki erken diyeceksiniz ama aklıma gelmişken yazmak istedim.Sizce TRT aynı tutuma devam etmeyip de yarışma için yine bir şarkı ısmarlamak istese bu şarkıyı kimin bestelemesini ve yorumlamasını istersiniz. Tam emin değilim ama bugün Göksel olabilir diye düşündüm bir an.Kendi bestelediği bir şarkıyla katılabilir mesela, tabii bu şu anki fikrim ileride ne olur bilemem.Sanki bu işin seçimi bana kaldı da ...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 mustafa sandal'ı istiyoruz[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ismail yk[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tarcan Rulle girse kazanırız da :D boşver.. Bizim grup girçek Krokilus Petrolmanlar..[signature][hline]Köylüler Rullaz..
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 metin tok .sampuanlar ligi acilis muzigi ile gitsin ciddiyim.
wook Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 demir demirkan bestelerse super olur[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? [Bu mesaj wook tarafından 21 Temmuz 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 grup hepsi.[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 çetin çetinkaya "sie liegt an meinen armen" :D[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Erutan, 20 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Tarcan Tarcan kim? Tarık Tarcan mı ne öyle biri vardı sanırım, onu mu kastediyorsun?[signature][hline]Beş Hececiler
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 mfö isterim ben, normalde dinlemem ama yaşlarından olsa gerek müzikleri kaliteli.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 BOYS ANILAR 4EVER![signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: taz, 21 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: gülşen ewet gel gel sarışınımla ii bi yol yakalayacagına inanıyorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Loli-pop, 21 Temmuz 2005 00:07 tarihinde demiş ki: grup hepsi. super tercih 1 defa sahne showu enfes olur 2 concept oalrak uygunlar amac sonucta genc amator sarkıcılar 3 sarkılarıda gayet elenceli[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hepsi olur. ingilizce olmalı buda gerek + show olmalı + gülseren gibi dolma yüzlü dişlek biri olmamalı[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gülseren bi asrın hatasıydı ztn..en az 50 kere şarkının içinde hey demesi yok mu bitirdi beni.. ztn şarkı b.mb.k iiice içine etti..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 nez ciksin iki gobek kivirsin iki de laf etsin bitti zaten, avrupadaki erkeklerin oylarini toplariz.. hem belly dancing yapar turk isi olur Hem gozlerimiz doyar[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
arina Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hepsi olabilir bencede[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ne kadar sevmesemde kurban (dağlıyo mu onuda bilmem) ile katılalım adamlar böyle tipleri görünce hiç olmazsa akıllarındaki trürkiye imajı da değişiyo hem ne kadar sevmesemde iyi müzik yapıolar kendi çaplarında[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Nez yönetir harbiden Nez bi çıkcak 2 sallicak off off Avrupa sallanır be ne diyonuz![signature][hline]Köylüler Rullaz..
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gulseren hariç herkes çıkabilir.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bence Göksel olmasın da kim olursa olsun. Ne biliyim garip geliyor bana şarkıları, hele o şarkısı neydi ya karar verdim mi öyle birşey di sanırım. İnsan dinlerken başka diyarlara gidiyor :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 replikas isteriz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 21 Temmuz 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: wook, 21 Temmuz 2005 00:06 tarihinde demiş ki: demir demirkan bestelerse super olur Katılıorum Demir abi cıksa bi *Berlin vake up I'm back home* dese kesin birinci oluruz.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bence pamela gitsin[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Öne çıkan mesajlar