venorik_velglarn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Eberron diye birşey çıkacakmış galiba. Wizardsın sitesine girdim, yeni campaing setting haziranda çıkacakmış diye birşeyler yazıyordu. Nedir bu Eberron? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Bi de campaing setting 3.5e mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 D&D online oyunun geçeceği dünya. High magic tir kendileri. Wizards açıklamsında biz bütün dünyaları alddık karıştırıp çorba yaptık diyordu :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 şu ana kadar çıkan bütün kitaplardaki herşeyin bulunabileceği son derece high magic ve kozmolojik açıdan bakınca tiksinç bulduğum bi dünya. Hack'n Slash'in allahı gibi geliyo bana. FR halt etmiş yani o derece... ortaya çıkış özelliği açısından ilginç bir de olayı var. binlerce kişi kendi generic dünyalarını wizards'a gönderiyolar. sonra elene elene seçim yapılıyo. en son bu eberron kalıyo. yani generic bi dünya bu.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ozel bir setting...artworkunu yapan adam bile afrika,Turk,Hındıstan tabanlı cızımler yapmıs,bı bakıyosun ana HUN tıplı bı adam.Bıcok cızım metalık genclerle dolu ama ustunde ugrasılmıs onlıne bı oyun nasıl olur Torılı pıc etmeyelım mantıgındada uretılmısde olabılır.Ben pdf ını cekıp ıncelıcem bakalım nasıl..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ben biraz anladım galiba atmosfer olarak medieval fantasy kavramından uzaklaşmışlar onun yerine güney amerika yerlileri ve orta doğudaki masalları (1001 gece masallarını, 40 haramileri andıran şeyler var) karıştırmışlar. high magic olması bence zaaten kötü bişi. Bence Wizard ve ya Barbarian oynatmayı sevenlerin hoşuna gidebilir. Bana pek hitap etmiyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 sen ranger olduuna göre etmiyodur heralde:) ben de son frpden gördüümüz kadarıyla wizardı berbat oynadığıma göre bana da hitap etmiyo demektir:) bendeki ilgisini hızla kaybediyo d&d online ne umdum ne buldum..[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 D&D on-line ne alaka yaw? eberron baya baya campaign setting.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 d&d online da kullanıyomuş ondan dedim öle. ben daha rp ağırlıklı düşünmüştüm hayal işte:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 grudge nasıl setting? eberron sadece realm. d&d online 3.5e (öğğk) kullanacak.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 gerçi gaza gelip söyledim ama benim bilgim doğrultusunda yazdığım gibi olacak. yeni editionsa da adam olsunlar bokunu çıkarmasınlar öle zırt pırt ed yapıp.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Eberron bi campaign setting, tıpkı dragonlance yada forgotten realms gibi. D&D online çıktığında Eberron dünyasında geçiyor olacak. Kural olarak belki D&D 3.5 (hiçte öyle öğğk değil bence) belki 3.75 kullanır[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 3.86 kullancaklarmış ben aldım haberini :-p infernal:walla bitek warforged diye mekanize bi yeni ırk var. onlar ilgimi çekti. nası olcaklarını merak ediyorum biraz. onun dışında tiksinç buldum okuduğum şeylerden dolayı... dediğim gibi dungeon crawl ağırlıklı bi setting gibi görünüyo...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Başlamadan once sunu iyice ogrenelim burası Toril degil Drizzt Elm yok burda kapattık onları biz.. Eberron is a world formed by a combination of cottage industry and a renaissance that came about as the result of a devastating magical war (nearly on the scale of a nuclear war). Recent History of Eberron As the campaign begins, Eberron emerges from a long and devastating war. The nations of the continent of Khorvaire were once part of a great kingdom of legend, the mighty kingdom of Galifar. When King Jarot died, his five heirs, each in command of one of the Five Nations that comprised the kingdom, refused to bow to tradition. Instead of allowing the eldest son to take the crown, the siblings rallied their vassals and each vied to take control of the kingdom. Over time, this decades-long conflict became known as the Last War, for everyone imagined that when it finally ended the taste for bloodshed and battle would be wiped from the face of Khorvaire. The Last War continued for more than a century, with each of the Five Nations alternately fighting against or alongside one or more of the others as alliances and animosities shifted as fast as the wind in the Shargon Straits. In time, other nations formed as deals were made and opportunities presented themselves. After 102 years of fighting, the leaders of the recognized nations of Khorvaire (which now numbered twelve) met at the ancient capital of Galifar to draft a peace. With the signing of the Treaty of Thronehold, the Last War came to an end. Today, the nations of Khorvaire seek to rebuild and prosper as the new peace spreads across the land. While technically at peace, the nations continue to vie for economic and political supremacy. Minor skirmishes break out every so often, especially in the more remote sections of the continent and on the most hotly contested borders. Espionage and sabotage are the preferred method of diplomacy, as the nations engage in trade and discussion in public while working intrigues and double-crosses in the shadows. Bu da artwork calısmalarından bırı fazlasıyla Hun a benzıyor arkadas... Nedeni...I've always been influenced by motifs and designs from different cultures (African, Turkish, Native American, Arabian, etc) so I naturally infused a lot of that to help define each Eberron culture. Grudge'ın bahsettigi warforgedlardan bırı...mage hemde vay vay... Orcsuz bi setting dusunulemez...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bakalım nasıl olacak görücez. şuradan baktığımda diablo'nun masaüstü olanı gibi birşey duruyor karşımda grudge'ın dediği gibi. inşallah öyle olmaz. axedice, 3.5e oyundaki bütün dengeleri altüst etti, tabi sen beğenmiş olabilirsin lafım yok ama çoğu kişi 3e devam ediyor (bir de 2e oynayanlar var ama onları saymıyorum :))[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 3.5 ed hiçbirşeyi değiştirmedi aslında. zaten var olan kuralların açıklamalarını netleştirdi. ayrıca broken olan bazı olayları düzeltti. bence 3rd. ed devam edilmesinin temel nedeni pekçok dm'in elinde hala sadece 3rd. ed kitaplarının bulunuyor olması...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Direk Tarih..Roma İmp. dağılmış sonra yüzyıl savaşları olmuş..Sonra sözde bir paktla anlaşılmış ve diplomatik ve politik çekişmelerle geçen bir dünyayı anlatıyor şu yazılanlar..Tam bir gerçek medieval olayı ama tabii farklı tarzda kahramanların olması da güzel bi şey en azından yenilik..[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: BonePART, 21 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: b kere isimden kaybediyo ebenin gibi bi isim konu başlığını görünce koptum bu sebepten dolayı -aaa abi selam ne oynuosunuz? -eberron -abi tamam kızma sordum sadece ebeme başlamana gerek yok -eben değil eber, eberron. çok komik bi örnek olmadı da ne demek istediğimi anlatabilmiştir sanırım.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 arcane in uykusu gelmiş eheh:) Bu arada D&D de robot var. Lantanlı gnome amcamlar abartıp cyborg,mech falan yapıyolar. Hatta sadece bunun için bi prestige class bile var. Galiba Trial of Cyric teydi, gnomeların inventor tanrısı büyüden etkilenmeyen hayvani güçlü bi mecha yapıyordu cyric e bilimin büyüden üstün olduğunu kanıtlamak için.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: BonePART, 21 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: hack n slashte ustayim gozlerini hastasiyim moduna giremedigimden sallaaa :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: axedice, 05 Haziran 2004 11:28 tarihinde demiş ki: Hatta sadece bunun için bi prestige class bile var. gnome artificier yada inventer mıydı neydi onlar... neyse eberron a gelince ....bu campaign(G N den önce geliyor artık yanlış yazmayın) setting i yaratan amca pentagon hava kuvvetlerinde çalışıyomuş haberiniz olsun...ona göre beğenmesseniz hemen bi airstrike..:D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 arkdaşlarımın eberronda oynadığı bi oyuna warforged artificier olarak girmeye karar verdim. bi kaç sorum var. artificierler işe yararmı? warforged artificierler işe yarar mı? infüzyonları çılgınlar gibi özellikler veriyo (keen, bane, etc..). wand, rod, scroll onlardan soruluo peki bu adamlar gruba büyülü cephane sağlamaktan başka ne yapar? son olarak kendime bi irondefender yapsam faydasını görürmüyüm, yani bunun hırsız olanı filan da varya ondan mı yapsam? bunları cvplarken çok tecrübeli bi oyuncu olmadıımı göz önünde bulundurarak cevaplandırırsanız sevinirim.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 16 Temmuz 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 1-artificierler bence buyuculerden bile daha guclu olabiliriler cunku her class'in esyalarini kullanabiliyorlar her buyu scrolldan yapabiliyolar.Ayrica kendi esyalarini yapabildikleri icin ne gerekiyosa en gucluden en gucsuzune kdr her buyulu esyayi yapabilirsin. 2-Warforged artificier'in diger classlardan farkli bi avantaj1 var o da infusionlari sadece esyalarina degil kendi ustune de yapabiliyor ayrica ac si fln baya cok.Dejavantaji ise dragonmark alamiyor bu da biraz sorun olabiliyor. 3-Artificierler hem buyucu/bard/cleric/druid buyleri yapar hem de party dekilerin esyalarini gelistirerek avantaj saglarlar. 4-Bence iron defenderdan baska digerlerini de yap ilk olarak dedicated wright yap sen zindanlarda cirit atarken senin xp-malzeme parasini odedigin isleri(sadece bir gorev verebiliyon)yapiyor.Iron defender yapicaksan lvl 10 a fln gelmeden yap sonra onun hit pointini yokselt manyak hp si oluyor (limiti yok eklemenin paran oldugu surece)100 hit dice lik iron defenderi bi dusunsene ne guclu olur. NOT:Eberron hakkinda baska bisi lazim olursa soyle elimden geldigi kdr yardimci olurum. [Bu mesaj cyberlord tarafından 20 Temmuz 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 infernal şey demiş yukarda 3.5 dengeleri bozdu.nedir bozulan denge kuzum.cidden merak ettim yani.iki edition ının da core kitaplarını okudum olması gereken gibi olmuş.aydınlatın beni[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yukarida 100hd lik iron defender demistim bi daha bakinca en fazla crafter lvl-2 hd si oluyomus yanlis yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar