Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

achilles icin boyle diyolar --> "O"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benden duymus olmayin ama achilles icin hipne diyolar. meger patricklus kuzeni falan degil partner ayaginaymis. hatta resimleri falan varmis tabletlere kazinmis, sinemayi cekerken herkeze izletebilip ratingi kaybetmesinler diye degistirmisler. hatta ilk hipne cift de denirmis.[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Mesaj tarihi:
evet dooru bizim fransiz literaturcude oyle soyluyor, adam zaten 5246565 yasinda kesin gormustur o zamanlari :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 20 Temmuz 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
lan adam savaşcı lan yunanistan ın en buyuk savaşçısı lan. nası gay olsun lan kafanı kullan lan....

yünanistan?

birinci dünya savaşında da bizim bi bölüğü telef etmiş aşil. sonra bizde bi nine bunun aşil tendonuna bastonla vurmaya başlamış bu da ölmüş.
Mesaj tarihi:
Olmas mı ya asıl o devirlerde vardı hibnelik :D
O zamanlarda olmasaydı bu zamanda da olmasdı dimi :P[signature][hline]name= _Shujinko_
lvl=6*
clan= yoq :(
Karus_Assasin
Baş Düşman= DraBuLL
Server= Xigenon
Mesaj tarihi:
sezar, brütüs vb bunların hepsi hem erkek hemde kadınlarla erkeklerle ilişki yaşamış insanlara örnekler... eski roma ve yunanistanda erkeklerin veya kadınların birbirlerinden hoşlanıyorlarsa beraberlik yaşamalarına cok yaygın rastlanılırdı... bu olayların azalması ya roma yaza bizans imparatorlugunun hristiyanlıgı kabul etmesiyle başlıyor...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
O zaman biseksüellik normaldi ki erkeklerde[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Mesaj tarihi:
said:
schaker777, 20 Temmuz 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
evet dooru bizim fransiz literaturcude oyle soyluyor, adam zaten 5246565 yasinda kesin gormustur o zamanlari :P

muhooaohoahoa 5246565 yaş ne lam? :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
said:
Tuor_annare, 20 Temmuz 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
hatta apollonun tapınağında rahiplere tecavüz ediyodu

apollo tapınagındad her sene rahibeler (rahipler degil) apollaya tapınmak amacıyla çeşitli sınıftan çeşitli erkeklerle yılda bir kaç defa ilişkiye girerlerdi
Mesaj tarihi:
aşilles O'ysa o bize ne. :([signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
sen git anli sanli koca bir savasci ol . dunya seni gay olarak hatirlasin . yazik heeheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Hatta filmde annesiyle konuşurken yıllar sonra hatırlanman için birşeyler yapman gerekiyor diyordu..
Yapmış işte... :D lol..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
  • Yeni Oluştur...