Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 benden duymus olmayin ama achilles icin hipne diyolar. meger patricklus kuzeni falan degil partner ayaginaymis. hatta resimleri falan varmis tabletlere kazinmis, sinemayi cekerken herkeze izletebilip ratingi kaybetmesinler diye degistirmisler. hatta ilk hipne cift de denirmis.[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 evt, htta filmden sonra nickini achilles yapan erkeklerle dalga geçilirdi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hmm güzel bende bunu arıyordum kaç zamandır.. (başka bir deyişle WTF?)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eee? Bu yeni bir şey değil ki? Hep öyleydi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 lan adam savaşcı lan yunanistan ın en buyuk savaşçısı lan. nası gay olsun lan kafanı kullan lan....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Desolator Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o çağlarda cinsiyet yoktu diye biliyorum ben.. yani hoşlanıyosa yatıolarmış.. böyle bu olay.. cinsiyet kavramı yoktu ki hipnelik kavramı olsun
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 evet dooru bizim fransiz literaturcude oyle soyluyor, adam zaten 5246565 yasinda kesin gormustur o zamanlari :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Nebuch, 20 Temmuz 2005 21:53 tarihinde demiş ki: lan adam savaşcı lan yunanistan ın en buyuk savaşçısı lan. nası gay olsun lan kafanı kullan lan.... yünanistan? birinci dünya savaşında da bizim bi bölüğü telef etmiş aşil. sonra bizde bi nine bunun aşil tendonuna bastonla vurmaya başlamış bu da ölmüş.
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Olmas mı ya asıl o devirlerde vardı hibnelik :D O zamanlarda olmasaydı bu zamanda da olmasdı dimi :P[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sezar, brütüs vb bunların hepsi hem erkek hemde kadınlarla erkeklerle ilişki yaşamış insanlara örnekler... eski roma ve yunanistanda erkeklerin veya kadınların birbirlerinden hoşlanıyorlarsa beraberlik yaşamalarına cok yaygın rastlanılırdı... bu olayların azalması ya roma yaza bizans imparatorlugunun hristiyanlıgı kabul etmesiyle başlıyor...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eski zamanlarda erkek ...mek güç göstergesiymiş sanırım.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 O zaman biseksüellik normaldi ki erkeklerde[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 takılsın bize ne?[signature][hline]Aslında..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bunların alayı O ...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 vardı eskiden öyle.[signature][hline]peace!
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: schaker777, 20 Temmuz 2005 21:58 tarihinde demiş ki: evet dooru bizim fransiz literaturcude oyle soyluyor, adam zaten 5246565 yasinda kesin gormustur o zamanlari :P muhooaohoahoa 5246565 yaş ne lam? :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 butun kadınları kral aldıgından bunlarda birbiriyle .... anladınız[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hatta apollonun tapınağında rahiplere tecavüz ediyodu[signature][hline]We have work to do!
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bizi ilgilendirmemeli.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Tuor_annare, 20 Temmuz 2005 22:42 tarihinde demiş ki: hatta apollonun tapınağında rahiplere tecavüz ediyodu apollo tapınagındad her sene rahibeler (rahipler degil) apollaya tapınmak amacıyla çeşitli sınıftan çeşitli erkeklerle yılda bir kaç defa ilişkiye girerlerdi
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Shadowcast, 20 Temmuz 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Tamam [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aşilles O'ysa o bize ne. :([signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sen git anli sanli koca bir savasci ol . dunya seni gay olarak hatirlasin . yazik heeheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hatta filmde annesiyle konuşurken yıllar sonra hatırlanman için birşeyler yapman gerekiyor diyordu.. Yapmış işte... :D lol..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Öne çıkan mesajlar