Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar benim bi arkadaş öss ye sözel bölümünden girdi ve 2 yıllık tercıh yapmak istiyor.. sözellerin 2 yıllık tercıhleri var mı? varsa kitapçıkta hangi sayfada ya da hangi bölümden seçilecek?[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi tablo 3-B yanılmıyorsam bi bak incele derim ben[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tamam bakalım hemen saolasın[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gir tercih robotlarına bak... sözel bölümleri sözel öğrencileri bilir ama sende tercih motorlarından bulabilirsin[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya bu tercih motorlaro ned,r ? hani kültür dershanesinin kullandığı filan var yazıyorsun puanını girebileceğin bölüm çıkıyor hemen acaba nerden bulurum bunu :/[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Optik bölümü süper...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tercih robotunu http://www.dogrutercih.com adresinde bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu iki yıllıklarda meslek liselerine öncelik tanıyorlar mı? Yoksa puana göre mi alıyor. Bende sağlık teknisyenliğine girmek istiyorum ama kontenjanlarının az ve meslek liselerine öncelik tanınıyorsa açıkta kalma ihtimali bile var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 meslek liseleri bu sene geçen seneye oranla çok çok az bi başarı sağlamışlar. Bu yüzden çok boşluk kalıcakmış rahat olun yanı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: turambarturin, 20 Temmuz 2005 16:22 tarihinde demiş ki: abi tablo 3-B yanılmıyorsam bi bak incele derim ben tablo 3 b de 4 yıllıklar var.Şuan elimde kitapçık var gördüklerimi yazayım bu arada tablo 3 a sanırsam''Merkezi Yerleştirme ile Öğrenci Alan Meslek Yüksek Okulları ve Açık ÖğretimÖnlisans Programları'' diyor Aşçılık Büro yönetimi ve Sekreterlik Cilt bakımı ve güzellik Çocuk Gelişimi Radyove televizyon yayıncılığı Yerel yönetimler Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik Halı ve kilim El sanatları Kuaförlük Adalet meslek yüksekokulu Halkla ilişkiler Gastronomi ve mutfak sanatları Çini işlemeciliği Fotoğrafçılık Yani benim görebildiklerim bunlar[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: St_Dreamer, 21 Temmuz 2005 12:05 tarihinde demiş ki: said: turambarturin, 20 Temmuz 2005 16:22 tarihinde demiş ki: abi tablo 3-B yanılmıyorsam bi bak incele derim ben tablo 3 b de 4 yıllıklar var.Şuan elimde kitapçık var gördüklerimi yazayım bu arada tablo 3 a sanırsam''Merkezi Yerleştirme ile Öğrenci Alan Meslek Yüksek Okulları ve Açık ÖğretimÖnlisans Programları'' diyor Aşçılık Büro yönetimi ve Sekreterlik Cilt bakımı ve güzellik Çocuk Gelişimi Radyove televizyon yayıncılığı Yerel yönetimler Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik Halı ve kilim El sanatları Kuaförlük Adalet meslek yüksekokulu Halkla ilişkiler Gastronomi ve mutfak sanatları Çini işlemeciliği Fotoğrafçılık Yani benim görebildiklerim bunlar Tablo 3-a ve 3-b dekiler 2 senelik bölümler sadece tablo 4 dekiler 4 senelik ve üstü programlar.. Yanlış yönlendirme yapmayalım!!![signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tablo 3-b nin tamamı 2 yıllık programdır. istersen bir daha kontrol et[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 oh ya pardon arkadaşlar öyleymiş :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: BeIlow, 20 Temmuz 2005 16:25 tarihinde demiş ki: ya bu tercih motorlaro ned,r ? hani kültür dershanesinin kullandığı filan var yazıyorsun puanını girebileceğin bölüm çıkıyor hemen acaba nerden bulurum bunu :/ Düzeltme gereği duyuyorum Kültür Dershanesi değil Kültür Üniversitesi'nin sitesidir ayrıca Dershane ile üniversite tamamen zıt ideolojilere sahip insanlara ait olup aralarında hiç bir bağlantı yoktur!!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar