Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bugün 11'de açıklanıyor sonuçlar,ben paçayı kurtardım ama bekleyenlere allah sabır versin :) o kadar konuşuldu felan kim kaç yaptı yazın bari açıklanınca :)[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hadi hayırlısı.kazanan adamın hali başka oluor crisim dopum.[signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 20 Temmuz 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bekliyoruz bakalım :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hehehe geri sayım..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Geçen sene biz de bu yollardan geçtik, aah ah bir sene geçmiş ya[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bakalım kaç puan alacam :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sınavdan önce aldığı her 290 lı puanı gelip buraya yazan arkadşlar da yazsın sonuçlarını hiçbiri ortalıkta gözükmüyo niyeyse[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hastamısın Jasco adamlar zaten dumur olmuş bir şekilde oluyorlar.Birde sizin merakınızımı geçiştirecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Akşam çok içmişiz,midem fena...Tabi ne varsa karıştırdık malibu,bira,viski,vodka...DAyanmıyor bünye.Allah herkesin gönlüne göre versin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hasta değilim de blackchaos össden önce bağıra bağıra ortalıkta dersane puanlarını ilan edip milletin moralini bozması da güzel en azından benim bozuluyodu hehe belki de hastayım(:[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 42 dakika kaldı...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Jasco, 20 Temmuz 2005 10:15 tarihinde demiş ki: hasta değilim de blackchaos össden önce bağıra bağıra ortalıkta dersane puanlarını ilan edip milletin moralini bozması da güzel en azından benim bozuluyodu hehe belki de hastayım(: kompleksli desem kavga mı çıkarırım? ilk yazdıın yazı öyleydi ama ... seni tanımıyorum dersane puanlarını bağıranlarıda tanımıyorum bu arada[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 38 dakika [Bu mesaj k-Potti tarafından 20 Temmuz 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Sonuç açıklama zamanı : 20/7/2005 11:0:0 Sistem zamanı : 20/7/2005 10:28:9[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar hep birlikte,TEEKBİİİRR(Allahu Ekber diyeceksiniz ardından)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: twistedemo, 20 Temmuz 2005 10:20 tarihinde demiş ki: said: Jasco, 20 Temmuz 2005 10:15 tarihinde demiş ki: hasta değilim de blackchaos össden önce bağıra bağıra ortalıkta dersane puanlarını ilan edip milletin moralini bozması da güzel en azından benim bozuluyodu hehe belki de hastayım(: kompleksli desem kavga mı çıkarırım? ilk yazdıın yazı öyleydi ama ... seni tanımıyorum dersane puanlarını bağıranlarıda tanımıyorum bu arada kompleksli değil stresli diyelim.ya da ne istersen de ne kavgası(:[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 onlara bidüşmanlıın varmış gibi geldi bende her dk ösymyi açmış f5e basan bir insanım =) şuanda dediklerim ciddiye alınmasın[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 siteden ilk 30 dakka bakamıycaz yaw :) teldede kntr yok turkcell yollasın hemen biri turkcell den baksın bnmkineeee yada 5 kntrcuk yollasın[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 twistedemo ben de senin gibi bütün sene çalıştım saldırgan gözüküyorsam tembel olduğumdan değil,heycan yapıyosun bişey oluyor sınavın bi şekilde beklediğinden kötü geçiyor sonra böyle herşeye abuk tepkiler vermem normal kusura bakma kabalık etiysem(:[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Sansürlü küfür ettim, ama nefr mesajımı komple sildi. [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Temmuz 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aynen :([signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla site açılmamaya başladı sonuçlar geliyor heralde =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 site zaten açıktı :P[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 fakemiş =D yok 3 sn de 1 refreshliyordum açılmadı 2 dakka filan ondan dedim =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 www.dogrutercih.com sonuçlardan sonra girinde bakın bir...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar