Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss'de kaç puan aldınız?

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

Bugün 11'de açıklanıyor sonuçlar,ben paçayı kurtardım ama bekleyenlere allah sabır versin :)

o kadar konuşuldu felan kim kaç yaptı yazın bari açıklanınca :)[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jasco, 20 Temmuz 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
hasta değilim de blackchaos össden önce bağıra bağıra ortalıkta dersane puanlarını ilan edip milletin moralini bozması da güzel en azından benim bozuluyodu hehe belki de hastayım(:

kompleksli desem kavga mı çıkarırım?

ilk yazdıın yazı öyleydi ama ...

seni tanımıyorum dersane puanlarını bağıranlarıda tanımıyorum bu arada[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 20 Temmuz 2005 10:20 tarihinde demiş ki:
said:
Jasco, 20 Temmuz 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
hasta değilim de blackchaos össden önce bağıra bağıra ortalıkta dersane puanlarını ilan edip milletin moralini bozması da güzel en azından benim bozuluyodu hehe belki de hastayım(:

kompleksli desem kavga mı çıkarırım?

ilk yazdıın yazı öyleydi ama ...

seni tanımıyorum dersane puanlarını bağıranlarıda tanımıyorum bu arada

kompleksli değil stresli diyelim.ya da ne istersen de ne kavgası(:[signature][hline]you gave me life now show how to live
Sosyal ağlarda paylaş

twistedemo ben de senin gibi bütün sene çalıştım saldırgan gözüküyorsam tembel olduğumdan değil,heycan yapıyosun bişey oluyor sınavın bi şekilde beklediğinden kötü geçiyor sonra böyle herşeye abuk tepkiler vermem normal kusura bakma kabalık etiysem(:[signature][hline]you gave me life now show how to live
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...