BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok sin oldu ya :-)[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yeter kı sen ıste hemen degıstırırım walla ya ben gecelerı daha cok onlıne olucagım ıcın her partye gırmek ıstıom o yuzden sin cok kafamda guzel yatıo prıest le de ugrasmak ıstemıom[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 priest ucuz karakter :P fatih şimdi kızar ama neyse. bu arada priest reddedecek bi party/clan vs. tanımıyorum...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 len adonis te aynıydı 36 kişilik clanda 2 mage vardı yaw:) neyse 3 sene mage oynamıştık gene mage oynıycaz bak ..2.günden tek aoe harpy yapamam ha ona göre:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yoruldum ben bu organizasyon işinden murtazaya devrediyorum olayları. zaten gönüllü olarak istedi clan/ekip/ekipmandan artık murtaza sorumludur. nooblarada bizzat lvl kastırıcakmış , yırttı kendini bu olay için bende olm saçmalama nasıl kastırıcan 30 kişi fln dediysemde dinletemedim. misyon edinmiş adam yani anlicagınız.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 excuse me?[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 :lol:[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Murtaza, 10 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki: excuse me? you dont need an excuse for that kid, its gods gift[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 i m not that talented...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 beni de sayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi murtaza abi fln orc mu oluyo, ben başta orcolurum dedim ama kasar o şimdi, insan olcam ben en iyisi, tüm pati ahalisi feci gaz oldu, umarım gazoz olmayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 geliyorum diyip gelmiyen böyle olsun ->[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok aradın mı len o resmi ehiehi :P umarım bu kadar yazı boşa gitmez. herkes bişeyler yapacak bakalım. bi ara kirpiyle ben de xign. a buna benzer ümitlerle başlamıştık :P[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kesinlikle yeni servera başlamayı düşünüyorum ve karustan yanayım ... Mage charla oynarım büyük ihtimal [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 10 Temmuz 2005 06:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Buz'un yanındayım orc'um Warriorum Nickde hazır. :D Artık clana alırsınız :P ;)[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 LoL tam 12 saat oldu bu clienti indireli.Daha %40 ya. 3.5 le indiriyo ve 20 saat veriyor naapcaz.14 Temmuz a anca iner bu yaf.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya naaptın sen bak uplamıştım bir konu o siteden indirecektin 3 buçuk saatte indirdim 27 ,28 ile iniyordu[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gladros on siteyi bir daha verebilir misin bulamadım yav ben de geliom Deimosa fatih clanında bir Bp ye yer var mıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 biraz önce upladım konuyu bakın malezya sunucularına giriş[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oks buldum :D tmmdır baslayıyom yuklemeye bu arada bende japkoda haritaları iice kaptım ... gelioz orclarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yazilarda bi kac yerde herkez kendi bi grup olusturcakmıs diye okudum bizi salliycakmisin ole bise warmi ben de butun gun geceleride dahil onlineyim orc kabul acarsam mageyim baska bi grup kurmak olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Herkezin aynı ırk ve clanda olması için çalışıyoruz satış olurmu bilmem bu ilerde fiyasko olurmu oda meçhul ama çalışan kazanır :)[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bekleyip gorucez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 umarım çok ayrım olmaz ama olursada umarım taraflar eşitolur yani human orc felan. bende gircem elimden gelen yardımı ederim. bizim buralarda manyak novacı dirler bae :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu ne?[signature][hline]CrawLnig in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar