Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bide Ev Erkeği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yağ koycan
ilkı önce yağ koycan. yağ kızınca(böle triplere giriyo zaten belli oluyo)
sucukları atacan
onları da siyah olmadan 2 tarafınıda kızartcan en son yımırta yada yumurta atacan. sonra çatalla yumurtanın beyazına(duruma göre renksizine) çatal batıracan ki kolay pişsin..

baktınki yumurta beyaz olmuş tamadır ama üstünde pişmemiş renksiz kısım kalırsa yerken hoş olmayabilir tavsiye etmiyorum

adet olarakta 2-3 tane takıl kafana göre..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Mesaj tarihi:
sucuğun yağı yeter ya. ama illa yağ koycam dersen çok az zeytinyağı ya da ayçicekyağı koyabilirsin. ilk önce peynir ve sucukları at, peynirlerin tavada erimeye başladığını görünce yumurtayı kır istersen karıştır vs. yemek için tavadan tabağa alıyorsan, yemeye başlamadan tavaya sıcak su doldur yağlar yapışmasın yıkaması rahat olur.

edit: üstteki mesajı şimdi gördüm. 2-3 tane fazla gelebilir kişiye göre. ben 1 tane anca yiyorum mesela. bence önce 1 tane kır, göz kararı bakarsın az gözüküyor 1 tane daha kırarsın. biz 2-3 taneyi 4 kişi yiyorduk netekim hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 21 Temmuz 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Pizza hut'tan çiftlik evi ısmarlanır 2 tane büyük boy gelir onla 1 gün rahat idare edilir olmadı sabah kahvaltılarına corn flakes bir sürü meyve al git süpermarketlerden kraker fln al açlıktan ölecek değil ya insan..[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Sucuklu yumurta
1)Eriyince tavanın yüzeyini kaplayabilecek kadar(fazla değil) tereyağı konur
2)Tereyağının erimesi beklenirken sucuklar ufak ufak kesilir dolaptan 3 yumurta çıkarılır
3)Eriyen yağın üzerine sucuklar atılır
4)sucuklar pişmeye başlayınca üzerine yumurta kırılır
Mesaj tarihi:
Geç yat sabah kahvaltısından kurtul.
Öğlen pide ayran
Akşam Makarna (suyu kaynat, tuz ve yağ ekle, kaynayan suya makarnayı at 15 dakika pişsin, süz ve kızarmış yağda 1-2 dakka dursun (tatlı kaşığı tereyağ))
Böylece toplam maliyeti 10 milyona max yaşarsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım

[Bu mesaj Absolut tarafından 21 Temmuz 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...