kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 siz gelmediniz ben buldum kendime birini gelceğini tahmin etmiyoum ama babasından izin alınca 1 saatliğine iyi oldu ama yine ben bi bok yapamadım sessizce durdum sadece o konuştu lol[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ah kermit antalyada olsam gelırdım dırek[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sen sus zaten gelcem gelcem diyosun hala orda bekliyosun yaNLız bıraktınız beni burda ben gelcem istanbula zaten olmuyo böyle[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Antalyasız Kurba sux.... Olm Ayıpsın ha... TAMAM LAN HAYDİN hmm ne zaman... hmm... Cumartesi gidelim. Trapt,Hoca, Nuke (bulabilirsem) Yaparız bişeyler.Yanlız bende kontor yok ona göre:_P[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hunter takıl.[signature][hline]Aslında..
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bence insanın en güzel düşündü ve aldıgı kararlar yanlızken aldıgı kararlardır.[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hadin lan kekleyecek başka dam bulun gelcez diyonuz saat 12 oldumu ya kaçıyonuz yada gelmiyonuz ben yokum erken gidilcekse eğer yada satış olcaksa[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 1 2 ye kadar takılırım :D sonrası Yatış ehueeeeeeeeee... Yine taksiciyle anlaşırız ama bu sefer parayı kırışırız ha.. Geçen olmadı ayıp ettim :P[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 berlindeim gelen gelsin=)[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla insanın en çok ihtiyacı yalnız kalmak ve kalmamak, her türlü sorun... ama bence çevreni değiştir sık sık yada ekle =) böyledir bu işler[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çevreyi sık değiştirmenin bireyin psikolojisinde olumsuz etkileri var, bir çok kişinin istediği "aitlik" hissini ortadan kaldırıyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya baba gecelerin adamımısın bi ara Erutran,Hocaefendi,Nuke sen ben falan balığa çıkarız al sana olay :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bence insan çevresini geniş tutmalı herkesi yerinde arayıp sormalı bir açık kapı bırakmalı ki böyle zamanlarda işe yarasın ama öyle bi zorunluluk yok =) diğer türlü yaşamak da güzel[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 unutma annen olsa baban olsa karın olsa çocuğun olsa sen gene yanlız olacaksın.[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yalnızlık ömüür boyuu.[signature][hline]peace!
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: trapt, 21 Temmuz 2005 03:30 tarihinde demiş ki: ya baba gecelerin adamımısın bi ara Erutran,Hocaefendi,Nuke sen ben falan balığa çıkarız al sana olay :) Gidelim.Pis balık tutarım...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Öne çıkan mesajlar