Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yanlızları oynuyoz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siz gelmediniz ben buldum kendime birini
gelceğini tahmin etmiyoum ama babasından izin alınca 1 saatliğine iyi oldu
ama yine ben bi bok yapamadım sessizce durdum sadece o konuştu lol[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
sen sus zaten
gelcem gelcem diyosun hala orda bekliyosun
yaNLız bıraktınız beni burda
ben gelcem istanbula zaten olmuyo böyle[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Antalyasız Kurba sux....

Olm Ayıpsın ha... TAMAM LAN HAYDİN hmm ne zaman... hmm... Cumartesi gidelim. Trapt,Hoca, Nuke (bulabilirsem) Yaparız bişeyler.Yanlız bende kontor yok ona göre:_P[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
Bence insanın en güzel düşündü ve aldıgı kararlar yanlızken aldıgı kararlardır.[signature][hline]name= _Shujinko_
lvl=6*
clan= yoq :(
Karus_Assasin
Baş Düşman= DraBuLL
Server= Xigenon
Mesaj tarihi:
hadin lan kekleyecek başka dam bulun
gelcez diyonuz saat 12 oldumu ya kaçıyonuz
yada gelmiyonuz
ben yokum erken gidilcekse eğer yada satış olcaksa[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
1 2 ye kadar takılırım :D sonrası Yatış ehueeeeeeeeee...

Yine taksiciyle anlaşırız ama bu sefer parayı kırışırız ha.. Geçen olmadı ayıp ettim :P[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
valla insanın en çok ihtiyacı yalnız kalmak ve kalmamak, her türlü sorun...

ama bence çevreni değiştir sık sık yada ekle =) böyledir bu işler[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
çevreyi sık değiştirmenin bireyin psikolojisinde olumsuz etkileri var, bir çok kişinin istediği "aitlik" hissini ortadan kaldırıyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
ya baba gecelerin adamımısın bi ara

Erutran,Hocaefendi,Nuke sen ben falan balığa çıkarız
al sana olay :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
bence insan çevresini geniş tutmalı herkesi yerinde arayıp sormalı bir açık kapı bırakmalı ki böyle zamanlarda işe yarasın ama öyle bi zorunluluk yok =) diğer türlü yaşamak da güzel[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
unutma annen olsa baban olsa karın olsa çocuğun olsa sen gene yanlız olacaksın.[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
said:
trapt, 21 Temmuz 2005 03:30 tarihinde demiş ki:
ya baba gecelerin adamımısın bi ara

Erutran,Hocaefendi,Nuke sen ben falan balığa çıkarız
al sana olay :)

Gidelim.Pis balık tutarım...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
  • Yeni Oluştur...