kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 siz gelmediniz ben buldum kendime birini gelceğini tahmin etmiyoum ama babasından izin alınca 1 saatliğine iyi oldu ama yine ben bi bok yapamadım sessizce durdum sadece o konuştu lol[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ah kermit antalyada olsam gelırdım dırek[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sen sus zaten gelcem gelcem diyosun hala orda bekliyosun yaNLız bıraktınız beni burda ben gelcem istanbula zaten olmuyo böyle[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Antalyasız Kurba sux.... Olm Ayıpsın ha... TAMAM LAN HAYDİN hmm ne zaman... hmm... Cumartesi gidelim. Trapt,Hoca, Nuke (bulabilirsem) Yaparız bişeyler.Yanlız bende kontor yok ona göre:_P[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hunter takıl.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bence insanın en güzel düşündü ve aldıgı kararlar yanlızken aldıgı kararlardır.[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hadin lan kekleyecek başka dam bulun gelcez diyonuz saat 12 oldumu ya kaçıyonuz yada gelmiyonuz ben yokum erken gidilcekse eğer yada satış olcaksa[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 1 2 ye kadar takılırım :D sonrası Yatış ehueeeeeeeeee... Yine taksiciyle anlaşırız ama bu sefer parayı kırışırız ha.. Geçen olmadı ayıp ettim :P[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 berlindeim gelen gelsin=)[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla insanın en çok ihtiyacı yalnız kalmak ve kalmamak, her türlü sorun... ama bence çevreni değiştir sık sık yada ekle =) böyledir bu işler[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çevreyi sık değiştirmenin bireyin psikolojisinde olumsuz etkileri var, bir çok kişinin istediği "aitlik" hissini ortadan kaldırıyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya baba gecelerin adamımısın bi ara Erutran,Hocaefendi,Nuke sen ben falan balığa çıkarız al sana olay :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bence insan çevresini geniş tutmalı herkesi yerinde arayıp sormalı bir açık kapı bırakmalı ki böyle zamanlarda işe yarasın ama öyle bi zorunluluk yok =) diğer türlü yaşamak da güzel[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 unutma annen olsa baban olsa karın olsa çocuğun olsa sen gene yanlız olacaksın.[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yalnızlık ömüür boyuu.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: trapt, 21 Temmuz 2005 03:30 tarihinde demiş ki: ya baba gecelerin adamımısın bi ara Erutran,Hocaefendi,Nuke sen ben falan balığa çıkarız al sana olay :) Gidelim.Pis balık tutarım...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar