LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kuaför forumundan gaza gelerekten daha spesific bir soru soracağım. Omzuma kadar gelen saçlarım var. Hatta arka taraf omzumuda geçti. Bu daha ilk uzatışım. Uzun saçlı arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Önce bilmek istediğim saçları hiç düzelttirmek için berbere gittiniz mi? Mesela benim saçlarım ince telli, çok gür ve banyo sonrası falan acaip kabarıyor. Bütün şampuanları denedim ama illaki kabarıyor. Banyo sonrası Elidor'un 7/24 krem'ini kullandım ama oda bir acaip yapıyor saçı. Sizin kullandığınız şampuan'lar ve saça şekil vermek için kullandığınız krem/köpük nedir? Berbere gitsem bu kabarıklığı alabilir mi? falan filan Beni bilgileriniz ile aydınlatırsanız bahtiyar olurum ey paticik halkı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 koy cebine para adam gibi bir "stil" salonuna git[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kabarıklığı alır abi rahatça 1. yöntem taraklı makasla kesmek 2. yöntem saçı burup usturayla yavaşça vurmak[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 lathspell, sen kalforumdaki lathspell misin?[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 aynı tip saç bendede vardı.ama benimki biraz kalın telliydi.çarşamba günü cennete gittiler.pati albümde resimlerim var ordan bakabilirsin tabi çalışıyosa. bende elidor kullandım hep 4 sene boyunca uzundu saçlarım banyodan sonaki kabarıklıga gıcık oluyodum biraz briyantin ile şekil verip kulak arkası yapıyodum. sıkıldım kestirdim kurtuldum ohh[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 saçları beline gelen biri olarak sanırım konuşabilirim bu konuda :)) saçı kafaya yapıştırmak için saç kreminden güzel şey yoktur. kremlenen saçlar yıvışmak suretiyle bööle tas gibi kafaya yapışır. bi dene derim... gerçi benim saçıma kıvırcık denemez ama ben ne zaman kremi fazla kaçırsam kendimi hıyar gibi hissederim kafama yapışıyo iye. ayrıca, iyi bir saç kesimi saçın kafada nasıl duracağını belirleyici en önemli faktördür şahsi zannımca. uzatılmaya bırakılan saçlar kesim anlamında başıboş kaldıkları için genelde sağa ve sola kaçışma eğilimi gösterirler, işini bile bi berber amcaya düzelttirirsen problemin azalır. 7/24, jöle filan gibi ürünleri pek öneren biri değilim, kafada kalıntı yapıyorlar ve bana pek sağlıklı gelmiyorlar. üstelik saçıyla saatler geçirmiş görüntüsü olan saçlar da bence çok uncool. bırakın diyorum, dağınız kalsın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 emaleth bigün resmini koysan albüme de görsek =)[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hazır böyle bi konu açılmışken ben de yapıştırayım sorumu bu dreadlock hadisesini yapmış olan var mıdır aranızda ? veya yapmış olan tanıdığı olan falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 erkek arkadaşımın saçları neredeyse 70 cm uzunluunda (yani en son ölçtüğümde öyleydi) saçları çok ince telli, kabarmasın diye sadece kremli şampuan kullanıyor, artı ayrıca bir saç kremi bi de asla saçını fön makinesiyle kurutmuyor, çok elektrikleniyormuşmuş... bi de hala onu bi kuaföre gitmeye ikna edemedim, zaten etseydim saçı bu kadar uzayamazdı LOL[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 vaadaaaa. kremli şampuyan kullanıp üstüne bide saç kremi kullanınca o saçta kepek olmazmı be gülüm.kepeklerinide saçını ölçerken ayıklıyomusun euheuh.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok ya saç derisi çok kötü anca öyle yumuşuyo..bi de zati ben yıkadım mı öyle yapmıom o kendi kendine yapıo laf dinnemio ki[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kuaförlerde yapılan bakımları yaptırmak gerekiyor mu? benim saçlarım anca yeni yeni at kuyruğu yapılabiliyor ama yazın uzatmayı düşünüyorum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ya benım saçlar uzamıooo :??? 4 aydır kestirmiyorum hala kısacık ne iş anlamayan![signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 blackchaos benim bu konuda bi tezim var :) eğer meyve sebze stoku yapmazsan saç da nerden bulsun gereken mineralleri ki uzasın diye düşünmüşümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 haaaaaaa ben hiç yemem meyve bi erik yerim sebzede bezelye bundanmıdır dohtor abi???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bilmem ki benimkisi öyle daha kanıtlanmış bi tez diil daha. ne biliim sen et de ye sebzenin yanında uzar heralde[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Emaleth, 01 Haziran 2004 19:42 tarihinde demiş ki: bırakın diyorum, dağınız kalsın.... he tam benim kafadansın be ema :) son 4 senedir kafama tarak sürmem :) eh işte bu sene biraz biraz joleye başladık ama kıvırcık saça ne jole gider hala bulabilmiş deilim.Yani öyle garip saçlarım var ki,kız gibi fön çekiyom 1 saat sonra kıvırcık oluyo :P :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 blackchaos bişi yemezsen saç nerde uzicak bisküviden mi uzicak saç. Git süt, yumurta, domates, biber (ya da kısaca menemen), salatalık, peynir, şeftali, elma, muz, kayısı, karpuz, patlıcan, ne bulursan lüpür lüpür ye..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Uzun saça Jöle kullanmayın bence. Bende sacları bi 3.5-4 aydır kestırmıyorum ve dahada uztmayı planlıyorum su anda ondekıler burnumu gectı agzıma yaklastık arka tarafta kıler ıse ensemın sonuna kadar ınıyor.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: blackchaos, 01 Haziran 2004 20:48 tarihinde demiş ki: ya benım saçlar uzamıooo :??? 4 aydır kestirmiyorum hala kısacık ne iş anlamayan! bol bol soguk su ıle yıka[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 uzun saç deyince anlatacak çok şeyim ya öncelikle bir üstümdeki arkadaş doğru söylemiş ama şunu unutmayın erkekte herşeye sıcak su iyi gelmez soğuk su iyi gelir(herşeye tam anlamıyla) bende 1 yıl uzattım eşşek kadar olmuşlardı yani öndeki tel çeneyi falan zaten geçiyordu da boynumun yarısına gelmişti.napsam napsam açık bıraksam rahatsız ediyor toka taksam iyi ama bu kez de saç yapımdan dolayı tokadan çıkan kısım saçma sapan duruyor jöle sürmem zaten baya bir süre taç taktım o iş gördü iki gün önce gittim kuaföre adam gibi bişey yap dedim yaptı bişiler katlı kesim gibi bişey galiba önler açşırı kısaldı gözüme geliyor ama arkalar omuzda güzel oldu biraz yalın gibi oldu ama önü öyle değil tabi :) fena değil gibi bir süre daha böyle gidecem heralde[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 saçları uzatırken bir çok kuaför kulak arkasını ve yanlarını alıyor. onları aldırma derim. direk hepsini uzat. sadece enseyi arada bir ve 3-4 ayda birde kırılan yerleri aldır. saçın yağlı değilse günde 1 kere yağlanıyorsa günde 2 kere yıkayıp, yıkarken kalın dişli tarakla tarayıp birbirine dolanmamasını sağla. birde yeni keşfettiğim bir şey var. saçlarının güzel gözükmesini istiyorsan asitli içecekleri bırak . hiç içme.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Deli333, 02 Haziran 2004 12:27 tarihinde demiş ki: saçları uzatırken bir çok kuaför kulak arkasını ve yanlarını alıyor. onları aldırma derim. direk hepsini uzat. sadece enseyi arada bir ve 3-4 ayda birde kırılan yerleri aldır. saçın yağlı değilse günde 1 kere yağlanıyorsa günde 2 kere yıkayıp, yıkarken kalın dişli tarakla tarayıp birbirine dolanmamasını sağla. birde yeni keşfettiğim bir şey var. saçlarının güzel gözükmesini istiyorsan asitli içecekleri bırak . hiç içme. +1 saçlarınıza şekil vererek uzatmayın bencede. uzattıktan sonra şekil verin. doğal uzasın yani. ayda bir kere saçlarınızın kırıklarını aldırmaya gitmeniz kâfidir. benimde şuanda önden çenemi geçeli baya oldu, enseden aşşada sırtıma gelmiştir. benimde saçlarım dalgalı mesela.. saç yıkadıktan sonra kabarıyor. bonus moduna geçiyorum resmen. kabarmayı önlemek için elseve'in şampuanını ve kremini kullanmanızı öneririm. hem yumuşacık yapar saçlarınızı hemde kabarmaz.. fön çekmek istiyorsanızda rowenta'nın yeni bi aleti çıktı böle reklamlardada görmüşsünüzdür belki. ondan alın derim. 80milyonmuydu neydi sanırım. hemencik halledersiniz, fıstık gibide oluyor yani. uğraşmazsınız fön makinesi + tarak,fırça ile.. ;)[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 18 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evet uzatana kadar idare edicek bir şekil yapın. benim saçlar ince telli gibi. hafif dalgalanıyor. eğer iyi taramazsam kabarıyor uçları dönüyor deli gibi oluyor :) dove un şampuanları güzel. önce sürün sonra tarayın. her ay kırıkları aldırırsanız pek uzamasından memnum kalmayabilirsiniz. zaten yaşımız daha 17 - 20 arası sanırım. çok fazla kırık filan olmaz. ayda 1.5 cm uzadıgını düşünürsek bunun yarısını kırıklar diye alır kuaför boşa giderler yani :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ahah :) ben ayda bir derken, kırık var mı yok mu diye bakacaksında gideceksin. yoksa kuaföre gidipte, " abi kırık var mı? " dersen adam kırık olmasada para almak için kırpacaktır ucundan ehe. uzamasından bişe anlamazsınız yoksa. bir de, saçlarınızı her gün yada gün aşırı yıkayın. çok daha hızlı uzar ;)[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 18 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar