Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Neyse ya bu başlık silinsin, gereksiz oldu ve çok küfür içeriyor. Yetkililer çağrıma kulak plz. Böyle densizlerin maillarını yayınlamışlar bende buraya yazayım dedim ama vazgeçtim... [Bu mesaj Ferrero tarafından 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Foruma giriş yapmadınız yada bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok. Bunun birkaç sebebi olabilir: Foruma giriş yapmadınız.Aşağıdaki formu doldurup giriş yapın ve tekrar deneyin. Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok.Forum kurallarını okuyup, yetkiniz olup/olmadığını kontrol ediniz Mesaj göndermeye çalışıyorsanız, admin hesabınızı kapatmış yada sizi forumdan atmış olabilir.Yada hesab aktivasyonunuzu yapmadınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. [signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu nasıl bir forum ya üye olmak istemedim, açıkcası içimden gelmedi. Ekranı öyle simsiyah görünce içim karardı valla[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kaç kere söyledik üyelik istenen sitelerden direk link vermeyin diye.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 .[signature][hline]These open doors... [Bu mesaj Ferrero tarafından 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Ferrero, 21 Temmuz 2005 02:36 tarihinde demiş ki: Neyse ya bu başlık silinsin, gereksiz oldu ve çok küfür içeriyor. Yetkililer çağrıma kulak plz. Böyle densizlerin maillarını yayınlamışlar bende buraya yazayım dedim ama vazgeçtim... [Bu mesaj Ferrero tarafından 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Temmuz 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Nooldu ben anlamadım bişey..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 geç kaldık ozelden linki atarmısın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
arina Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Slat, 21 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki: Nooldu ben anlamadım bişey.. +1[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Size küfür edeyim? mrb? Asl?¿[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar sizden birşey rica edicem.. Lütfen herhangi bir konuda topic açmadan önce iyice düşünün.. Sonra 5dk da editleyip bizi merak içinde bırakmayın.. Cidden sinir bozucu oluyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Slat Türklere ve Atatürk' e küfür ediliyordu, hem de baya bir ağır. Dalga geçmeler falan, artık anlamışınızdır kimlerin o şekilde küfür ettiklerini. Zaten pek öyle okunacak birşey de yok aslında cümlelerin çoğu "ZUAHAU" gibi bi de aklına gelebilecek bütün küfürlerden oluşuyor. Yani okuyupta boşu boşuna kendini sinir etmene gerek yok... (Ben baya bi sinir oldum)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 pmden link verecek biri?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şerefsiz kürdün biri Ataya Bayraga Turk milletine aklına ne kadar çocukça kufur geldiyse sayıyor it işte.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 evet uzatmayalım kitlensin veya silinsin bu topik.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 emrim ustune paşam, başka vaadiniz?[signature][hline]Köylüler Rullaz..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 noldu be , kaçırdık eheh.[signature][hline]peace!
Öne çıkan mesajlar