Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E yuh!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neyse ya bu başlık silinsin, gereksiz oldu ve çok küfür içeriyor. Yetkililer çağrıma kulak plz. Böyle densizlerin maillarını yayınlamışlar bende buraya yazayım dedim ama vazgeçtim...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Foruma giriş yapmadınız yada bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok. Bunun birkaç sebebi olabilir:
Foruma giriş yapmadınız.Aşağıdaki formu doldurup giriş yapın ve tekrar deneyin.
Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok.Forum kurallarını okuyup, yetkiniz olup/olmadığını kontrol ediniz
Mesaj göndermeye çalışıyorsanız, admin hesabınızı kapatmış yada sizi forumdan atmış olabilir.Yada hesab aktivasyonunuzu yapmadınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Kaç kere söyledik üyelik istenen sitelerden direk link vermeyin diye.[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 21 Temmuz 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
Neyse ya bu başlık silinsin, gereksiz oldu ve çok küfür içeriyor. Yetkililer çağrıma kulak plz. Böyle densizlerin maillarını yayınlamışlar bende buraya yazayım dedim ama vazgeçtim...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Temmuz 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geç kaldık ozelden linki atarmısın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 21 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
Nooldu ben anlamadım bişey..

+1[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sizden birşey rica edicem.. Lütfen herhangi bir konuda topic açmadan önce iyice düşünün.. Sonra 5dk da editleyip bizi merak içinde bırakmayın..

Cidden sinir bozucu oluyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Slat Türklere ve Atatürk' e küfür ediliyordu, hem de baya bir ağır. Dalga geçmeler falan, artık anlamışınızdır kimlerin o şekilde küfür ettiklerini.
Zaten pek öyle okunacak birşey de yok aslında cümlelerin çoğu "ZUAHAU" gibi bi de aklına gelebilecek bütün küfürlerden oluşuyor. Yani okuyupta boşu boşuna kendini sinir etmene gerek yok... (Ben baya bi sinir oldum)[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.
Mesaj tarihi:
şerefsiz kürdün biri Ataya Bayraga Turk milletine aklına ne kadar çocukça kufur geldiyse sayıyor it işte.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
evet uzatmayalım kitlensin veya silinsin bu topik.[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
  • Yeni Oluştur...