Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve kazanamadık...

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle sakin olun.
Şimdiden oturup ders fln çalışmayın...
Tatilinze dewam edin. Herşeyin yeri sırası var. Sıra tatilde.

Dünya'nın sonu kesinlikle değil.
Sistem çok acımasız. Ama bazen herşeyi olduğu gibi kabullenmek gerekir.
Bu hayatın bi cilvesidir.

Hani küçükken derlerdi ya " hayata atılmak " işte kazanamayan arkadaşlar özellikle 2-3 senesine girecek olan arkadaşlar hayatı tanıma fırsatı bulacaklardır.
Umarım bu sene daha sıkı sarılırsınız.
Öss-Öys demek bir takım şeylerden fedakarlık demektir.
Bazı şeylerden fedakarlık yapın.
Arkadaşınızdan cafenizden pc'nizden patinizden...vs.vs

Emin olun ki seneye yine bu bölümde "KAZANDIM" diye thread açıp sevinip bağıracaksınız.

Allah yardımcınız olsun.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Bir Ba$kadır a$k palandöken'de

Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

çok sert tepki alanlar olmuş gördüğüm kadarıyla, ama olan olmuş neticede, bence şu an, en yanlış tutum 'şöyle yapsaydım böyle olurdu, şurda şunu dinleseydim' muhabbetine girmenizdir, yapabileceğiniz ne varsa yapın bundan sonrası için, atlatmış olduğunuz süreçte değilsiniz hala.tepkilere de şu an için o kadar kafanızı takmayın, dinlenecek, üzerinde düşünülecek olanlar varsa bile daha sonra daha sağlıklı bi şekilde yapar, değerlendirirsiniz. yeniden de çalışmaya başlıyorsanız kendinizi tazelemek zorundasınız, unutmayın.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

sınava çok büyük bir umutla girmedim ama hakettiğimi aldım... (babayı) Bu puanla benden bir arkadaşın dediği gibi Kornete kapak olmaz artık bu sene çalışıcam dershaneye para bulucam konservatuarda kasacam yalan olcak biraz ama kısacası EŞŞEK GİBİ ÇALIŞICAM!!! Hak edicem! o üniversiteyi öyle giricem![signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun , çok üzmeyin kendinizi. Ben ilk girişimde kazandım ama şimdi 5 senede bitirebilsemkeşke diye dua ediyorum.
1 sene kaybettiniz. Başka yerden kazanırsınız belki kaybettiğiniz süreyi.

Üzülmeyin.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...